Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kolejna true akcja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
The Stig napisał(a):
-Rene- napisał(a):
ReTuRn napisał(a):1. Nie czaisz kvltu i robisz z siebie idotkę 9chociaż w sumie taki image juz tu masz)
Tu nie ma co 'czaić.To,że szpanujesz i wyczuwasz 'kvlt' nawet w papierze toaletowym widać nie od dziś.

co jak co, ale teraz Rene nie swieci ironią, Returnie w związku z tym jest to prawda co Rene pisze powyżej Laughing tak mi przykro...
Specyficzny sposób podrywania panienek.
Nie mam zamiaru tego robić Tongue nie przec forum, nie przez neta Tongue i napewno nie w taki sposób Tongue aczkolwiek faktem jest to, że cenie Rene Wink
Cytat:co jak co, ale teraz Rene nie swieci ironią, Returnie w związku z tym jest to prawda co Rene pisze powyżej

Czy ja z toba rozmaiwałem, nei wydaje mi się, takze zamilcz.

Cytat:Specyficzny sposób podrywania panienek.

Nie spodziewałbym się po nim podrywania panienek.

Cytat:Tu nie ma co 'czaić.To,że szpanujesz i wyczuwasz 'kvlt' nawet w papierze toaletowym widać nie od dziś.

PAni błyskotliwa riposta w akcji.
ReTuRn napisał(a):PAni błyskotliwa riposta w akcji.
No już kitusiu,nie bądź na mnie zły *głaszcze*.
po 1 to jest forum i tu sie pisze, a nie rozmawia Laughing
po 2 na forum wypowiadają sie wszyscy Laughing
po 3 to po 1 i po 2 czyli nie znasz zasad obowiązujących na forum Laughing
po 4 oceniając mnie przez pryzmast swoich upodobań (mam na myśli chopaki sa de best) poprostu sie mylisz bo to JA a nie TY... - nie ten adresat
po 5 riposta była bardzo dobra w przeciwienstwie do Twojej
po 6 by pisać na temat: http://wiadomosci.onet.pl/1357071,69,item.html
juz teraz wiadomo skąd sie biorą upodobania homoseksualne w wiezieniach Tongue chłopaki mają racje heh
(wybaczyć proszę plagaiat, ale oddaje idealnie właśnie to, co chcę przekazać)

<ziew>
ReTuRn napisał(a):(wybaczyć proszę plagaiat, ale oddaje idealnie właśnie to, co chcę przekazać)

<ziew>
Kocham pozę 'na znudzonego yntelyktualiste'.Brawo!Bardzo oryginalne i nietuzinkowe! ;*.
Powiedziała egzaltowana panienka.
Egzaltowana powiadasz..hmm,zaczynam szczerze wątpić w to,czy w ogóle wiesz co mówisz/piszesz.
Ożesz kurwa Laughing To już trzeba być geniuszem, aby to uczynić Laughing Widać, że dźwid był tak maluśki, że go biedacy nie zuważyli Laughing
a mozę miał narzute maskującą, takie swoiste "moro"
A może miał opcje składania się Laughing
http://wiadomosci.onet.pl/1358726,11,item.html

Chociaż to prędzej w śmiesznych stronkach należałoby chyba umieścić... ciekawe czy pierdolną też tańca.
Osz kurf! Laughing "Judeochrześcijanin" w natarciu! Big Grin