Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Na kogo byś zagłosował w następnych wyborach?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Valhalla napisał(a):to sobie badaj, bo ja nie musze. Widocznie wiecej w zyciu ksiazek przeczytalam.
Poematów czy jakichś bestsellerów faktycznie nie czytam, ale literatura nauk politycznych ( i nie tylko ) jest u mnie w małym palcu. A ksiązki to se możesz czytać, póki nie mieszkasz w danii i nie wiesz jakie tam są nastroje ani rzeczywistość polityczna to możesz sobie co najwyżej pospekulować. Docierają do nas co najwyżej oficjalne informacje stamtąd - i nie wiemy czy oficjalne w sensie prawdziwe czy oficjalne na miarę naszego tvnu. więc nie mamy pojęcia jaka to jest partia. Ja sie nie wypowiadam na tematy na których nie posiadam dostatecznych informacji i tobie też to zalecam. Trzeba dać tej partii trochę porządzić i zobaczyć co faktycznie zrobiła, a nie lecieć na to co jest napisane w tanich programach przedwyborczych albo na to co komus się subiektywnie wydaje. A argument w postaci "ty jesteś głupi bo ja przeczytałam więcej książek" przemyśl sobie sama, chyba nie muszę się wypowiadać na ten temat Tongue
Cytat:Co do Twoich wypowiedzi (I BLAGAM ZAKONCZ JUZ TE DYSKUSJE, BO MI SIE NIE CHCE) to wlasnie mnie razi forma Twojej wypowiedzi, bo zachowujesz sie jak menel spod budki z piwem i tylko chyba Ciebie nie razi stezenie przeklenstw, ktore stosujesz,a ktore GOWNO wnosza.
Pani wrażliwa zapomniała że nie jesteśmy na wykładzie albo na przyjęciu zaręczynowym u rodziców. Jak ci przeszkadza przeklinanie na takim forum, to sorry, ale to nie jest miejsce dla wrażliwych dam. Jeśli bardziej zwracasz uwagę na formę a nie na treść, to właśnie to ogranicza cię w dyskusji najbardziej.
Cytat:Z drugiej strony lansujesz sie na czlowieka z duza wiedza.Jak ktos jest kulturalny i wyksztalcony to sie tak nie wyraza.
Co ma duża wiedza do kultury? Nie można mieć jednego bez drugiego? lol
Cytat:A jak przeklina to tylko w sytuacji gdy chce cos podkreslic i nie jest to seria jak z ckm'u,ktora Ty praktycznie kazdorazowo stosujesz.
Tak wiem, przepraszam i przykro mi za formę. Za to że udowodniłem swoją rację nie mam zamiaru przepraszać. I wcale nigdzie nie użyłem argumentacji na miarę menela przy monopolu.
Cytat:WLASNIE O TO MI CHODZI I JUZ PRZESTAN SIE NAPINAC, BO JA NIE MAM OCHOTY Z TOBA O TYM GADAC.
Jak do tej pory mówiłem spokojnie, nie wiem czemu ty się tak strasznie napięłaś, nie jesteś tolerancyjna na czyjeś racje i włącza się u ciebie tryb berserka. Jak nie masz argumentów na treść, odnosisz się do formy, a mnie niestety forma mało interesuje bo nie jestem formalistą. Formy należy użyć tam, gdzie trzeba, a tutaj panuje luz i poglądowy i formalny. Poza tym zawsze uważałem że liczy się to co się chce przekazać. Człowiek wykształcony i mądry to też człowiek elastyczny, musi potrafić rozmawiać zarówno z profesorem jak i z przytoczonym przez ciebie menelem. Tutaj nie rozmawiam ani z jednym ani z drugim, więc formę wybrałem dobrowolnie, jeśli ci się nie podoba to czemu nie możesz tego po prostu olać? Mało ludzi tutaj w ten sposób gada?
Jako że jestem człowiekiem ugodowym i rzadko upartym, na twój postulat zakończenia tej subdyskusji jestem gotów przystać. Ja udowodniłem swoje, ty swoje i - jak to w Polsce bywa od wieków - nie osiągneliśmy porozumienia Smile
Zoltan napisał(a):nie wiemy czy oficjalne w sensie prawdziwe czy oficjalne na miarę naszego tvnu
nie mowie o ksiazkach polskojezycznych. Tylko anglojezycznych (i rowniez artykulach) autorow skandynawskich. Wiec skoncz, wstydu oszczedz Surprised
Zoltan napisał(a):Co ma duża wiedza do kultury? Nie można mieć jednego bez drugiego? lol
jestes studentem uczelni wyzszej, a nie obory.
Co do koncowego akapitu, to nie chce o tym rozmawiac, bo jak pisalam jestem osoba bezkonfliktowa i nie lubie sie wdawac w dyskusje, ktore nic nie wnosza. A nie wnosza dlatego, ze ani ja Ciebie nie przekonam ani Ty mnie. I sie nie napinam, napisalam duzymi literami, zebys zwrocil na to uwage ;P
Valhalla napisał(a):nie mowie o ksiazkach polskojezycznych. Tylko anglojezycznych (i rowniez artykulach) autorow skandynawskich. Wiec skoncz, wstydu oszczedz Surprised
Grr a niech se i będą po japońsku ja i tak nie dam wiary czemuś co się oficjalnie mówi bez jakiegoś odniesienia czy innej metody weryfikacji. W tym pomocna jest nauka, która uchodzi za obiektywną, ale zanim naukowcy sie zbiorą i napiszą o tegorocznej zagranicznej partii miną lata. Póki nie usłyszę czegoś na temat powaznych reform jakichkolwiek ustrojowych, prawnych, ekonomicznych, społecznych, to ta partia może się dla mnie nawet nazistowską nazywać, póki nie zrobi czegokolwiek w tym kierunku jest tylko partią o tej tematyce z nazwy.
Co do reszty, ok
Zoltan napisał(a):Ja sie nie wypowiadam na tematy na których nie posiadam dostatecznych informacji
HAhahahaha kurwa ty idioto,LITOSCI
Zoltan napisał(a):W tym pomocna jest nauka, która uchodzi za obiektywną, ale zanim naukowcy sie zbiorą i napiszą o tegorocznej zagranicznej partii miną lata.

Czy ja gdziekolwiek napisalam, ze to jest nowa partia?!?!?!
zarowno dunska FrP, jak i norweska, powstaly w 1973r. Z tym, ze norweska utworzyla sie po sukcesie FrP z Danii, ktora otrzymala w wyborach prawie 16% glosow. I nijak nie sa to partie nazistowskie ;]
AGHR!!!!
No fajnie tylko że nigdzie nie napisałem że jest to partia nazistowska, była to jedynie pewna metodologia. Nie spinaj się już, łapię o co ci chodzi.
a ja to pierdole

zmarnuje głos, ale zagłosuje na Mikke!
a co Ty tak zdanie zmieniasz niczym ta choragiew na wietrze?
Kamil-Reloaded napisał(a):a ja to pierdole

zmarnuje głos, ale zagłosuje na Mikke!

YEAH!
a, jeszcze drobny materiał dla tych, co to nie wierzą w ,,teorie spiskowe Korwina"

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P3Qvx8cC7i4&feature=player_embedded[/youtube]

Wierzcie dalej w ,,pluralizm mediów", a wasze wnuki będą wam szczały na grób
HAIL SLD!
Valhalla napisał(a):a co Ty tak zdanie zmieniasz niczym ta choragiew na wietrze?

bo nie mam swojego faworyta, wynik jest przesądzony, chuj z takimi wyborami, które tylko niby są demokratycznymi.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ODsnq0Q6LOQ[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vwxIphtsKkg&NR=1[/youtube]

Mówcie co chcecie, ale Mikke rozpierdala wszystkich!
^ no, to były srogie Phłvghi o/
Kamil-Reloaded napisał(a):bo nie mam swojego faworyta, wynik jest przesądzony, chuj z takimi wyborami, które tylko niby są demokratycznymi.
mowiles ze olechowski to najlepsza opcja ;] wiec sie dziwie
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45