Wiesz co?Zeby nie wywoływać nowej kłotni,nie skomentuje tego,co przed chwilą napisałes.Ale swoje pomyślałem w tym momencie...takze czytając twoje inne posty.Ale o tym - dość!
u mnie własciwe jest zgoła inaczej, a to dlatego że nie marnowałem czasu na wsłuchiwanie się w twórczosć metallica, nie trzeba sie bowiem wsłuchiwać gdyż melodie same wpadaja do ucha jak gówniane piosenki puszczane w komercyjnych satacjach radiowych, metallica kiedys starała sie grać metal zajebali mnustwo patentów saxon, zajebali nazwe gazecie nagrali pare gównianych płyt podaczas gdy inne kapele grały prawdziwy metal, nie lubie tego zespołu nie znoszę maniery wokalnej, prostych, chwytliwych melodyjek, marszowych nudnych temp, popisów na koncertach i wielkiego ,kurwa gwiazdorstwa pociagu do mamony dlatego wykresliłem już dawno ten zespół nie słucham bo szkoda czasu. to jest moje zdanie pewnie są i tacy co myślą podobnie ale zaraz mnie osra stado ludzi którzy kochają tę kapele za wczesną twórczość dlatego napiszę już teraz że nie miałem zamiaru nikogo urazić.
Powiedz mi co palisz? bo też chce mieć takie jazdy

Z tego co napisałeś, metal ma być bezkompromisową ścianą dzwięku bez żadnych melodii

To samo napisał kiedyś hegemon 88

R_amze_S napisał(a):Wiesz co?Zeby nie wywoływać nowej kłotni,nie skomentuje tego,co przed chwilą napisałes.Ale swoje pomyślałem w tym momencie...takze czytając twoje inne posty.Ale o tym - dość!
Możesz skomentować na PM'ce, nie widze przeszkód. Podysktujmy. Pośmiejmy się. W końcu po to tu jesteśmy, co nie?
Nivo napisał(a):(...)ADFA
R_amze_S napisał(a):(...)ANFA(...)
AJFA czyli And Justice For All
jak juz robić cool skroty to porzadnie.
statekx napisał(a):Nivo napisał(a):(...)ADFA
R_amze_S napisał(a):(...)ANFA(...)
AJFA czyli And Justice For All
jak juz robić cool skroty to porzadnie.
Mój błąd, biję się w piersi

Tez sie bije w piersi,ale nie róbmy problemu ,panowie....Kazdemu sie może zdzarzyć

fetus napisał(a):a wracając do sedna sprawy pierdolić metallica
Ch.C.W.D.
Słyszał parę piosenek Mety + parę piosenek Anthraxu i już jest wielki thrasher, k...a mać

buubi napisał(a):Widze iż to forum staje się nie miejscem wymiany poglądów na temat muzyki co areną dla internetowych szczekaczy pragnących się za wszelką cenę popisać pseudo-erudycją. Niektórzy wręcz szukają okazji do konfrontacji, każdy temat obracając w zwadę. Żałosne...
to forum to przede wszystkim totalny brak tolerancji... tu sie poprostu (z pewnymi osobami) nie da normalnie WYMIENIAC POGLADÓW na dany temat, bo np. wracając do tematu ktoś sobie powie że S&M albo St.Anger to poezja to ten człowiek tu zginie... a tak na forum byc nie może...
Dance Of Death napisał(a):to forum to przede wszystkim totalny brak tolerancji...
Nie przesadzaj,synek.Wiecej luzu.
Dance Of Death napisał(a):tu sie poprostu (z pewnymi osobami) nie da normalnie WYMIENIAC POGLADÓW na dany temat, bo np. wracając do tematu ktoś sobie powie że S&M albo St.Anger to poezja to ten człowiek tu zginie...
Nie zginie ,jesli potrafi sie wybronić swoją argumentacją.To raz.A dwa- nie traktuj tego forum jako pola walki,gdzie sie ginie i umiera
Dance Of Death napisał(a):a tak na forum byc nie może...
Och,przyzwyczaisz sie,albo przeniesiesz na inne forum gdzie Cie nikt nie bedzie scigał.
Dance Of Death napisał(a):tu sie poprostu (z pewnymi osobami) nie da normalnie WYMIENIAC POGLADÓW na dany temat, bo np. wracając do tematu ktoś sobie powie że S&M albo St.Anger to poezja to ten człowiek tu zginie...
R_amze_S napisał(a):Nie zginie ,jesli potrafi sie wybronić swoją argumentacją.To raz.A dwa- nie traktuj tego forum jako pola walki,gdzie sie ginie i umiera 
Tu sie nie zgodze z tobą. Dlaczego ktoś kto napisze że wielbi np. St. Anger czy jakąs inną płyte, która nie jest zbytnio odbierana pozytywnie przez innych to ma sie bronic :? Przecież każdy ma swoje zdanie i gust i nalezy to uszanować.
Oj przesadzacie.. Ja sam pisalem, ze S&M uwazam za najlepszy album Mety i jakos nikt mnie nie zrugal..
Cytat:Tu sie nie zgodze z tobą. Dlaczego ktoś kto napisze że wielbi np. St. Anger czy jakąs inną płyte, która nie jest zbytnio odbierana pozytywnie przez innych to ma sie bronic :?
Nie musi sie bronic, tylko wytlumaczyc innym dlaczego tak sadzi, bo niektorzy moga byc mocno zaskoczeni.. ;][/quote]