A ja uwielbiam ten zespół. Cholera mam do niego sentyment... Słuchałam go jak byłam o taka malutka(Hm.. dużo sie nie zmieniło) Słuchał go mój brat, teraz jemu podpierniczam płyty^^
Najbardziej podoba mi sie płyta St.Anger. Sama nie wiem czemu, ale bardzo mnie odpręża i nastawia optymistycznie do życia. Tak że mam ochotę komuś tak z uśmiechem dać kopa.
a słyszeliście nowy album?? Brat ściągnął tylko niewiem skąd, w sumie to jest tylko takie demo albumu, pewnie będą jakies poprawki, ale ogólnie to lepsze niz st.anger ;](w sumie to ja tam nic niemam do tego st.anger, ale poprzedniejsze albumy do czarnego były dobre)
Paula napisał(a):ale ogólnie to lepsze niz st.anger
No juz chyba nic gorszego nie da sie nagrać , więc to akurat nic dziwnego.
ja nawet tego nie slucham bo prawie na pewno jest to iluminacki fake
Paula napisał(a):a słyszeliście nowy album?? Brat ściągnął tylko niewiem skąd, w sumie to jest tylko takie demo albumu, pewnie będą jakies poprawki, ale ogólnie to lepsze niz st.anger ;](w sumie to ja tam nic niemam do tego st.anger, ale poprzedniejsze albumy do czarnego były dobre)
Na youtube widziałem nagranie z ich nową piosenką (nową, heh - nagranie z 2006

). Chujnia z grzybnią, co nie zmienia faktu że ich wczesne albumy (zwłaszcza Ride the Lightning) nadal są u mnie w ścisłej czołówce. A w maju koncert

przyszła na klatke i zjebała gadke
1.St.Anger to dziadostwo
2.Najbardziej lubie ś.p.Cliff'a Burton'a
3.Najbardziej lubie 3 pierwsze płytki
4.Słucham tylko 3 pierwszych a jak wiadomo Metallica nie nagrała żadnego video
5.Nie byłem
6.Nie oglądałem
a twoja stara skończyła się na kill'em all
![[Obrazek: 08.03.06_01.jpg]](http://www.metallica.org.pl/meta_nowosci_pliki/08.03.06_01.jpg)
15 kwietnia na rynek wychodzi nowe DVD, traktujące o Metallice i innych zespołach thrashowych. Płyta zatytułowana będzie "Aural Amphetamine: Metallica And The Dawn Of Thrash" i zawierać będzie m.in. wywiady z członkami Metalliki, Megadeth, Machine Head, Diamond Head, Elixir, Neurosis, Laaz Rockit, Sacrilege BC i wielu innych, recenzje takich dziennikarzy jak Malcolm Dome, Lonn Friend czy Joel McIver, wiele z materiałow jest archiwalne i nie publokowane wcześnie. 95-minutowe DVD wydaje wytwórnia Sexy Intellectual Records.
super. fajnie sie oglada takie filmy dokumentalne, szczegolnie z lat 80'tych.
metal up your ass.

(tak, to rozwala)
Zespół bardzo lubię i szanuję. Co tu dużo mówić, włozył spory wkład w rozwój metalu.
Ale ich wyśmieje jak ta nowa płyta będzie takim gniotem jak St Anger