Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Metallica
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Dzisiaj byłem sklepie muzycznym (w Metrze Centrum w Warszawie), w którym przy gitarach elektrycznych była powieszone karteczka a na niej wielkimi wołami napisane: "zakazuje się grania utworów zespołu Metallica" Laughing Ale sklep polecam bo mają dużo towaru i jest w czym wybierać. Smile
Krzychun napisał(a):S&M to przedewszystkim tylko troche inna koncertowka nie ma co tak sie rozwodzic nad tymTongue

popieram... inna... moim zdaniem troche slaba, ale koncert jak kazdy inny, nic specjalnego
Beast King napisał(a):Dzisiaj byłem sklepie muzycznym (w Metrze Centrum w Warszawie), w którym przy gitarach elektrycznych była powieszone karteczka a na niej wielkimi wołami napisane: "zakazuje się grania utworów zespołu Metallica" Laughing Ale sklep polecam bo mają dużo towaru i jest w czym wybierać. Smile

A to ciekawe Laughing A skąd będą wiedzieć ze coś było grane, czyżby mieli jakąś zaczarowaną gitare, która nie bedzie wstanie grać tych utworów. Laughing Confusedhock: Ludzie to potrafią zaskakiwać Laughing
Osobiście uważam , ze nie ma złych płyt Metallicki , są tylko dobre i lepsze.A Nothing Else Matters to mimo wszystko nie jakaś badziewna ballada . Chcieli coś przez to wyrazić i każdy ma do tego prawo. A im to nieźle wyszło. Kto uważa inaczej...Cuż , ma problem .
Isis napisał(a):Osobiście uważam , ze nie ma złych płyt Metallicki , są tylko dobre i lepsze.A Nothing Else Matters to mimo wszystko nie jakaś badziewna ballada . Chcieli coś przez to wyrazić i każdy ma do tego prawo. A im to nieźle wyszło. Kto uważa inaczej...Cuż , ma problem .

Smiech.
statekx napisał(a):
Isis napisał(a):Osobiście uważam , ze nie ma złych płyt Metallicki , są tylko dobre i lepsze.A Nothing Else Matters to mimo wszystko nie jakaś badziewna ballada . Chcieli coś przez to wyrazić i każdy ma do tego prawo. A im to nieźle wyszło. Kto uważa inaczej...Cuż , ma problem .

Smiech.

raczej zalamka
Jedno i drugie Laughing

A ja chciałem napisac tyle, że Metallica mi się nie podoba, głos pana Hetfielda(jeśli bład to sorry) mi się nie podoba i ogólnie nie lubię (a raczej nie słucham).
Śmiech jak śmiech. Są gusta i...no właśnie. Ja wyrażam swoje zdanie =P.
Ja się nie śmieję z twojego gustu tylko z wyrażeń typu" cuż, metallicki itp. Big Grin
Isis napisał(a):(...)Są gusta i...

i Gustaw Smile

Isis napisał(a):Ja wyrażam swoje zdanie =P.

tos mnie teraz zagiąl.
Postaram się ograniczyć takie określenia , chociaż mnie tak jakoś średnio obchodzi twoje zdanie Big Grin. A do "statekx" , to naucz się odmieniać przez osoby ...
Isis napisał(a):Postaram się ograniczyć takie określenia , chociaż mnie tak jakoś średnio obchodzi twoje zdanie Big Grin. A do "statekx" , to naucz się odmieniać przez osoby ...

Fajnie, dziekuje za porade, jestes spoko. A na razie bede sie wyreczal trzema kropeczkami jak ty okej? Smile
jak chcesz , to proszę cie bardzo Tongue
Ghost_82 napisał(a):
Beast King napisał(a):Dzisiaj byłem sklepie muzycznym (w Metrze Centrum w Warszawie), w którym przy gitarach elektrycznych była powieszone karteczka a na niej wielkimi wołami napisane: "zakazuje się grania utworów zespołu Metallica" Laughing Ale sklep polecam bo mają dużo towaru i jest w czym wybierać. Smile

A to ciekawe Laughing A skąd będą wiedzieć ze coś było grane, czyżby mieli jakąś zaczarowaną gitare, która nie bedzie wstanie grać tych utworów. Laughing Confusedhock: Ludzie to potrafią zaskakiwać Laughing

Chodzi o to, że każdy kto tam przychodzi, gra Metallicę i już to pracownikom tego sklepu zaczeło wszystkimi otworami w ciele wychodzić. Smile
No tak, ale to chyba sklep jest dla klientów a nie odwrotnie, nie?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42