Tomash napisał(a):Najwyżej 7/10, bo widać wyraźną inspiracje pracownikami media marktu, którzy pare lat temu na karcie gwarancyjnej napisali "uwaga, uopierdliwy klient" 
eee to nie to samo 10/10 nie inaczej!
Inspiracja, jak inspiracja, ale było to twórcze rozwiniecie, majace niewatpliwie na celu zniszczenie pedalstwa, poza tym jest to progresywny krok w rozwoju blackmetalowych trve akcji, na dodatkową pochwałę zasługuje fakt, ze kolo jeszcze się nie dał złapać, a przy tym jest swietna reklamą dla swojej firmy, która to teraz będzie cieszyła się należnym szacunkiem wśród trve black metalowej braci.
Nie inaczej, oj nie inaczej!
Dance Of Death napisał(a):a mnie to jako wcale nie bawi ani ni rusza - to tylko swiadczy o naszych polaczkach i o ich kulturze... 0/10
O ile Twoje podejście do muzyki mnie śmieszy, o tyle inne poglądy masz bardzo zdrowe. Może jeszcze będą z Ciebie ludzie

Nightal napisał(a):Dance Of Death napisał(a):a mnie to jako wcale nie bawi ani ni rusza - to tylko swiadczy o naszych polaczkach i o ich kulturze... 0/10
O ile Twoje podejście do muzyki mnie śmieszy, o tyle inne poglądy masz bardzo zdrowe. Może jeszcze będą z Ciebie ludzie 
ja popieram.
tak jak ktoś leje, naśmiewa się z geja, tak kiedyś drech może zlać kogoś z was.
ot tak, dla picu, bo glany im się nie podobają.
poprostu jak dzieci z przedszkola, zero tolerancji, zero myślenia o tym, ja może czuć się druga osoba.
i możecie mnie zachlastać za moje zdanie. może poprostu o to chodzi na tym forum, a ja tu trafiłam przez przypadek.
No tak, ale ten temat jest hm.... dość specyficzny i nasze wypowiedzi są nawiązaniem do wielkiego h88 ja przynajmniej na serio tego nie biore

Czochowego dziada tam specyficzny- na pohybel pedrylom!

Cytat:poprostu jak dzieci z przedszkola, zero tolerancji, zero myślenia o tym, ja może czuć się druga osoba.
Tolerancja jest z dupy, a co czuje jakis gej, to mi wisi. Idź się wypłacz mamie w rękaw.
KILL!
ReTuRn napisał(a):Cytat:poprostu jak dzieci z przedszkola, zero tolerancji, zero myślenia o tym, ja może czuć się druga osoba.
Tolerancja jest z dupy, a co czuje jakis gej, to mi wisi. Idź się wypłacz mamie w rękaw.
KILL!
no dobra
tylko ja tu powodu do płaczu nie widzę. :?
Monia napisał(a):ReTuRn napisał(a):Cytat:poprostu jak dzieci z przedszkola, zero tolerancji, zero myślenia o tym, ja może czuć się druga osoba.
KILL!
no dobra
tylko ja tu powodu do płaczu nie widzę. :?
a ja widze - bronisz pedałow, nie jestes TRV i masz chujowy awatar

A Twój awatar kojaży mi się z eminem'em, a pseudo z rumunem

Nightal napisał(a):A Twój awatar kojaży mi się z eminem'em, a pseudo z rumunem 
bronisz ucisnionych? czasem warto zastanowic sie nad sensem postu ktory mial byc jawna prowokacja a nie wyskakiwac z tekstami - btw daruje sobie nawet riposte bo nie mam ochoty na prowadzenie wyzwisk na kilka stron
nie jestem TRV, straciłam sens życia poprostu.
Rumian napisał(a):Nightal napisał(a):A Twój awatar kojaży mi się z eminem'em, a pseudo z rumunem 
bronisz ucisnionych? czasem warto zastanowic sie nad sensem postu ktory mial byc jawna prowokacja a nie wyskakiwac z tekstami - btw daruje sobie nawet riposte bo nie mam ochoty na prowadzenie wyzwisk na kilka stron
bo co wyzwiska z wiecej niz jednej strony to dla ciebie za duzo? tak czytam twoje posty i z kazdym kolejnym utwierdzam sie w przekonaniu ze jestes mlodziutkim chlopczykiem ktory zeby sie podbudowac bluzga z duzymi chlopcami na wszystko dookola... paranoja po prostu.... przyklad, zamawiasz ksiazke o jakims black metalowcu czy cos *przyklad tylko wiec spierdalac* i na paragonie dostajesz "jebany brudas" tez bys sie chyba zdenerwowal... kurwa ten post i pare innych wywalilbym z wielka checia

Zaiste słusznie prawisz, może klient kupujący tą książke był true i chciał ją rytualnie zaorać, albo opublikować jej fragmenty w antygajowskim periodyku. Tego nie wiemy ale wobec takiej ewentualności, obrażenia true osobnika, mogło dojść do jego uzasadnionej irytacji. Z drugiej strony powątpiewam jednak w sens mych uwag, albowiem wiadomo, że będąc true ukradł by on tą książkę a nie kupił. Zatem pozer, niezaleznie od tego czy pedał czy nie.