Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Metallica
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
aXe Rose napisał(a):
metallgirl napisał(a):Otoz to Tongue
eee...Ale z tym gownem ,to juz przesada Rolleyes
Nie zajarzyłaś. W tej metaforze Metallica nie jest gównem tylko dywanem.
Czyli co jest kiblem? Joke

Na poważnie, widać że ludzie sie przejmują Metallicą i o niej głośno.. chociaż nie zachowują sie jak MM, nie odprawiają dziwnych seansów na scenie, nie zabijają publicznie zwierząt... to i tak powodują wiele emocji samym stylem gry (a raczej zmianą stylu) Smile
Otter napisał(a):
aXe Rose napisał(a):

Na poważnie, widać że ludzie sie przejmują Metallicą i o niej głośno.. chociaż nie zachowują sie jak MM, nie odprawiają dziwnych seansów na scenie, nie zabijają publicznie zwierząt... to i tak powodują wiele emocji samym stylem gry (a raczej zmianą stylu) Smile
jakie tam emocje, nie ma się czym podniecać ani wqrwiać..
aXe Rose napisał(a):
Mozliwe...ale i tak mogl jakis inny przyklad podac... Tongue
fetus napisał(a):
Otter napisał(a):
aXe Rose napisał(a):

jakie tam emocje, nie ma się czym podniecać ani wqrwiać..
Dobre podejście.. ale znajdą sie tacy co sie robią czerwoni na mordzie i zaczynają wyzywać każdego z członków zespołu oraz delikwenta który nazwę zespołu wymienił :?
no niektórzy sie bardzo niezdrowo podniecają jeśli uznać że to gówno
A sa tez niektorzy co sie nie podniecaja...tylko pytaja Tongue ...grzecznie
Nie ma się czym podniecać. Kocham ten zepsół i nie przestanę Tongue i już Smile
O to wypowiedź prawdziwego fana Tongue 8) Czy jest źle czy dobrze dalej jest z nimi. Co nie którzy powinni brać przykład Laughing
Ghost_82 napisał(a):O to wypowiedź prawdziwego fana Tongue 8) Czy jest źle czy dobrze dalej jest z nimi. Co nie którzy powinni brać przykład Laughing

Dokładnie, nasrają ci na twarz, ty to zliżesz i powiesz, że zajebiste.. nic dodac nic ująć. Tongue

P.S. Nie piję to do Metallicki w żadnym bądź razie Wink
Być prawdziwym fanem nie oznacza przyjmowac bezkrytycznie wszystkiego co dany zespół spłodzi.
Wow ale zaświeciłeś inteligencją ile żes nad tym myslał. Widze że dalej masz problem ze zrozumieniem postów. I wiesniackie zwyczaje ci pozostały. Laughing To oczywiście tyczy sie pana Vomitora

R_amze_S napisał(a):Być prawdziwym fanem nie oznacza przyjmowac bezkrytycznie wszystkiego co dany zespół spłodzi.

Zgadzam sie. Chodziło mi głownie o to że nie nalezy sie odwracać całkowicie od zespołu i przestać go szanować.
Ghost_82 napisał(a):
R_amze_S napisał(a):Być prawdziwym fanem nie oznacza przyjmowac bezkrytycznie wszystkiego co dany zespół spłodzi.

Zgadzam sie. Chodziło mi głownie o to że nie nalezy sie odwracać całkowicie od zespołu i przestać go szanować.
nie zgodze sie.jesli zaczynają grać gównianą muzę to przestaję szanować.
R_amze_S napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):

nie zgodze sie.jesli zaczynają grać gównianą muzę to przestaję szanować.

Z resztą ta rozmowa i tak do niczego nie doprowadzi. To już zalezy od gustu. Może i masz racje jesli chodzi juz o totalny kicz, ale to juz musi być naprawde dno żeby przestać szanować.
ghost co ty pierdolisz? najpierw w buracki bo buracki, ale zawsze jakiś tam sposób negujesz mą wypowiedź.. po to by następnie zgodzić się z treścią wypowiedzi R_amze_S-a który w zasadzie przyznaje mi swymi słowami rację....

Sam naucz się czytać posty ze zrozumieniem, bo chyba nie dociera do twej zasranej osoby to co jej próbujemy powiedzieć.

A przekaz nasz brzmi, że samokreślającą sie kupą gówna jest każdy fan który bezkrytycznie przyjmuje wszelki wypierd swych idoli pod wpływem zaślepiania nimi. I kimś takim jesteś właśnie ty.
Jestem pod wrażeniem twego słownictwa. Jeżeli moje wypowiedzi sa burackie to na twoje juz brak określenia. Przekraczasz wszelkie normy. A co do wypowiedzi R_amze_S-a to chyba wyraźnie jest napisane że nie do końca sie z tym zgadzam. Dla mnie zespół musiałby odwalić naprawde prawdziwy kicz którego nie dałoby sie słuchać żeby przestać gpo szanować. Można sie na zespoł wkurzyć ale żeby już nie mieć dla niego szacunku to juz musieli by przegiąłć pałe na maksa.

A po drugie ja nie szukam z tobą wojny i nie chce mi sie z toba wyzywać bo to typowe dzicinne zachowanie. Więc daj se chłopie na luz. Chyba można normalnie pogadać jak na ludzi przystało. A że ktoś ma inny gust to juz nie znaczy że zaraz ma dojść do wyzwisk. Szanujmy czyjes wypowiedzi. Tongue i siebie bo tylko w głupi sposób dochodzi do tego. Tongue 8)
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42