Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Na kogo byś zagłosował w następnych wyborach?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Andrzej Lepper oświadczył, że w II turze wyborów prezydenckich poprze kandydaturę Lecha Kaczyńskiego. Zaapelował też do jego zwolenników z I tury, wyborców Samoobrony oraz osób, które nie głosowały, o "nieoddawanie Polski liberałom".

No ladne cacko,....
Ciekawe co Kaczyński w zamian za to mu obiecał ; ).
Pewno brak poparcia dla Balcerowicza jako prezesa NBP na kolejną kadencję.
Acrid napisał(a):Andrzej Lepper oświadczył, że w II turze wyborów prezydenckich poprze kandydaturę Lecha Kaczyńskiego. Zaapelował też do jego zwolenników z I tury, wyborców Samoobrony oraz osób, które nie głosowały, o "nieoddawanie Polski liberałom".

No ladne cacko,....

a wiec przewidywania okazaly sie prawda...fuck
Elvis napisał(a):
doktorek napisał(a):Może i lewak, ale przynajmniej ma odwagę pogonić sodomitów.

Daj spokój... Laughing W sumie nie powinienem się naigrywać, ale takie podejście mnie po prostu rozpierdala, ba! uważam jest za idiotyczne.
Patrząc przez pryzmat nikłych możliwości ingerencji prezydenta w działania parlamentu, to jest na dobrą sprawę jedyne istotne kryterium, jakim można się pokierować... .
Kamael napisał(a):Ciekawe co Kaczyński w zamian za to mu obiecał ; ).
zrobił mu loda ;P
Acrid napisał(a):Andrzej Lepper oświadczył, że w II turze wyborów prezydenckich poprze kandydaturę Lecha Kaczyńskiego. Zaapelował też do jego zwolenników z I tury, wyborców Samoobrony oraz osób, które nie głosowały, o "nieoddawanie Polski liberałom".

No ladne cacko,....
ja własnie nie wiem, musiałam chyba przegapić moment w którym PO nagle nam si.ę taka liberalna stała Laughing
PO i liberalizm.... fajnie Laughing
to jest farsa, parodia i paranoja. Polska po raz kolejny zaprzepaściła szansę na jakiekolwiek zmiany na lepsze. Kurwajapierdole, jednym słowem!
Ciekawe czy rzeczywiscie wiejscy poddani Leppera rusza ku kaczorowi jak im nakazal wodz. Miejmy nadzieje, ze te bubki sa za glupie i nie maja pojecia o drugiej turze.
doktorek napisał(a):Patrząc przez pryzmat nikłych możliwości ingerencji prezydenta w działania parlamentu, to jest na dobrą sprawę jedyne istotne kryterium, jakim można się pokierować... .

Ja tam nie popieram poglądów Kaczyńskiego i PiS-u w ogóle co do homoserów. Dlatego takie kryterium mnie wali i nim kierować się nie będę.
Za to prezydent może zawetować ustawę. I to kryterium mnie interesuje o wiele bardziej.
Elvis napisał(a):Ja tam nie popieram poglądów Kaczyńskiego i PiS-u w ogóle co do homoserów.

boś gej

Cytat:Za to prezydent może zawetować ustawę. I to kryterium mnie interesuje o wiele bardziej.

Weto prezydenta może odrzucić wspólny głos Pis, Lpr, Psl i Samoobory, tak więc i ten element jego władzy jest fasadowy.
KelThuz napisał(a):boś gej

Twoja stara gej.

KelThuz napisał(a):Weto prezydenta może odrzucić wspólny głos Pis, Lpr, Psl i Samoobory, tak więc i ten element jego władzy jest fasadowy.

Może, o ile się zbiorą do kupy i tak właśnie zagłosują. A zebrać się nie muszą.
Nie mam pytan!
Narodowy socjalizm, jedna droga dla kraju! ożeszkurwajapierdolemać! :[
co za wstyd...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45