Acrid napisał(a):Hm, popatrzcie na statystyki grup demograficznych, ktore mozna znalezc na onecie. Dla mnie porazka, zwlaszcza gdy patrze na zacofanie wsi
Az sie boje pomyslec, jak to naprawde bedzie wygladac w II turze.
Dokładnie. Może za jakiś czas poprawi się sytuacja w Polsce, jak ciemnota powymiera i do urn będą chodzić ludzie lepiej wykształceni... Może.
Elvis napisał(a):Acrid napisał(a):Hm, popatrzcie na statystyki grup demograficznych, ktore mozna znalezc na onecie. Dla mnie porazka, zwlaszcza gdy patrze na zacofanie wsi
Dokładnie. Może za jakiś czas poprawi się sytuacja w Polsce, jak ciemnota powymiera i do urn będą chodzić ludzie lepiej wykształceni... Może.
lol, akurat ciemnota ma sie dobrze i nie zamierza wymierac, wrecz przeciwnie - rozmnaza sie jak kroliki, podczas gdy wyksztalcona mniejszosc ma zwykle tylko jedno dziecko na rodzine, i masowo emigruje z kraju.
KelThuz napisał(a):Elvis napisał(a):Acrid napisał(a):Hm, popatrzcie na statystyki grup demograficznych, ktore mozna znalezc na onecie. Dla mnie porazka, zwlaszcza gdy patrze na zacofanie wsi
lol, akurat ciemnota ma sie dobrze i nie zamierza wymierac, wrecz przeciwnie - rozmnaza sie jak kroliki, podczas gdy wyksztalcona mniejszosc ma zwykle tylko jedno dziecko na rodzine, i masowo emigruje z kraju.
Fakt. Wystarczy spojrzeć po qmplach - ilu z nich to tępi, naiwni kretyni o wypranych mózgach, rodem niemalże z "Roku 1984".
no na pewno ci wszyscy co glosowali na leppera i kaczyna, czyli 5 mln Polakow od razu do obozow powinno isc :>
KelThuz napisał(a):no na pewno ci wszyscy co glosowali na leppera i kaczyna, czyli 5 mln Polakow od razu do obozow powinno isc :>
... i to bedzie jeden z punktów twojej kampanii wyborczej za 10 lat?

Splash napisał(a):Ja nie zagłosowałbym na nikogo, bo moim zdaniem, zmiana prezydenta i tak w naszym kraju nic nie pomoże... Bedzie coraz gorzej i gorzej aż dojdzie do "krachu"...
...a krach doprowadzi do upadku systemu, i wszyscy się będą cieszyć, aż stworzą nowy system, który po pewnym czasie równiez okaże się nienajlepszy i tak w kółko...
Ja bym wziął kartę do głosowania i napisał na niej "CH... WAM W D...".
Macias napisał(a):To jest jakieś wyjście ale jak nie głosujesz to nie masz prawa narzekać, bo nie robisz nic by cokolwiek zmienić.
TAKA ARGUMENTACJA MNIE ZAWSZE BAWIŁA. GŁOSując, zmieniasz tylko sk...li przy korycie, lepiej starać się jak najbardziej od nich uniezależnić, bojkotować ich, mówić prawdę o ich sk...stwach.
ta, i przez takie skurwiale podejscie to ugrupowanie, ktore swinie przy korycie by wyrznelo w pien a koryto wyjebalo w pizdu, dostaje 1,5% ... zaoraj sie knypie!
Nikodem15 napisał(a):TAKA ARGUMENTACJA MNIE ZAWSZE BAWIŁA. GŁOSując, zmieniasz tylko sk...li przy korycie, lepiej starać się jak najbardziej od nich uniezależnić, bojkotować ich, mówić prawdę o ich sk...stwach.
I po co niby?

Dobra, to na kogo w II turze? ja oddaje nieważny głos

Dopisz opcje "Janusz Korwin-Mikke" i postaw przy tym krzyżyk ;]
Tomash napisał(a):Dobra, to na kogo w II turze? ja oddaje nieważny głos 
Ja też poważnie nad tym się zastanawiam, ale jeśli oddam głos ważny to z bólem serca na Tuska.
To dziwne, bo ponoć poglady masz elwciowe, a KAczyński to czyste lewactwo, powinien Ci, KAmael, pasować ;>
KelThuz napisał(a):ta, i przez takie skurwiale podejscie to ugrupowanie, ktore swinie przy korycie by wyrznelo w pien a koryto wyjebalo w pizdu, dostaje 1,5% ... zaoraj sie knypie!
Kto taki? PPN i mister Leszek Boobel?

ReTuRn napisał(a):To dziwne, bo ponoć poglady masz elwciowe, a KAczyński to czyste lewactwo, powinien Ci, KAmael, pasować ;>
A widzisz, nie pasuje... Swoją drogą czyste "lewactwo" to to nie jest.
Samemu Kaczyńskiemu zupełnie nie ufam, z jego poglądami i stylem uprawiania polityki się nie zgadzam. Oprócz obietnic bez pokrycia nie ma niczego do zaoferowania.
Jak już wielkokrotnie pisałem - idealnie pasował mi Borowski i na niego też oddałem głos w pierwszej turze.
A dlaczego napisałem, że ewentualnie zagłosuję na Tuska? Bo to minimalnie mniejsze zło. Tyle, że ciągle nie wiem czy mam ochotę głosować na kogoś do kogo nie jestem przekonany... Chyba jednak lepiej będzie jeśli oddam gos nieważny.