^ dobre.
Przychodzi facet do lekarza i mówi:
- Chuj mnie boli.
- Jak pan mówi?!
- Nie, jak rucham 8)

hahah pojebalo mi sie kopiuj/wklej potem zmienie
edit:
ok,już
Jak zrobic pasztet zajeczy?
Isc na dyskoteke, wybrac najbrzydsza dziewczyne, zabrac do domu i rznac az pasztet zajeczy
^
Kawał na czasie,w dodatku bardzo smieszny.
Przychodzi trup baby do lekarza i od razu kładzie sie na kozetce..
- Co pani sie tak rozkłada?
- A co, mam gnić w poczekalni?

Amerykański statek kosmiczny doleciał na Marsa. Załoga zbiera się do wyjścia, aż tu nagle podleciało dwóch Marsjan i... ...bbzzzzz... ...zaspawali im drzwi wyjściowe. Amerykanie probują wyjść... 10 minut, 30 minut... Po godzinie się udało. Wyszli, a tam czeka na nich grupka Marsjan. Kosmonauci witają się i pytają:
- Czemu zaspawaliście nam drzwi?
Na co Marsjanie:
- Zawsze tak robimy nowym przybyszom, ale to chyba nie problem. Niedawno tu Polacy byli... koledzy zaspawali im drzwi, a oni po 5 minutach już byli na zewnątrz. I jeszcze prezenty rozdali!
Amerykanie:
- Prezenty? Polacy? Jakie prezenty?
Marsjanin:
- Wpier....l się to nazywało czy jakoś tak... ale wszyscy równo dostali.
Chłopak do dziewczyny:
-Powiedz "O"
-Ooooo..
-Mój rozmiar...
hehe dobree

to ja też coś w tym stylu:
Chłopak odprowadza swoją dziewczynę do domu po imprezie. Kiedy dochodzą do klatki, facet czuje się na wygranej pozycji, opiera się dłonią o ścianę i mówi:
- Kochanie, a gdybyś mi tak zrobiła loda?
- Tutaj? Jesteś nienormalny.
- Noooo, tak szybciutko, nic się nie stanie...
- Nie! A jak wyjdzie ktoś z rodziny wyrzucić śmieci, albo jakiś sąsiad i mnie rozpozna...
- O tej porze nikt nie wyjdzie! Kobieto no dawaj nie bądź taka...
- Powiedziałam ci że nie i koniec!
- No weź, tu się schylisz i nikt cię nie zobaczy, głupia.
- Nie!!!
W tym momencie pojawia się siostra dziewczyny w koszuli nocnej i mówi:
- Ojciec mówi że już wyrzuciliśmy śmieci i masz mu zrobić tego loda do cholery, a jak nie to ja mu zrobię, a jak nie, to ojciec zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie rękę z tego domofonu bo jest do cholery trzecia rano!!!
Kawał fajny, ale już go ktoś napisał 2 strony wcześniej ...
Słoma napisał(a):Przychodzi trup baby do lekarza i od razu kładzie sie na kozetce..
- Co pani sie tak rozkłada?
- A co, mam gnić w poczekalni?
za takie dowcipy to mojego dziadka z dyliżansu wyjebali
No, Kriso, powinieneś uważnie przeczytać poprzednie 58 stron postów zanim coś napiszesz