Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: DOWCIPY
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dowcip roku, nie inaczej:

Siedzą funkcje w okopie, a tu nagle biegnie ciąg i mówi uciekajcie bo ida niemcy i was zrózniczkują.
Wszytskie uciekły jedna została, przyszli niemcy: "Czemu nie uciekłaś?" - "Bo ja jestem e^x" - "He he ale my rózniczkujemy po dy".

Laughing
Laughing
taaak, te ścisłe dowcipy, na których dźwięk humaniści otwierają gęby <;

[Obrazek: pwrp10100030vc.th.jpg]
Rolleyes he?he?he? Rolleyes
Balthor napisał(a):Rolleyes he?he?he? Rolleyes

Miałeś się w tym momencie śmiać Wink O tak: Laughing Wink

PS. W każdym razie "razem" poczekamy na zrozumienie tych dowcipów Wink
Scully napisał(a):[Obrazek: pwrp10100030vc.th.jpg]

Oż... Confusedhock:
Czas umierać
Morte napisał(a):

Oż... Confusedhock:
Czas umierać

Żarcik faktycznie jest niebylejaki.
Nivo napisał(a):
Morte napisał(a):

Oż... Confusedhock:
Czas umierać

Żarcik faktycznie jest niebylejaki.

i pomyśleć, że ja chciałem maturkę z matmy :F a nawet tego zrozumieć nie potrafię xD
No sorry przzecież granice funkcji to ja miałem w 2 kl. LO Laughing
Tomash napisał(a):No sorry przzecież granice funkcji to ja miałem w 2 kl. LO Laughing

mhm, my też mieliśmy :>
Nivo napisał(a):
Tomash napisał(a):No sorry przzecież granice funkcji to ja miałem w 2 kl. LO Laughing

mhm, my też mieliśmy :>

dzięki za ulgę xD czyli w tym roku to mnie czeka Tongue może zrozumiem ten "dowcip" Angry
heheheh, no ładnie.... Rolleyes Laughing Laughing Laughing no to niezłe Kinder Błena mamy na tym forum... heheheh 8) Laughing Laughing Laughing
Angelique napisał(a):heheheh, no ładnie.... Rolleyes Laughing Laughing Laughing no to niezłe Kinder Błena mamy na tym forum... heheheh 8) Laughing Laughing Laughing
Wybacz, ale jestem w jej wieku... i czuje się dużo starszy umysłowo od ciebie... Laughing
Balthor napisał(a):
Angelique napisał(a):heheheh, no ładnie.... Rolleyes Laughing Laughing Laughing no to niezłe Kinder Błena mamy na tym forum... heheheh 8) Laughing Laughing Laughing
Wybacz, ale jestem w jej wieku... i czuje się dużo starszy umysłowo od ciebie... Laughing

nooo...to się pocieszaj synku, tylko tyle ci pozostało... Laughing Laughing
Angelique napisał(a):
Balthor napisał(a):

nooo...to się pocieszaj synku, tylko tyle ci pozostało... Laughing Laughing
Heh powoli stajesz sie żałosna.. próbujesz wykreować się na trv gotke niecierpiącą kinderów... a Ty co? urodziłaś się i miałaś 20 lat? Goopia pizda jesteś tyle Ci powiem.

Ps. jakbym był Twoim synem popełniłbym samobójstwo, albo uciekł z domu i się nie przyznawał...
Balthor napisał(a):Goopia pizda jesteś tyle Ci powiem.

Osz kurvva Laughing Big Grin Laughing