09-28-2005, 07:30 PM
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
10-04-2005, 11:59 AM
potezny wywiad z Korwinem!
http://wiadomosci.wp.pl/kat,16831,wid,80...Bpage%5D=1
10-04-2005, 03:44 PM
DZiękuję 
Dziś widziałem jego reklamówkę prezydencką- poza jakiś wtrętem jego kolegi z partii, który był rzeczowy, ale przegadany i na dłuższą metę nudny, to zaprezentował się JKM genialnie. Jedyna sensowna reklamówka, rzeczowa, konkretna i na temat + przedstawia program.
Dziś nawet na lekcji gadaliśmy o podatkach i niestety okazuje się, ze zdecydowana większość społeczeństwa jest za utrzymaniem tego złodziejstwa... KILL!

Dziś widziałem jego reklamówkę prezydencką- poza jakiś wtrętem jego kolegi z partii, który był rzeczowy, ale przegadany i na dłuższą metę nudny, to zaprezentował się JKM genialnie. Jedyna sensowna reklamówka, rzeczowa, konkretna i na temat + przedstawia program.
Dziś nawet na lekcji gadaliśmy o podatkach i niestety okazuje się, ze zdecydowana większość społeczeństwa jest za utrzymaniem tego złodziejstwa... KILL!
10-08-2005, 10:35 AM
"Rzeczpospolita" zbadała dlaczego tylu Polaków nie głosuje w wyborach. Pytani najczęściej odpowiadają, że nie mają na kogo głosować albo że nie interesuje ich polityka.
Dziennik przypomina, że w przedwyborczych sondażach udział w głosowaniu zapowiada zazwyczaj 60-70 procent Polaków. W rzeczywistości jest jednak znacznie gorzej: w niedawnych wyborach parlamentarnych frekwencja ledwie przekroczyła 40 procent. "Tak źle jeszcze nie było" - pisze gazeta.
Tydzień po wyborach "Rzeczpospolita" spytała Polaków na temat przyczyn ich absencji wyborczej. Znalazła się spora grupa osób, które zapewniały, że głosowały chociaż w rzeczywistości wcale nie poszły do urn. Okazało się bowiem, że do udziału w ostatnich wyborach parlamentarnych przyznało się 54 procent badanych czyli o 14 procent więcej niż w rzeczywistości.
Z tych co przyznali się, że nie poszli głosować najwięcej - 14 procent - tłumaczy, że nie miało na kogo zagłosować. 13 procent twierdzi, że nie interesuje się polityką. W grupie niegłosujących jest wielu - 11 procent - którzy nie znaleźli czasu na głosowanie.
Znaczącą grupę - 10 procent - stanowią pesymiści, którzy uważają, że ich głos i tak nie ma żadnego znaczenie.
Dziennik przypomina, że w przedwyborczych sondażach udział w głosowaniu zapowiada zazwyczaj 60-70 procent Polaków. W rzeczywistości jest jednak znacznie gorzej: w niedawnych wyborach parlamentarnych frekwencja ledwie przekroczyła 40 procent. "Tak źle jeszcze nie było" - pisze gazeta.
Tydzień po wyborach "Rzeczpospolita" spytała Polaków na temat przyczyn ich absencji wyborczej. Znalazła się spora grupa osób, które zapewniały, że głosowały chociaż w rzeczywistości wcale nie poszły do urn. Okazało się bowiem, że do udziału w ostatnich wyborach parlamentarnych przyznało się 54 procent badanych czyli o 14 procent więcej niż w rzeczywistości.
Z tych co przyznali się, że nie poszli głosować najwięcej - 14 procent - tłumaczy, że nie miało na kogo zagłosować. 13 procent twierdzi, że nie interesuje się polityką. W grupie niegłosujących jest wielu - 11 procent - którzy nie znaleźli czasu na głosowanie.
Znaczącą grupę - 10 procent - stanowią pesymiści, którzy uważają, że ich głos i tak nie ma żadnego znaczenie.
10-08-2005, 12:34 PM
Acrid napisał(a):W grupie niegłosujących jest wielu - 11 procent - którzy nie znaleźli czasu na głosowanie.
Ale pierdolelnie. Glosowanie zawsze jest przeprowadzane w dzien wolny od pracy. Ale nie bo oni wola sobie konia walic w domu.
10-08-2005, 01:36 PM
statekx napisał(a):Ale pierdolelnie. Glosowanie zawsze jest przeprowadzane w dzien wolny od pracy.
Nie kazdy ma wolne w niedziele, z tego co wiem to np. pracownicy stacji benzynowych nie mogli glosowac bo szefostwo nie pozwolilo opuscic miejsca pracy. Bodajze powstala nawet instytucja walczaca z czyms takim.
Ja wiem, ze glosowac mozna praktycznie cala niedziele ale nie kazdy pracuje 8h,...
Co nie zmienia faktu, ze 11% jest chyba wyolbrzymione.
10-08-2005, 10:53 PM
Ja się niznam ta tej całej polityce ale jak bym mógl zaglosowac to pewnie na Tuska, ale to tylko dla tego że jest z Gdańska, a moja mama chodziła z nim do liceum 

10-09-2005, 12:14 AM
michal055 napisał(a):Ja się niznam ta tej całej polityce ale jak bym mógl zaglosowac to pewnie na Tuska, ale to tylko dla tego że jest z Gdańska, a moja mama chodziła z nim do liceum
no to zajebiscie, przez takich matołów mamy właśnie takich polityków, jakich mamy...
Głosujemy na Janusza Korwin-Mikkego !!!
10-09-2005, 08:49 AM
Ale Korwin nie ma szans na prezydenture
.
Prezydentem bedzie albo Tusk, albo Kaczynski, zajrzyjcie do sondazy- i wszystko jasne.

Prezydentem bedzie albo Tusk, albo Kaczynski, zajrzyjcie do sondazy- i wszystko jasne.
10-09-2005, 10:07 AM
Patyk napisał(a):Ale Korwin nie ma szans na prezydenture.
sondaże? powinni tego zabronić! przecież sondaże piorą opinię publiczną do tego stopnia, promując ustawionych kandydatów, by głupie masy nawet nie myślały na kogo zagłosować.
DLATEGO GŁOSUJEMY NA KORWINA , do kurwy nędzy!
tusk i kaczka i tak wejdą do II tury, to sobie wtedy zagłosujecie na drób.
DZISIAJ GŁOSUJEMY NA KORWINA!
10-09-2005, 10:12 AM
KelThuz napisał(a):Tusk też jest jebany kaczor - donald w końcu.Patyk napisał(a):Ale Korwin nie ma szans na prezydenture.
sondaże? powinni tego zabronić! przecież sondaże piorą opinię publiczną do tego stopnia, promując ustawionych kandydatów, by głupie masy nawet nie myślały na kogo zagłosować.
DLATEGO GŁOSUJEMY NA KORWINA , do kurwy nędzy!
tusk i kaczka i tak wejdą do II tury, to sobie wtedy zagłosujecie na drób.
DZISIAJ GŁOSUJEMY NA KORWINA!
A Korwin to jedyny słuszny prezydent, który skopałby dupę przestępcom i złemu aparatowi państwowemu.
10-09-2005, 11:38 AM
JAk patrze na wypowieszi na forum, to dochodzą do wniosku, ze tylko jego użytkownicy powinni mieć prawo wyborcze- JKM wygrałby w pierwszej turze 

10-09-2005, 11:56 AM
KelThuz napisał(a):potezny wywiad z Korwinem!
Prawie sie obesralem ze smiechu czytajac ten wywiad.
10-09-2005, 07:05 PM
Wstepne wyniki:
Donald Tusk - 38,4
Lech Kaczyński - 32,1
Andriu Lepper - 13,2 - WSTYD
Marek Borowski - 10,3
Jarosła Kalinowski - 1,8
Janusz Korwin - Mikke - 1,7
Henryka Bochniarz - 1,3
Reszta w granicach błędu statystycznego.
Donald Tusk - 38,4
Lech Kaczyński - 32,1
Andriu Lepper - 13,2 - WSTYD

Marek Borowski - 10,3
Jarosła Kalinowski - 1,8
Janusz Korwin - Mikke - 1,7
Henryka Bochniarz - 1,3
Reszta w granicach błędu statystycznego.
10-09-2005, 07:23 PM
No i tylko 17 na 1000 Polaków chce byc ludźmi wolnymi, reszta woli być niewolnikami.