Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Na kogo byś zagłosował w następnych wyborach?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
Bo to prasa dla elit, dlatego tak mało tego drukują i zaraz się rozchodzi Smile
Cytat:Korwin chyba jest tam nawet redaktorem naczelnym
Tak, redaktorem naczelnym i wydawcą.
Cytat:Dość trudno to dostępne, niestety.
Najłatwiej kupić w "większych" kioskach np. w centrach handlowych. No i chyba jeszcze w Empikach jest.
U mnie w mieście nie ma Empików, ani centrów handlowych, a jakoś mój staruszek co tydzień nowy "NCz" do domu przynosi. Smile
Napisałem NP.w centrach handlowych (to pierwsze, co mi przyszło do głowy). Może być przecież wiele innych miejsc
No właśnie w Empiku wtedy znalazłem mój jedyny nr, który zresztą gdzieś zaginął.
no, widze ze mlodziez wlasciwie rozumuje Smile
polecam (zamiast ganiac za Najwyzszym Czasem po kioskach) jego wersje internetowa: www.nczas.com
oraz nastepujace serwisy pro-wolnosciowe

www.korespondent.pl - artykuly prorynkowe
www.kapitalizm.republika.pl - toz samo
www.e-upr.pl - biuletyn informacyjny, zawsze swieze i ciekawe informacje, wazne dla nas, wraz z komentarzami bywalcow, niezle jaja czasami sa Smile
www.liberator.lbl.pl - podobny biuletyn
www.miasik.net - anarchizm w informatyce
www.fijor.com - wydawnictwo prorynkowe, polecam stamtad wszystkie ksiazki. pojawiaja sie tam tez artykuly szefa
Cóż - Korwin imo ma bardzo dużo zalet i jedną (ale sporą) wadę - jest eurosceptykiem. I dlatego u mnie z tego powodu wzrastają notowania Tuska. A jeżeli dołożyć do tego, że poparcie dla Korwina oscyluje w granicach błędu statystycznego i raczej to się nie zmieni do wyborów, natomiast Tusk ma szanse (choć małe)wejść do drugiej tury, lepiej oddać w tych najbliższych wyborach imo głos na jakiegoś liberała, który ma największe poparcie spośród kandydatów - liberałów (zjednoczyć siły).
Cytat:Cóż - Korwin imo ma bardzo dużo zalet i jedną (ale sporą) wadę - jest eurosceptykiem

Cóz- dla mnie euroscpetyzm to kolejna z jego zalet.

A linki sa niezłe. MAsz u mnie, KelThuz, kolejnego dużego plusa Smile
Oczywiscie ze jest to zaleta- ktos uwaza inaczej? Wink
JA
Przecież UPR z Korwinem-Mikke na czele zachęcała 2 lata temu obywateli do głosowania "na nie" i do dziś wypowiadają się negatywnie o UE - dla mnie to naprawdę poważna wada.
I za to czesc im i chwala! Angry
Ymir napisał(a):JA
Przecież UPR z Korwinem-Mikke na czele zachęcała 2 lata temu obywateli do głosowania "na nie" i do dziś wypowiadają się negatywnie o UE - dla mnie to naprawdę poważna wada.

widze, ze hołdujesz ideałom maksymy "wczoraj Moskwa, dzis Bruksela" ?
KelThuz napisał(a):
Ymir napisał(a):JA

widze, ze hołdujesz ideałom maksymy "wczoraj Moskwa, dzis Bruksela" ?

Co racja to racja - cholernie dużo kasy od nas wypływa do Brukseli... Sad
Cytat:widze, ze hołdujesz ideałom maksymy "wczoraj Moskwa, dzis Bruksela" ?
Porównywanie tych dwóch rzeczy jest niemożliwe, bo są to dwie skrajonści. I nigdy nie byłem zwolennikiem "kontaktów" Polski z sowiecką Rosją, więc nie wiem dlaczego napisałeś tę część swojej wypowiedzi
Cytat:widze, ze hołdujesz ideałom maksymy "wczoraj Moskwa (...)"
Ymir napisał(a):Porównywanie tych dwóch rzeczy jest niemożliwe, bo są to dwie skrajonści.

nie, wrecz przeciwnie, to dwie krople tej samej wody

Cytat:I nigdy nie byłem zwolennikiem "kontaktów" Polski z sowiecką Rosją, więc nie wiem dlaczego napisałeś tę część swojej wypowiedzi

a w czym Rosja gorsza od Unii?? Angry
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45