Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Metallica
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Kiepściutko jej to 'próbowanie' wyszło, powątpiewam w jakiekolwiek sznas ena to, co było. To se ne vrati Sad
pozyjemy zobaczymy... badzmy dobrej mysli...
Jeśli powrotem nazwać można jeszcze większą redukcję partii gitarowych, pogorszenie brzmienia i pozorne tylko wzmocnienie wokalu względem choćby Garage Inc....
gofer24 napisał(a):Moim zdaniem na St.Anger Metallica probuje powracac (i miejmy nadzieję ze powroci na nastepnej plytce)
hah dla nich nie ma powrotu zresztą do czego tu wracać.
fetus napisał(a):
gofer24 napisał(a):Moim zdaniem na St.Anger Metallica probuje powracac (i miejmy nadzieję ze powroci na nastepnej plytce)
hah dla nich nie ma powrotu zresztą do czego tu wracać.
Do czego tu powracac!? Do tego co w pierwszych plytach dawalo im wielu zwolennikow!
Cytat:Metallica nagrywa nowy album

Amerykańscy metalowcy z Metalliki weszli do studia. Tym samym rozpoczęły się pracę nad kolejnym albumem zespołu.

Następca podwójnie platynowego w USA krążka "St. Anger" z 2003 roku, będzie dziewiątą w karierze zespołu płytą.

"Nie powiedziałbym, że mamy jakiś plan lub pojęcie na temat tego, gdzie zmierzamy, ale sam fakt powrotu do pracy pod szyldem Metallica powoduje, że cieszę się jak dzieciak" - powiedział Lars Ulrich, perkusista grupy, w wywiadzie dla prasy.

Uslyszeli, ze Slayer nagrywa i sie wzieli do roboty? Phi ;)
Nie skreślajmy ich tak od razu Wink może wyjdzie im jednak coś zbliżonego do Black Album Smile
JA chcę coś zbliżonego do RtL/MoP, nie BA, ale i tym w ostateczności nie pogardzę (jezeli bas będzie równie dobry ;>)
[quote="Acrid"]
Cytat:"Nie powiedziałbym, że mamy jakiś plan lub pojęcie na temat tego, gdzie zmierzamy

CZyli moj ulubiony zespoł znow w akcji Big Grin
aXe Rose napisał(a):Nie skreślajmy ich tak od razu Wink może wyjdzie im jednak coś zbliżonego do Black Album Smile

ReTuRn napisał(a):JA chcę coś zbliżonego do RtL/MoP, nie BA, ale i tym w ostateczności nie pogardzę (jezeli bas będzie równie dobry ;>)

Zebyscie sie nie zdziwili.. :>
jak mozna sie ludzic po tylu latach kupy.
Oj, od czasu wydania reloada tak wiele nie minęło, ledwie coś koło 8 lat, a w międxyczasie i Garage wydali ;>
ReTuRn napisał(a):Oj, od czasu wydania reloada tak wiele nie minęło, ledwie coś koło 8 lat, a w międxyczasie i Garage wydali ;>

kupa zaczela sie od loada przeciez, pamietam ten krach i lzy w oczach...
Garage zdobylo moje uznanie(ale zreszta pisalem juz o tym wczesniej)Zreszta nie ma co gadac. Temat transmutacji metallici jest jak rzeka.

EDIT: Ale tak szczerze powiedziawszy, to jak Metallica wyda jakis nowy LP to od biedy sprawdze co to. Chyba, ze znowu wyprzedzi mnie jakis zjebany teledysk i mi sie od razu rzygac zachce jak to bylo w przypadku SA.
aXe Rose napisał(a):Nie skreślajmy ich tak od razu Wink może wyjdzie im jednak coś zbliżonego do Black Album Smile

oni sami sie skreślili cioty popieprzone
Cytat:kupa zaczela sie od loada przeciez, pamietam ten krach i lzy w oczach...

Oj, load jest jeszcze słuchalny, aczkolwiek poszła za tym też pewna zmiana wizerunku zespołu, która trochę pokazała, czego się można spodziewać (Ach ta zelowana grzywka HEtfielda i zrobione kredką oczy Ulricha ;>)
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42