Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Na kogo byś zagłosował w następnych wyborach?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
TYLKO NIE NA GIERTYCHA. x
demonka napisał(a):TYLKO NIE NA GIERTYCHA. Mad

uzasadnij, ale powoli
bo nie lubi pedałów i jest katolikiem
demonka napisał(a):bo nie lubi pedałów
to już jest wystarczający powód, by udzielić mu poparcia Angry
a co ci przeszkadza ze jest katolikiem ?! tyś taka satanistka ? Katolicy "som" Fee i Bee a nawet buu
Cytat:bo nie lubi pedałów i jest katolikiem

Sam fakt, ze nie popiera pedalstwa jest niezłym powodem, by an niego zagłosować, zaś fakt, ze jest katolikiem to gówno, nie argument.

BTW: Zajebiście truó masz ksywkę.
wolę katolika w typie Giertycha, niż niekatolika w typie Cimoszenko
demonka napisał(a):TYLKO NIE NA GIERTYCHA. Mad
demonka, zabijasz każdym swoim postem Big Grin
Cytat:wolę katolika w typie Giertycha, niż niekatolika w typie Cimoszenko

Co nie zmienia faktu, ze obaj są baznadziejni.

KelThuz- wiesz moze, czy startuje Korwin-Mikke?
ReTuRn napisał(a):KelThuz- wiesz moze, czy startuje Korwin-Mikke?

jasne, ze startuje!!! Oczywiscie glosuję nań!
"Służby specjalne mają służyć Polsce!"
Gdybym mógł głosować, to tylko na Korwina-Mikkego. Będę głosował za rok Big Grin

Ty widać też nie ich darzysz sympatią, bo gdyby tak było, to byś napisała "homoseksualistów" Tongue
Beast King napisał(a):

Ty widać też nie ich darzysz sympatią, bo gdyby tak było, to byś napisała "homoseksualistów" Tongue

Ja uważam to określenie za obraźliwe i nigdy go nie używam.Zawsze mówię, że to "homoseksualiści" a nie "pedały".
Cytat:jasne, ze startuje!!! Oczywiscie glosuję nań!

No to już nie ma problemu 'na kogo oddac głos w I turze'. Gdzieś tam mam cicha nadzieję, ze i w drugiej...

Cytat:Ja uważam to określenie za obraźliwe i nigdy go nie używam.Zawsze mówię, że to "homoseksualiści" a nie "pedały".

A ja nazywam pedała pedałem.
pedałem nazywam kogos kto tak wyglada (nie mowie tylko o gejach) obcisle spodenki tudziez bluzeczki na meskich cialach, zel na wlosach, wytlenionych oczywiscie, torba na ramieniu i czerwone buciki, nie to nie zludzenia, widzialam na wlasne oczy Laughing
Korwin jest walniety, chwali mu sie, poza tym pisze dobre felietony Wink