Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Metallica
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
To może ty mi napiszesz wg jakiej zasady w mianowniku piszesz przez "c" a później jakimś dziwnym trafem nagle zmieniasz na "k", słucham... :?
Ziom, wszędzie jest pisane 'Metalliki', wpisz sobie w googlach, zobacz na wikipedii, czy na ich oficjalnych strronach Wink
1. Lubię średnio
2Do obecnego składu nic nie mam, lubię wszystkich/ nie lubię Newsteda za to że odszedł. Do obecnego składu nic nie mam
3. All Justice for all/ Load
4. Nothing else matters/ brak
5. Było zajebiście 8)
6.Nie widziałam
Ok, Atreju, koniec dyskusji, nadal obstajke przy swojej wersji, jeśli znajde konkretny dowód to Ci go przedstawię, na razie to do niczego nie prowadzi Wink I nie jestem nieukiem Mad Big Grin
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Przyda się:
Mianownik (kto? co?): Metallica
Dopełniacz (kogo? czego?): Metalliki
Celownik (komu? czemu?): Metallice
Biernik (kogo? co?): Metallikę
Miejscownik (o kim? o czym?): Metallice
Narzędnik (z kim? z czym?): Metalliką
Co do wołacza to nie mama pewnosci, ale chyba "Metalliko!"
Wink
proponuje wszystkie przypadki bez odmiany po prostu METALLICA i już. np METALLICA od 4 płyt to syf.
I co napiszesz : Kiedys lubilem Metallica, ale teraz nie lubie Metallica. Troche to goralskie nie prawdaz Tongue
statekx napisał(a):I co napiszesz : Kiedys lubilem Metallica, ale teraz nie lubie Metallica. Troche to goralskie nie prawdaz Tongue

ja bym napisał : "Lubie Mete do black albumu" Big Grin
Nivo napisał(a):..."black albumu" Big Grin
a co to takiego? Confusedhock:
Slangowa nazwa 5. płyty MEtalliki, p.t. "Metallica'??
bez jaj... poważnie? :?
JAkie pyt. taka odp.
Widzialem ze ktos sie tam bawil w hierarchie to ja tez chce Rolleyes

MoP>>K'EA>>RTL>>AJFA>>M>>>>>>>G>>>>>>>>>>>>>>>R(niektore kawalki)>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>L>>SA(tego to sie w ogole boje sluchac)>>>>>S&M(muchy do tego leca)
No przeca S&M to jedyna plyta Mety, ktora da sie sluchac..

Moze oprocz MoP- ten krazek calkiem niezle brzmi nawet bez symfonii..
Dżemik napisał(a):No przeca S&M to jedyna plyta Mety, ktora da sie sluchac..

Zbanuj się;P

RTL>>>>MoP>AJFA>>KEA>>>R>>M>>G>>>>>L>>>>S&M>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>SA
Dżemik napisał(a):No przeca S&M to jedyna plyta Mety, ktora da sie sluchac..

Okej zakladam ze zartujesz Surprised
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42