Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Metallica
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
ReTuRn napisał(a):
Cytat:kupa zaczela sie od loada przeciez, pamietam ten krach i lzy w oczach...

Oj, load jest jeszcze słuchalny, aczkolwiek poszła za tym też pewna zmiana wizerunku zespołu, która trochę pokazała, czego się można spodziewać (Ach ta zelowana grzywka HEtfielda i zrobione kredką oczy Ulricha ;>)

Nie nie nie, to ReLoad ma pare sluchalnych kawalkow. Load ma tylko ze 2 kawalki, z których się jedynie nie śmiałem.
Na loadach jest wiecej ciekawych kawałkow niz na blacku.
Krzychun napisał(a):Na loadach jest wiecej ciekawych kawałkow niz na blacku.

Podpadles.
statekx napisał(a):

Podpadles.
Nie inaczej.
aXe Rose napisał(a):
statekx napisał(a):

Podpadles.
Nie inaczej.

nieprawda, dobrze gada:]
NA Blacku jest jakies co najmniej 9-10 porządnych kawałków (BEznadziejne jest 'throught the never"i "Don't tread on me", a średnioprzepadam za "Holier then..." i "Whenever I may rome" [tak, podpadłem ;p]. Ale reszta jest niezła i są nawet 3 swietne utworki (Of Wolf and Men, SbT i GtF)
Co tu sie kurvva dzieje...
Tomash napisał(a):
aXe Rose napisał(a):
statekx napisał(a):

Podpadles.
Nie inaczej.

nieprawda, dobrze gada:]
Podpadłeś.
Podpadł i nie ma chvj'a- BM to jeszcze stara, dobra metallica i porządny bas a nieraz i fenomenalna (SbT) perka, a Loady to takie granie na przyzwoitym poziomie (Loada trochę i Fuel z rL), nic więcej; wiec przestać pierdolić!
ReTuRn napisał(a):Podpadł i nie ma chvj'a- BM to jeszcze stara, dobra metallica i porządny bas a nieraz i fenomenalna (SbT) perka, a Loady to takie granie na przyzwoitym poziomie (Loada trochę i Fuel z rL), nic więcej; wiec przestać pierdolić!
BM to stary dobry Venom Wink (ale wiem, że to literówka, a nie niewiedza).

Zgadzam się w pełni. Nie jest to już to thrashowe kopanie dupska, które znaliśmy z RTL, ale jednak wciąż porządne agresywne łojenie. Nie ma tam kawałka, którego bym zdecydowanie nie akceptował, a niektóre (The Struggle Within, Of Wolf And Man, My Friend Of Misery czy Whereven I May Roam) są wręcz klasyką. A The God That Failed uważam za jedną z najlepszych kompozycji Metalliki ever.
Oj to ewidentnie literówka Big Grin

Dobra mozemy się tu produkować w nieskończoność, ale nie dowiemy się nic o nowej płycie, dopóki jej nie usłyszymy. Mozemy conajwyżej pomodlic się do Metalowego Boga Tongue
Metallica - jak dla mnie zespół przestał istnieć po And Justice For All. Pierwsza płyta - wiadomo, metalowa młócka; dwie kolejne - świetne, genialne metalowe granie, 4 - ach, to jest jazda - zakręty, zmiany, dziwne riffy, szaleństwo.
No i niestety cięzki szok - kolejną płytę (tą czarną) można było sobie gwizdać... Panowie, jak z traszu można przejść na pop? A im dalej, tym gorzej - ale to już tylko na teledyskach widziałem...
He he - Newsted chyba tego nie wytrzymał i odszedł.
Moim zdaniem Meta po BA wypaliła sie jako zespoł thrash metalowy. Loady to jedne z lepszych hard rockowych albomow jakie słyszalem,sa duzo lepsze od przecietnego wrecz debiutu.
szuszu napisał(a):Metallica - jak dla mnie zespół przestał istnieć po And Justice For All.
No i niestety cięzki szok - kolejną płytę (tą czarną) można było sobie gwizdać... Panowie, jak z traszu można przejść na pop?
LOL Popow to w Rosji masz. "Metallica" to dobry album.
Krzychun napisał(a):Moim zdaniem Meta po BA wypaliła sie jako zespoł thrash metalowy
tu mowisz calkiem spoko
Cytat:Loady to jedne z lepszych hard rockowych albomow jakie słyszalem,sa duzo lepsze od przecietnego wrecz debiutu.
a tu kupa.
Ta kupa to moje zdanie,kontrowersyjne ale jednak moje Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42