Co do tych wcześniejszych postów, to wiadomo, że najlepszymi albumami są "Master Of Puppets" i "Black Album" i jak narazie nie mają sobie równych. A co do "Load", to album ogólnie nie jest zły

Ghost_82 napisał(a):Co do tych wcześniejszych postów, to wiadomo, że najlepszymi albumami są "Master Of Puppets" i "Black Album" i jak narazie nie mają sobie równych. A co do "Load", to album ogólnie nie jest zły 
Justice bije Czarnego na głowę.
Z pierwszych pięciu wydawnictw Metalliki BA jest najsłabsze, co niezmienie faktu, że i tak jest spoko.
Ale niechaj będzie, że to kwestia gustu.

Elvis napisał(a):Z pierwszych pięciu wydawnictw Metalliki BA jest najsłabsze, co niezmienie faktu, że i tak jest spoko.
BA to juz koniec thrashu w wykonaniu Metallici, dla mnie to stracili poziom gdzies po RTL;p AJFA jest jeszcze w miare, dobrze, ze po metallice pojawil sie Slayer a pozniej Testament, Exodus, Flotsam and Jetsam, to byla jakas ciaglosc, Metallica upadła i cos czuje, ze juz nie wstanie.
AMEN
Kamil napisał(a):BA to juz koniec thrashu w wykonaniu Metallici
Jak dla mnie to już na "...and Justice for All" było słyszalnie mniej thrashu.
Cytat:pierwszych pięciu wydawnictw Metalliki BA jest najsłabsze, co niezmienie faktu, że i tak jest spoko.
aJfa ma bardzo malo tgrashowe brzmienie i ogolnie produkcja jest za czysrta jak dla mnie, takze stawiam ja z BA na rowni.
ReTuRn napisał(a):Cytat:pierwszych pięciu wydawnictw Metalliki BA jest najsłabsze, co niezmienie faktu, że i tak jest spoko.
aJfa ma bardzo malo tgrashowe brzmienie i ogolnie produkcja jest za czysrta jak dla mnie, takze stawiam ja z BA na rowni.
No ale trzeba wziąc pod uwagę ze BA to muzyka "latwa,lekka i przyjemna" podczas gdy AJFA to kawałki nieźle "pozakręcane".Choć brzmienie faktycznie lekko z dupy i to największy mankament tej płyty ;/
R_amze_S napisał(a):ReTuRn napisał(a):Cytat:pierwszych pięciu wydawnictw Metalliki BA jest najsłabsze, co niezmienie faktu, że i tak jest spoko.
No ale trzeba wziąc pod uwagę ze BA to muzyka "latwa,lekka i przyjemna" podczas gdy AJFA to kawałki nieźle "pozakręcane".Choć brzmienie faktycznie lekko z dupy i to największy mankament tej płyty ;/
Rzecz gustu. Mi się właśnie brzmienie ...AJFA podoba najbardziej ze wszystkich płyt M.
aXe Rose napisał(a):R_amze_S napisał(a):ReTuRn napisał(a):Cytat:pierwszych pięciu wydawnictw Metalliki BA jest najsłabsze, co niezmienie faktu, że i tak jest spoko.
Rzecz gustu. Mi się właśnie brzmienie ...AJFA podoba najbardziej ze wszystkich płyt M.
Gitary brzmia OK. Najbardziej wkurza mnie perka (a w szczegolnosci stopki). Moze to dlatego ,ze gra Urlicha jest taka sobie...
Perka jest zajebista..niestety kosztem basu.Ale na koncertach z RObem kawalki z Ajfa brzmia zajebiscie.
Brzmienie "...and Justice for All" jak najbardziej mi pasi, jest nawet dość nowoczesne jak na tamte czasy.