Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kolejna true akcja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
I po chuj taka zabawa, nie mogli mu jebnąć dożywocie bez możliwości zwolnienia warunkowego Confusedhock:
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1...17705.html

Cytat:Pewnego dnia na masywie Laushou w Chinach pojawili się ludzie z farbami w spreju. I nie byli to wielbiciele graffiti. Robotnicy wyjaśnili okolicznym mieszkańcom, że działają na polecenie rządu, po czym zaczęli malować góry na zielono. Było to pewnym zaskoczeniem.

Niektórzy rolnicy podejrzewają, że za akcją stoją miejscowi urzędnicy, których biura i okna zwrócone są ku górom. Zmiana koloru nagiego masywu miała poprawić feng shui regionu i zapewnić przedstawicielom władz wszelką pomyślność oraz dobrobyt .
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1...23476.html

Jak to ktos spiewal 'po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie'
Hajto zajebał jakas staruche ! Sława !
Nie wiem czy widzieliście:
http://sport.gazeta.pl/sport/1,74696,3870799.html
Cytat:Kiedy idziesz do salonu tatuażu - weź ze sobą kolegę. Nastoletni kibic Boca Juniors chciał sobie zafundować tatuaż. Miało być logo klubu, ale w salonie trafił na pracownika - kibica innego klubu z Buenos Aires - River Plate. Ten wytatuował mu na plecach penisa.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Brzuch juz mnei od smiechu boli ...
no i wyplułem kanapki z szynką i z serem. Balzac thx...
dobrywieczor Smile, widzisz mam taka nie typowa sprawe.. tzn nie wiem jak masz na imie ani jak wygladasz, i nie mam konta na fotce ani zadnych serwisach, ale prosilam moja kolezanke ktora ma zeby znalazla mi kogos wygladajacego na jezdzacego na zloty hipisow i jesli nie jezdzisz to powiedz to Ci dam spokoj Smile bo ja zameirzam sie zaciagnac, wiec jesli uczeszczasz na takowe zloty (rainbow family itd) bylabym wdzieczna za wskazowki.. peace Smile
Sobota 19:57:55
eee
Sobota 19:57:58
czego zloty ?
9481815 19:58:33
acha.. nie no, przepraszam za zawracanie glowy w takim razie
Sobota 19:59:13
co rozumiemy przez zloty hipisowmi wytlumacz
9481815 20:01:51
tzn zloty ludzi pragnacych pokoju, milosci itd, na takich zloitach sa czasem rozne warsztaty typu robienie roznych afryakanskich instrumentiow, grankow z gliny, chodzenie po weglach.. odbywaja sie "na dziko" przy jakims strumyku, nie uzywa sie zadnych telefonow, aparatow ani nic.. gra sie na gitarach , spi w takich wigwamach, czasem sa jakies msze albo modlitwy nawet jakies hinduskie czy cos.. i to sie odbywa gdzies na bezdrozach, a czasem
9481815 20:02:00
tez w miescie no zalezy..]
Sobota 20:02:06
eee nie
Sobota 20:02:14
ja nie z tych ;]
9481815 20:02:15
nie, po prostu chcialam znalezc kogos kto juz na takim czyms byl..
Sobota 20:02:20
jedyny hipisowski zlot
Sobota 20:02:35
jak znam to wodstock ale ja tam nie jade sie modlic czy cuś

Big Grin Big Grin Big Grin , mysłalem ze umre jak mi coś takiego napisali ;].
Ja biore ten numer i zagaduje!
Pamietaj by wkleic rozmowe :]
Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes
O kuuuuuuuuuuuuuuuuuurwaaaaaaaa! Zabiło mnie to!
hahahhhahahahahahhhhaahhaaa o ja pierdole
+1 za wartosc artystyczna