Kurt Cobain , Jimmi Hendrix i Fredi Mercury ponieważ Bogu bardzo się podobała ich twórczość dostali od niego jeszcze jedną szansę na ziemi pod warunkiem że Kurt nie tknie dragów,Fredi facetów a Jimmi gitary.I idą se ulicami Nowego Jorku,patrzą,jakiś żebrak gra na gitarze.Podbiega do niego Jimmi ,już zaczyna Hey Joe i zniknął.Idzie już tylko Kurt i Fredi,w jakiejś bocznej uliczce leżą ćpuny i obok nich strzykawki.Kurt nie wytrzymał podchodzi,pochyla się żeby wziąć strzykawke i .....Fredi zniknął.
^Dobre, dobre, ale slyszalem kiedys inna wersje

calkim fajne nazwisko <rotfl>

Missałła powala na kolana

.
A wracając do tematu:
Dlaczego facet po 50 podobny jest do prognozy pogody?
Bo z przodu opad, a z tyłu wiatry.
Przychodzi facet do lekarza i mówi:
- Panie doktorze, jak kocham się z żoną, to słyszę jakieś gwizdy.
- A ile pan ma lat? - pyta lekarz.
- 58.
- No to czego się pan spodziewał? Oklasków?
Ja mam najlepszy dowcip-obrazek w podpisie
hEx napisał(a):Kurt Cobain , Jimmi Hendrix i Fredi Mercury ponieważ Bogu bardzo się podobała ich twórczość dostali od niego jeszcze jedną szansę na ziemi pod warunkiem że Kurt nie tknie dragów,Fredi facetów a Jimmi gitary.I idą se ulicami Nowego Jorku,patrzą,jakiś żebrak gra na gitarze.Podbiega do niego Jimmi ,już zaczyna Hey Joe i zniknął.Idzie już tylko Kurt i Fredi,w jakiejś bocznej uliczce leżą ćpuny i obok nich strzykawki.Kurt nie wytrzymał podchodzi,pochyla się żeby wziąć strzykawke i .....Fredi zniknął.
Naciągane jak guma na chuja, ale dowcip przedni.
Afganistan. Siedzi facet na chodniku i smaruje kromkę chleba gównem. Przechodzi Amerykanin i pyta:
-Dlaczego smarujesz ten chleb gównem?
-Bo nie stań mnie na jedzenie... - skarzy się tamten.
Amerykanin wzruszony daje mu 100 dolarów i odchodzi. Żebrak chowa forsę i dalej smaruje. Podchodzi Niemiec
-Dlaczego smarujesz chleb gównem
-Bo nie stać mnie na jedzenie...
Niemiec się wzruszył i daje temu 100 euro i odchodzi. Po chwili do żebraka podchodzi Francuz
-Dlaczego smarujesz chleb gównem?
Ten dał mu 100 franków i odchodzi. Podchodzi Polak
-Dlaczego smarujesz chleb gównem?
-To po chuj tak grubo smarujesz?!
Ja wybredny nie jestem i mi sie podoba.
Żydzi mają ukamienować Magdalenę. Nagle wychodzi przed nich Jezus i mówi:
- Kto jest bez grzechu,niech pierwszy rzuci w nią kamieniem.
Nagle leci kamień i DUP!... w Magdalenę!
Jezus odwraca się i mówi:
- Matka, jak ty mnie czasami wkurwiasz....
R_amze_S napisał(a):Żydzi mają ukamienować Magdalenę. Nagle wychodzi przed nich Jezus i mówi:
- Kto jest bez grzechu,niech pierwszy rzuci w nią kamieniem.
Nagle leci kamień i DUP!... w Magdalenę!
Jezus odwraca się i mówi:
- Matka, jak ty mnie czasami wkurwiasz....
Broooda, ale i tak rządzi!

Dowcip w najlepszym tego slowa znaczeniu- majstersztyk.
Do drzwi puka akwizytor. Otwiera mu 12-letni chłopiec z papierosem w ustach i butelką piwa w ręku. Na kanapie za jego plecami leży naga prostytutka.
- Aaaa, dzień dobry młody człowieku... Czy tatuś albo mamusia są może w domu? - wyjękuje zszokowany domokrążca. Chłopiec patrzy na niego nieco zaskoczony i mówi:
- A jak ci się, kurwa, wydaje?
Dobre dobra, ale ten z Jezusem jest i tak najlepszy