Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: DOWCIPY
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
stare w chuj
jakby to tarkens powiedzial
(@)(@) - cycki z sutami jak felgi od trabanta
Po latach spotkalo sie trzech przyjaciól ze szkoly. Chcac, nie chcac rozmowa zeszla na tesciowe.
- Ja - mówi ten z IVd który skonczyl medycyne - zalatwie gdzies cyjanek i dodam kur.wie do kawy.
Ten po politechnice ( z IV c), zapodaje swój pomysl :
- Wezme kur.wa pozyczke, kupie starej pipie Renault Clio i przetne przewody hamulcowe. Niech sie rozwali na drzewie, suka.
Gosc z klasy sportowej, którego losy rzucily na AR, mówi
- A ja kupie dwadziescia tabletek Ibupromu, wezma to wszystko do geby, przezuje, zrobie z tego kule, wysusze ja w mikrofali, i zostawie na stole w kuchni.
- Ale po co ? - pytaja koledzy
- Wejdzie ta stara kur.wa do kuchni, zobaczy kule i powie " Ale wielka tabletka Ibupromu". A ja wtedy wypadne z lazienki i pier.dolne ja siekiera w plecy... Big Grin
Laughing Laughing Laughing
genialne Big Grin
Zmarł pedał, przyleciał aniołek po niego i lecą do nieba.
- Ty aniołek but ci się rozwiązał - aniołek się schyla a pedał go jedzie w pupe
- TY PEDALE JESZCZE RAZ A LECIMY NA ROK DO PIEKŁA
Leca dalej i nagle klucze od bram wypadly aniołkowi pedał nie mogł się powstrzymać i go zapiął znów.
- PRZEGIOŁES! LECIMY DO PIEKŁA!
Po roku wraca aniołek a w piekle zimno jak na biegunie
- Te diabeł co tu tak zimno? - Pyta się aniołek
- Schyl się po węgiel to się dowiesz...
Wink
Bóg do Adama
- Adam daj żebro
- Nie
- No daj nie bój się
- Nie nie dam, mam złe przeczucia...
Wink
stare i nie śmieszne ...
to sam napisz jakiś Neutral a może kogoś śmieszy :> różni ludzie różne poczucia humoru mają.
tak ,ale ja wygłaszam swoje zdanie ...
Danzig zaraz przepędzisz nowego Wink
Raczej takie jego gadanie mnie nie przepędzi Wink Niewiem po co się tak czepiasz wszystkiego Danzig Question
Otter napisał(a):Danzig zaraz przepędzisz nowego Wink
ojej SadSadSad

Piciu Sz-n napisał(a):Niewiem po co się tak czepiasz wszystkiego Danzig Question
ja też nie wiem ...
Piciu Sz-n napisał(a):Niewiem po co się tak czepiasz wszystkiego Danzig Question
Bo to największa forumowa maruda i kocha nabijać posty. Spoko wszystko pod kontrolą, takie zapędy będą ukracane Angry
eot.
Przychodzi baba do lekarza a lekarz też baba Laughing .

Wink
warsadal napisał(a):
Bo to największa forumowa maruda i kocha nabijać posty. Spoko wszystko pod kontrolą, takie zapędy będą ukracane Angry
eot.
czasem nie mogę się po prostu powstrzymać ... czasem Big Grin

żeby było do tematu to wrzucę coś pierwszego z brzegu :
Wiesz co mówią do mnie kobitki, kiedy pytam o seks?
- Nie.
- Dokładnie!