Ciemnogrod to moje ulubione okreslenie... uzywane zawzyczaj prez 'postepowych i wrazliwych spolecznie' na okreslenie tych, dla ktorych jeszcze istnieja jakies wartosci...
Nie dziw, ze zrobil kariere najezdzajac na lewice, bo ta daje na to wiele okazji, co krok to afera, albo pomysl co najmniej idiotyczny, jak to z lewej strony...
Co do 'faktow' to czekam tylko na okreslenie, ze tak naprawde Michnik najaral sie zioa i poszedl do Busha, zeby ten namowil Rywina, aby odwiedzil Millera co by ten zaakceptowal te ustawe... nawet mnie to juz nie zdziwi...
nade wszystko jest hipokryta, któremu jad ulewa się z ryja.
Może Juszczenko ? on potrafi walczyć o demokracje

Ja nie wiem bo nie wiem kto będzie kandydował ale jak już to chyba na moją sąsiadke co mieszka dom obok...
Ona jest dobra na prezydenta...
Szczególnie jak wyleci na pole z patelnią i bendzie wołac np. kajdiesz czy ni zopomnij smolcu kupyc

No to temat powraca... Do wyborów już niewiele czasu. Na kogo więc zagłosujecie? Prosiłbym o jakieś uzasadnienie. Tylko błagam - jeśli ktoś ma napisać tylko, że "polityka to gówno i wszyscy politycy to świnie", a poza tym nic konstruktywnego, to lepiej niech nic nie mówi.
Ja bym chciał Kwaśniewskiego

:!: :!: :!: Szkoda że sie nieda.Zreszta czeba zobaczyc kto będzie kandydował.
Cytat:Na kogo byś zagłosował w następnych wyborach prezydenckich??
Na dupe maryne nienawidze pedałow
A tak na powaznie to Tusk moze byc
Mój kandydat to naturalnie Donald Tusk, jest wiele powodów, ale główne to:
1. Wiadomo, że jest bardzo uczciwy (w polskiej polityce to poważny argument).
2. Nie współpracował z komuną - wręcz przeciwnie, obalał ją.
3. Jest proeuropejski.
4. Jest liberałem (najmocniejszy dla mnie argument), może wreszcie gospodarka by ruszyła (przywołam tu znane hasło kampanii wyborczej któregoś z prezydentów USA: "Gospodarka to podstawa, durniu!)...
Ymir napisał(a):Mój kandydat to naturalnie Donald Tusk, jest wiele powodów, ale główne to:
1. Wiadomo, że jest bardzo uczciwy (w polskiej polityce to poważny argument).
2. Nie współpracował z komuną - wręcz przeciwnie, obalał ją.
3. Jest proeuropejski.
4. Jest liberałem (najmocniejszy dla mnie argument), może wreszcie gospodarka by ruszyła (przywołam tu znane hasło kampanii wyborczej któregoś z prezydentów USA: "Gospodarka to podstawa, durniu!)...
Też bym na niego zagłosowała, ale nie mam 18 lat.Więc zabiorę rodziców i powiem im na kogo mają zagłosować.

Cytat:Też bym na niego zagłosowała, ale nie mam 18 lat.Więc zabiorę rodziców i powiem im na kogo mają zagłosować.
He, ja też nie mogę głosować, ale co do rodziców to na szczęście oni będą bez mojej "pomocy"

głosować na Tuska - tata, bo jest zapalonym liberałem, a mama, bo Tusk jest według niej najprzystojniejszy z kandydatów.
Ja już mogę głosować , ale nie wybieram się na wybory ..... Nie obchodzi mnie kto będzie prezydentem bo i tak do dupy będzie ....

Cytat:Nie obchodzi mnie kto będzie prezydentem bo i tak do dupy będzie ....
klasyczne polskie podejscie do sprawy.."mam wszystko w dupie i tak bedzie źle"...sory ale jesli bedziemy w ten sposób postępować to NIGDY nie bedzie lepiej....
Kudłaty_87 napisał(a):Cytat:Nie obchodzi mnie kto będzie prezydentem bo i tak do dupy będzie ....
klasyczne polskie podejscie do sprawy.."mam wszystko w dupie i tak bedzie źle"...sory ale jesli bedziemy w ten sposób postępować to NIGDY nie bedzie lepiej....
Podpisuję się pod tym.Kiedyś myślałam, żeby to wszystko olać, bo i tak będzie kijowo, a teraz doszłam do wniosku, że trzeba coś robić.Zawsze zostanie ci uczucie, że starałeś/-aś się coś zmienić.

No ale na kogo głosować ? Na Leppera czy może lepiej na Kaczora .... Kandydaci są zajebiści ....
na Giertycha, on przynajmniej głosi nacjonalistyczne chasła