Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Metallica
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Wokalista Metalliki, James Hetfield, przyznał, że nagrania nowej płyty jego zespołu idą pełną parą. Hetfield wyznał również, że nagrywanie na trzeźwo jest dla niego zupełnie odmiennym doświadczeniem.

Muzyk, który otrzyma w przyszłym tygodniu nagrodę za pomoc ludziom z uzależnieniami powiedział, że sesja nagraniowa nowego albumu Metalliki jest "bardzo odmienna, ponieważ pojawiła się świadomość tego, co robimy i możemy to wszystko w końcu przemyśleć". Wokalista dodał, że obecnie nie boi się "próbować innych rzeczy na gruncie muzycznym". Hetfield ujawnił również, że muzycy starają się pomagać sobie nawzajem, i że wszystko jest znacznie łatwiejsze niż przy okazji poprzednich płyt.
Ciekawe jaki tym razem nam album przygotują Wink Oby to tylko nie było cos na stylu St. Anger Wink
Bedzie zajebiscie,z takim basista nie nagraja gowna 8)
Pożyjemy zobaczymy Big Grin
Pożegnali się z Bobem Rockiem, a to już bardzo dobry znak.
Two low-quality video clips of METALLICA performing an as-yet-untitled new song during their headlining appearance Tuesday (June 6) at Waldbuhne in Berlin, Germany have been posted online at YouTube.com: Part#1, Part#2.
Dobre to... jestem zaskoczony he he he he
Rzeczywiscie dobre, nawet Hetfield juz tak nie zaciaga.

Ale to za malo, zeby stwierdzic cos konkretnego. Za duzo nagrabili, musze dostac wiecej.
Hmm, brzmi nienajgorzej, ale to ciągle tylko 3 minuty. Póki co pozostaję sceptyczny, jak wsłyszę przynajmniej jeden numer z nowego albumu w całości to będzie można pogadać. Póki co dalej wielki znak zapytania.
Bardzo to "lołdowe".Mnie sie podobaWink
Dobra, brzmi to całkiem przyzwoicie a na pewno lepiej niż potworki z St. Anger. Ale ja nadal jakoś nie jestem w pełni przekonany, nic no, trzeba być cierpliwym.
W Teraz Rocku pisało że Hetfield podniecał się koncertem The Rasmus w RPA...więc już widze jaka bedzie dobra plyta..
Przemek87 napisał(a):W Teraz Rocku pisało że Hetfield podniecał się koncertem The Rasmus w RPA...

Hehe... przypomniało mi się jak kiedyś, gdzieś w TV widziałem fragment wywiadu z tym całym Rasmusem i padło pytanie: "Kto jest waszą największą inspoiracją? Metallica?" (za samo takie pytanie - śmierć Mad ), a wokalista: "Eeeeee... Duran Duran" Rolleyes . Hetfield się podnieca tymi lolkami a oni nawet nie wiedzą kim, że On jest Big Grin .
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42