Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Metallica
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Ghost_82 napisał(a):
R_amze_S napisał(a):Być prawdziwym fanem nie oznacza przyjmowac bezkrytycznie wszystkiego co dany zespół spłodzi.

Zgadzam sie. Chodziło mi głownie o to że nie nalezy sie odwracać całkowicie od zespołu i przestać go szanować.

Gdzie tu jest wyraźnie napisane , że sie nie zgadzasz? potakujesz mimo iż nie odpowiadają ci słowa przedmówcy..

ZOMO

Dzem: Fanow Motorhead i GNR uprzejmie uprasza sie o troszke bardziej kulturalna i rzeczowa wymiane pogladow..
Ja nie przyjmuję każdego pierda jaki wypuszczą. Podobają mi sie wszystkie płyty Metallicy, podoba mi sie muzyka i tyle.
a jak komuś sie NIE podoba to musi mi pokazać w którym momencie jest fałsz albo nieprzemyślany układ dźwięków Laughing <-ironia
Tyle, że tu nie była mowa o Metallice którą ja osobiście mimo takich wypierdów jak rolady i lo(a)dy bardzo szanuję. Mowa była o powyższym zjawisku w szerszym kontekście. Polecam uważną lekturę dyskusji przed napisaniem czegokolwiek.
Vomitor napisał(a):Tyle, że tu nie była mowa o Metallice którą ja osobiście mimo takich wypierdów jak rolady i lo(a)dy bardzo szanuję. Mowa była o powyższym zjawisku w szerszym kontekście. Polecam uważną lekturę dyskusji przed napisaniem czegokolwiek.

A ja mówie że mi sie wszystkie płyty metallicy podobają.. tak to trudno zrozumieć?
Nie trudno. Ale co w związku z tym..? Bo wypowiedź ta ma niewiele wspólnego, podobnie jak poprzednia z treścią mego postu nijak do słów w nim zawartych nawiązując, a mimo to jest do mnie skierowana...
Vomitor napisał(a):Nie trudno. Ale co w związku z tym..? Bo wypowiedź ta ma niewiele wspólnego, podobnie jak poprzednia z treścią mego postu nijak do słów w nim zawartych nawiązując, a mimo to jest do mnie skierowana...

To sie nie przejmuj wszystkim co uważasz że jest do Ciebie skierowane. Bo nie było skierowane do Ciebie tylko użyłem Twojego stwierdzenia bo dobrze pasowało. To była informacja ogólna.
Otter napisał(a):Bo nie było skierowane do Ciebie tylko użyłem Twojego stwierdzenia bo dobrze pasowało.

Szczyt logiki... ROTFL
aaaa ja mysle, ze metallica fajna jest... Tongue nie biorąc pod uwage ST. Angera to uwazam ze ta kapela odznaczyła sie czyms wielkim dla heavy/trash metalu. Nie znam dokładnie tego zespołu ale tyle o ile co słyszec mi było wolno to jest dobra...
Dance Of Death napisał(a):aaaa ja mysle, ze metallica fajna jest... Tongue nie biorąc pod uwage ST. Angera to uwazam ze ta kapela odznaczyła sie czyms wielkim dla heavy/trash metalu. Nie znam dokładnie tego zespołu ale tyle o ile co słyszec mi było wolno to jest dobra...
Przepraszam,kto ty jesteś?
R_amze_S napisał(a):
Dance Of Death napisał(a):aaaa ja mysle, ze metallica fajna jest... Tongue nie biorąc pod uwage ST. Angera to uwazam ze ta kapela odznaczyła sie czyms wielkim dla heavy/trash metalu. Nie znam dokładnie tego zespołu ale tyle o ile co słyszec mi było wolno to jest dobra...

heh Taniec Śmierci dla znajomych Eddie Tongue
Dance Of Death napisał(a):
R_amze_S napisał(a):

heh Taniec Śmierci dla znajomych Eddie Tongue

eddie peddi? ZAORAĆ w trybie absolutnie pierwszorzędnie natychmiastowym :!:
Popieram,zaorac priorytetowo
R_amze_S napisał(a):Popieram,zaorac priorytetowo

popatrzcie lepiej na siebie co sobą reprezentujecie... totalne zero Mad

rumcajs i vomitor - nie chce mi sie z wami gadac panienki... heh

ide spać...

ide spać...
Dobranoc.Zasnij snem wiecznym[Obrazek: hahaha.gif]

ide spać...

A ty co sobą reprezentujesz? stwierdzasz k-urwa, że Metallica jest zespołem którego coś tam słyszałeś? po tym stwierdzeniu powinieneś się do cholery zamknąć bo to jedyne honorowe dla ciebie rozwiązanie !!!!! ale co ty wiesz na temat honoru i godnośći.... troche pokory kindermatalowy pozerze, bo nie dorastasz do pięt 95 % ludzi na tym forum a już napewno nie mnie czy R_amze_S-owi....

Sorry ale się kurwa uniosłem po lekturze jego bredni. I łaskawie nie dopierdalaj się koleś do słownictwa w mej wypowiedzi wobec braku argumentów w dyskusji bo jest ono spowodowane tylko i wyłącznie lekturą twych bredni !!! Mówię ci zamilcz bo to dla ciebie jedyne honorowe rozwiązanie ...

breakdance napisał(a):Nie znam dokładnie tego zespołu (Metallica) ale tyle o ile co słyszec mi było wolno to jest dobra...
zraz mnie tu rozniesie :!: :!: :!:
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42