metallgirl napisał(a):A po za tym to Metallica powinna wykopac pana Roberta,bo on sie do niej nadaje,jak czosnek do herbaty.
Robert był juz znanym i doswiadczonym basista w latach '90 nagrywał płyty miedzy innymi z Ozzym.
Poza tym jako muzyk jest IMHO duzo lepszy od Burtona. No i Metallica nie skonczyla sie po BA bo czy to akceptujecie czy nie sa ludzie ktorzy loady uznaja za swietne płyty(m.in JA)
A tu ciekawostka dla sceptykow Roba.
http://youtube.com/watch?v=PiiQgkCBQ6U&s...llo%20solo
Krzychun napisał(a):A tu ciekawostka dla sceptykow Roba.
No i co w tym takiego niezwyklego?

hock:
Ale w sumie przyznam racje lepiej on,niz nic. przynajmniej metallica sie jakos postawila na nogi i zbijaja bakow w studio z swoim WSPANIAŁYM producentem bobem rockiem
statekx napisał(a):Krzychun napisał(a):Poza tym jako muzyk jest IMHO duzo lepszy od Burtona.
glupoty...
no wlasnie...chciaz ja gUwno wiem o grze na basie,ale jakos mi sie zdaje ze robercino,nie jest leprzym muzykiem od cliffa

metallgirl napisał(a):statekx napisał(a):Krzychun napisał(a):Poza tym jako muzyk jest IMHO duzo lepszy od Burtona.
glupoty...
no wlasnie...chciaz ja gUwno wiem o grze na basie,ale jakos mi sie zdaje ze robercino,nie jest leprzym muzykiem od cliffa 
KĎ
rwa... Burton grubym palcem u nogi by go pyknal na basie.
Krzychun napisał(a):metallgirl napisał(a):A po za tym to Metallica powinna wykopac pana Roberta,bo on sie do niej nadaje,jak czosnek do herbaty.
Robert był juz znanym i doswiadczonym basista w latach '90 nagrywał płyty miedzy innymi z Ozzym.
Poza tym jako muzyk jest IMHO duzo lepszy od Burtona. No i Metallica nie skonczyla sie po BA bo czy to akceptujecie czy nie sa ludzie ktorzy loady uznaja za swietne płyty(m.in JA)
A tu ciekawostka dla sceptykow Roba.
Gral tez w solowym projekcie Cantrella z Alice in Chains, no i nie zapominajmy o Suicidal Tendecies w ktorym takze sie udzielal, notabene zespol byl popularny na poczatku lat 90-ych.Takze kariera tego muzyka jest godna podziwu.
Własnie ssam sobie płytki IG bo jestem ciekawy tego zespołu podobno Rob niezle doły grał w tym bandzie.
Krzychun napisał(a):Własnie ssam sobie płytki IG bo jestem ciekawy tego zespołu podobno Rob niezle doły grał w tym bandzie.
I to polecam wszystkim sceptykom roba - chlop po prostu tam wymiata, mimo iz muza to raczej nie jakis ostry metal tylko raczej ostry funk w stylu RHCP puszczonych 2-3 razy szybciej

Tak czy owak Infectious Grooves to zajebista muza
Taka mała ciekawostka, następna płytę Metalliki produkuje sam Rick Rubin( min.Slayer,Danzig, AC/DC)wiec jakis pozytyw odnosnie ich kolejnego wydawnictwa juz mamy

Nevermore napisał(a):( min.Slayer,Danzig, AC/DC)
+Beastie Boys i jakieś popowe bobki, ale skoro już pracował z metalowym zespołem to wie o co w tym biega... mam nadzieję
SuicideKaiten napisał(a):Nevermore napisał(a):( min.Slayer,Danzig, AC/DC)
To jaśniejsza strona... ciemniejsza - Slipgniot itepe...
Metalice już nawet Rick Rubin nie jest w stanie pomóc, nawet sam Andy Sneap wiele by nie zdziałał na tym polu...

Czosnek,to ja powinnam zostac ich producentem,czysty black metal w skandynawskim wydaniu

Ja tam sie nie przejmuje,dla mnie Metal nagrała tylko jedna słaba płyte.Bedzie dobrze 8)