Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Na kogo byś zagłosował w następnych wyborach?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45
spierdalam na Białoruś....
Jak można zdobyć obywatelstwo czeskie?

Coś czuje że zatęsknimy jeszcze za "lewactwem" w wykonaniu SLD Sad
Masz racje,Czechy blizej....
Ciekawe, czy zmieni sie premier z Marcinkiewicza na Kaczynskiego ;) Zreszta, teraz tylko czekac, MOZE wcale nie bedzie tak zle, trzeba miec jakas nadzieje, ajt?

A, ze nadzieja matka glupich,.. ;DD
Zle sie dzieje ... poprostu czarny dzien w historii Polski ...
Cytat:Coś czuje że zatęsknimy jeszcze za "lewactwem" w wykonaniu SLD
Tez tak mi sie wydaje :/
Acrid napisał(a):MOZE wcale nie bedzie tak zle, trzeba miec jakas nadzieje, ajt?

Nie no jeśli nie będzie się za bardzo pluł o moralność i "wartości" to może być nieźle(czyli w sumie tak jak było). Gorzej jak zacznie walczyć z całym światem o te pierdolone pseudowartości. Choć tak po prawdzie - choć to tylko moje zdanie - Tusk nie jest wiele lepszy, program może ma i niezły, ale to pieniacz, krętacz i ogólnie jakieś niewiadomo co.

Ja pozytyw widze jeden - po wybraniu w USA Dablju Busza pięknie odrodził się tam pank rock, i mam nadzieje że u nas będzie podobnie :]
Nie mowcie hop, bo bedzie bec. Swoja droga, Czechy to bardzo ladny kraj.
Oczywiscie,i grają lepiej w hokeja Laughing
I piwo tanie.
I w sumie laski też niebrzydkie
I język zabawny.
Jak mowicie czechy niezła perspektywa moze nie długo wszyscy tam załozymy polska enklawe ;D ale co do samego wyboru Kaczocha na prezydenta to hmm lekki żal od dzis Beda rzadzic naszym krajem batmani, nie zdziwcie sie jak zobaczycie zakaz sprzedarzy prezerwatyw i zostanie wprowadzona godzina policyjna
Ale jednak jest jakaś sznasa... że może wreszcie po klapie obecnego rządzu(nie mam co do tego żadnych wątpliwości), ludzie zrozumieją, że czas wrescie skończyć zarówno z niedobitkami PZPR-u, jak i z równie skompromitowaną solidarnością(i okolicami). Kuźwa fajnie żyć w kraju rządząnym w sumie przez Leppera i RydzykaSad Jeszcze jest nadzieja że te pieprzone rydzykowo lepperowe dziady wymrą do następnych wyborów.
Axel napisał(a):Jak mowicie czechy niezła perspektywa moze nie długo wszyscy tam załozymy polska enklawe ;D ale co do samego wyboru Kaczocha na prezydenta to hmm lekki żal od dzis Beda rzadzic naszym krajem batmani, nie zdziwcie sie jak zobaczycie zakaz sprzedarzy prezerwatyw i zostanie wprowadzona godzina policyjna

Taaa byś wiedział... już było widać jak się zwycięski wodzuś unosi wyglaszając przemowienie po zwycięstwie w wyborach..... Zresztą chyba pora uważać co tu się pisze.
Qrva - wygrał ciemnogród a przeważył elektorat Samoobrony i LPRu. Niemal cała inteligencja i przeważajaca ilość ludzi w wiekszych miastach głosowała na Tuska a jednak wygrał Kwak - czarne dni dla Polski...

Jedyne co pozytywnego mozna powiedzieć to to że lepiej Kwak niż Leppery, LPRy czy komuchy - jednak z nimi u steru byłoby naprawdę przejebane bardziej...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45