Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Metallica
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Nie lubię Metallici.
Mają coś co mnie odpycha:/
Ulricha? Tongue No co Ty.. ladny jest.. ;]
Dżemik napisał(a):Ulricha? Tongue No co Ty.. ladny jest.. ;]

Taaaaa ten kolo najwytrwalszych może zniechęcić do Metaliki, najżałośniejsze jest to że na koncertach po co drugim kawałku wybiega przed zestaw, żeby tylko "było go widać", czytałem wywiad, w którym James H. przyznał, że zdarzyło mu się przywalić Larsowi, ja mu się nie dziwie Laughing
Czepiacie się ludziska. Facet ma kompleksy z powodu wzrostu. Jakbyście byli o głowę mniejsi od każdego w zespole to też byście tak robili jak on. Big Grin
Z drugiej strony rozumiem Jamesa, taki bigający wkoło i robiący kupe hałasu podciep musi być wkurzający Tongue
Ale i tak uwielbiam Mete!
Nie wiem...coz bo to Jaymz odwala mowe na koncertach,a nie kurdupel Confusedhock: ,Kirk i Rob,siedza cicho(wczesnie tez Jason i Cliff)...jesli ktos ogladal SKOM,a jesli nie to powiem,jest scenka jak Larz krzyczy prosto w twarz Jaymzowi FUCK YOU,musialo zaiscie wygladac... Laughing pozniej sie pewnie Jaymz wkurzyl i blablabla Big Grin
http://www.larself.com/history.html
nie moge to rozwala...widac,ze Urlich to Elf Laughing
Nie, nie odpycha mnie żaden facet;]
W ich muzyce jest coś, czego nienawidzę.
Sama nie wiem, co;]
Po prostu nie potrafię ich słuchać.
Kiedyś próbowałam, ale od razu się zniechęciłam;]
ja będę bronił "st.anger".nie jest przekombinowana,fajnie dzwięczy( Smile ),James nawet fajnie spiewa.
ps.nie jestem krytykiem... Smile
**rwa! czy nikt nie ma ochoty zajrzec na moje wypociny,ktore znalazlam na necie?
Z gory dziekuje Smile
http://www.larself.com/history.html
A słyszał kto PUNK TRIBUTE TO METALLICA ???
taaaa,a kto spiewa? czy spiewaja tam wspaniale kapele typu zielony dzien,dobra charlotka,sumCzternascie i inni?
sarkazm.. doceniam, doceniam..
Z "gwiazd" jest tylko Dee Dee Ramone , który przerobił "Jump in the fire" , a płytka jest raczej denna , oprócz góra 4 piosenek
metallgirl napisał(a):taaaa,a kto spiewa? czy spiewaja tam wspaniale kapele typu zielony dzien,dobra charlotka,sumCzternascie i inni?

hmm czytam sobie i czytam jej wypowiedzi i nie wydaje mi sie zeby miala wiecej niz 13 lat... lanserskie teksty z bravo girl i ta "wypasiona" ksywa Big Grin

teraz na temat... szanuje ich za pierwsze 4 plyty... nienawidze za dzisiejsze pedalstwo...
Art... napisał(a):
metallgirl napisał(a):taaaa,a kto spiewa? czy spiewaja tam wspaniale kapele typu zielony dzien,dobra charlotka,sumCzternascie i inni?

hmm czytam sobie i czytam jej wypowiedzi i nie wydaje mi sie zeby miala wiecej niz 13 lat... lanserskie teksty z bravo girl i ta "wypasiona" ksywa Big Grin

teraz na temat... szanuje ich za pierwsze 4 plyty... nienawidze za dzisiejsze pedalstwo...

Uzasadnij, albo milcz dzieciaczku. :?
tak tylko rozmyslam Big Grin Big Grin Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42