tak, zapewne kamil popmowal rower dla szatana.
jakby co to niech pogada z keltuzem, bo keltuz podobno robi 300 pompek dziennie to pewnie mu zmontuje na szybko jakaś dobrą
kelttuz jest slaby. wszyscy wiedza, ze kamil robi 666 pompek dziennie.
Trzy koleżanki wracały z imprezki, idąc obok cmentarza. W pewnym momencie zachciało im się siusiu. Na ulicy był duży ruch, więc zdecydowały się przeskoczyć przez mur. Kucnęły: jedna tu, druga tam, trzecia siam. Nagle zerwała się wichura! burza z piorunami! Wystraszone kobiety uciekły do domu przez cmentarz, krzaki, płot. Następnego dnia ich mężowie spotkali się przy piwku.
-Znamy się już długo, to powiem wam, chłopaki, że chyba mnie żona zdradza! Wczoraj wróciła do domu późno i w podartych rajstopach- opowiada pierwszy z bardzo smutną miną.
-Eee tam! To nic! Moja chyba też mnie zdradza! Mało, że wróciła późno i w podartych rajstopach, to jeszcze bez majtek! -żali się drugi. Na to trzeci się odzywa:
-Panowie! To wszystko nic!!! Moja to na pewno mnie zdradza! Nie dość, że wróciła późno, bez rajstop i majtek, to na dodatek miała na sobie fioletową szarfę z napisem:
"Nigdy Cię nie zapomnimy - Koledzy z Gdyni"

Określenie obrzezania za żydowskich forach ??
- Offtop

przemek ma chyba jakiś problem z którym nie może sobie dać rady sam
jak mu zwalisz konika to bedzie po problemie. POMÓŻ MU !!
kamil, walenie konia nie jest rozwiązaniem wszystkich problemów, spróbuj zrozumieć
Książę napisał(a):kamil, walenie konia nie jest rozwiązaniem wszystkich problemów, spróbuj zrozumieć
To ty stwierdziłes ze przemek ma jakies problem. BYĆ MOŻE twoja pomoc rozwiąże go. Jestes taki zajebisty i w ogole niespotykany, wiec warto spróbowac pomóc koledze.
Kamil-Reloaded napisał(a):Książę napisał(a):kamil, walenie konia nie jest rozwiązaniem wszystkich problemów, spróbuj zrozumieć
To ty stwierdziłes ze przemek ma jakies problem. BYĆ MOŻE twoja pomoc rozwiąże go. Jestes taki zajebisty i w ogole niespotykany, wiec warto spróbowac pomóc koledze.
nie wiem czy niespotykany, bo ja go ostatnio np spotkalem
Kamil-Reloaded napisał(a):To ty stwierdziłes ze przemek ma jakies problem. BYĆ MOŻE twoja pomoc rozwiąże go. Jestes taki zajebisty i w ogole niespotykany, wiec warto spróbowac pomóc koledze.
to chyba twoim kolegą jest przemek, spierdalaj