Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Metallica
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Ale Reload i SA sa BARDZo ZŁE.
Nie
Load - bardzo dobry
ReLoad i SA - niezłe

nie inaczej
Wy tu jak zwykle pierdolicie, a nasz BRAT 20 lat temu odszedł... [*] Cliff Burton [*]
[Obrazek: clifffd7.jpg]
ST Anger swoją żenadą mozna porównać do Risk Megadeth. Aż sie boje o tą ich nową plyte...
W nocy na tv4 był dzis 40 minutowy koncert i wywiady Metallica is Hamburg
Ujmę to tak METALLICA wydała średnią płytę bo St.Anger jest średnią płytą, i mówie to pomimo wielkiej sympatii do tego zespołu... Ale obrażanie kogoś i życzenie szybkiego rozpadu to poprostu wieśniactwo...
Średnia to aż nazbyt miłe stwierdzenie - chłam i tyle. Tak spierdolić brzmienie perkusji przy takim garowym jak Lars to muzyczne samobójstwo. Zresztą na tym albumie to w ogóle brzmią od czapy... Teraz podchodzę bez wielkich oczekiwań do tego co mają wydać, więc może będę miło zaskoczony...
Cytat:Średnia to aż nazbyt miłe stwierdzenie - chłam i tyle. Tak spierdolić brzmienie perkusji przy takim garowym jak Lars to muzyczne samobójstwo.

hahaha !! Brzmienie werbla jest tu jednym z niewielu plusów...A Lars to ch***** garowy, z roku na rok coraz gorszy.
ja jestem fanem Metallici ale tak na boku. Wolę mocniejsze kawałki. Ale żeby mówić o nich w ten sposób. Ten chłopczyk chciał po prostu zabrudzić ten temat i wybierał jaknajbardziej obraźliwe słowa. Chyba nie wie że są tu ludzie o mocnych nerwach Tongue
Jakoś mnie nie razi za bardzo ta jego opinia. Tfuuu... opinia. To jest krytyka napisana tylko po to żeby zrobić na złość prawdziwym fanom. Oczywiście jeśli ktoś podejdzie do tego poważnie to go to zaboli, ale ja podchodzę do dresiarzy na luzie. Mam nadzieję, że to jakiś cwel który miał problemy z tabliczką mnożenia.
o kim ty kolego konkretnie mowisz, bo nie bardzo kapuje?
MCRapcio napisał(a):ja jestem fanem Metallici ale tak na boku. Wolę mocniejsze kawałki. Ale żeby mówić o nich w ten sposób. Ten chłopczyk chciał po prostu zabrudzić ten temat i wybierał jaknajbardziej obraźliwe słowa. Chyba nie wie że są tu ludzie o mocnych nerwach Razz
Jakoś mnie nie razi za bardzo ta jego opinia. Tfuuu... opinia. To jest krytyka napisana tylko po to żeby zrobić na złość prawdziwym fanom. Oczywiście jeśli ktoś podejdzie do tego poważnie to go to zaboli, ale ja podchodzę do dresiarzy na luzie. Mam nadzieję, że to jakiś cwel który miał problemy z tabliczką mnożenia.
co bierzesz? Wink
Kod:
Metallica wraca do korzeni
Podczas festiwalu Super Bock Super Rock w Lizbonie Metallica wykonała po raz pierwszy od 1989 roku utwór "...And Justice For All".
Na portalu YouTube można znaleźć krótki film, na którym zarejestrowano historyczny występ, a także kilka amatorskich klipów nakręconych podczas koncertu.

Show w Lizbonie zainaugurował europejskie tournée Metalliki, Sick Of The Studio '07. Ostatni longplay kwartetu to "St. Anger" z czerwca 2003 roku.

R E K L A M A    czytaj dalej

Oto lista kompozycji z koncertu:

Creeping Death
For Whom The Bell Tolls
Ride The Lightning
Disposable Heroes
The Unforgiven
...And Justice For All
The Memory Remains
The Four Horsemen
Orion
Fade To Black
Master Of Puppets
Battery

Bis 1:
Sad But True
Nothing Else Matters
One
Enter Sandman

Bis 2:
Am I Evil?
Seek And Destroy
A to ci dopiero.Tutaj link na You dla leniwych.http://youtube.com/results?search_query=...++&search=
Ramone napisał(a):Orion

ło kurwa Confusedhock: zestaw konkretny
Ramone napisał(a):
Cytat:Metallica wraca do korzeni
Podczas festiwalu Super Bock Super Rock w Lizbonie Metallica wykonała po raz pierwszy od 1989 roku utwór "...And Justice For All".
To co, do tej pory grałi cały czas gimi fjul gimi faja gimi dat wicz aj disaja?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42