Jestem ciekaw, czy h88 znajdzie na to trve ripostę ;d
eee, hegemon88 i tak nie jest już tak true jak przedtem, bo użył emotikony w poście gdzieś tam powyżej.
Jest juz fachowy komentarz pani z kurwikami w oczach:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1...65734.html
Nivo napisał(a):Jakby zgwalcil kolezanke z klasy to bylby to dzien jak codzien.
Cytat:A co za tym idzie nie byłaby to true akcja!
Gwalty sa krieg, wiec nawet z malo ekstremalnymi gimnazjalistkami byloby wtedy tak z 3/10, w koncu nie kazdy jest tak true jak slynny juz gwalciciel gerontofil z Bialorusi
hegemon88 napisał(a):Nivo napisał(a):Jakby zgwalcil kolezanke z klasy to bylby to dzien jak codzien.
Cytat:A co za tym idzie nie byłaby to true akcja!
Gwalty sa krieg, wiec nawet z malo ekstremalnymi gimnazjalistkami byloby wtedy tak z 3/10, w koncu nie kazdy jest tak true jak slynny juz gwalciciel gerontofil z Bialorusi
a jakby siedmioletni chlopiec zgwalcil swoja babcie?

a jakby zgwałcił Ciebie banan? :>
To jest pelne extremum mocy.
Blackfox napisał(a):a jakby zgwałcił Ciebie banan? :>
pozwolisz ze to przemilcze bo nie mam ochoty na kolejny konflikt na forum
Axel napisał(a):http://wiadomosci.onet.pl/1215333,11,item.html
To jest dopiero Moc I Kvlt
słyszalem o tym juz dzisia jpo kilka razy w radiu, w robcie, ale siakoś zbyt często ostatnio o takich rzeczach się słyszy by siakoś szokowało, śmieszyło, czy w ogóle ruszało :]
najebanie sie w wieku 11 lat jest trv! nie znacie sie! Nie jesteście prawdziwymi wojownikami Mroku śniegu... xD
cóż.. jak chodzilem do podstawowki to "koledzy" potrafili wpasc całkowicie zacpani klejem, zbakani, nawaleni.. i jakos nikt z tego afery nie robil... eh co to sie dzieje, a myslalem ze to moje pokolenie jest dziwne ;d
U mnie w pedałówie też coś tam się chłlało ale to było - przewaznie - na zasadzie jeden browar na 10 osób, każdy wziął po łyku. i kozaczył jak to potrafi pić browar[dodam że to nie było bynajmniej w 5 klasie]. A teraz przechodząc dziennie koło swojej byłyj pedałówy(obecnie, tfu!, gimnazjum) widze jak gówniarstwo lezie prosto do monopolowego, i nikt mi nie powie że to jest normalnie