Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kolejna true akcja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Eeee, aukcję już zdjęli :?
Nosferatu napisał(a):Eeee, aukcję już zdjęli :?

jesteś adminem, władcą absolutnym. zrób coś z tym Surprised
i chuj...
hegemon88 napisał(a):http://www.dziennik.pl/Default.aspx?TabI...leId=49279
Tak jest. Brawa, brawa i jeszcze raz brawa dla tych panów walczących w jedynie słusznej sprawie! Slava o/
akcje tego typu już mnie przestają dziwić...
http://wiadomosci.onet.pl/1558301,11,item.html
Cytat: - To była niezła ci.. - tak o Żelaznej Damie wyraził się Silvio Berlusconi. Do incydentu doszło w poniedziałek na oficjalnym wykładzie byłego premiera Włoch. - Berlusconi nigdy nie bał się używać języka prosto z pubu, ale wątpliwy komplement dla Thatcher był szokujący nawet jak na jego standardy - skomentował "The Independent".

- Prezydent François Mitterrand powiedział kiedyś, że Thatcher ma oczy Kaliguli i usta Marylin Monroe. Najwyraźniej uwaga Berlusconiego była wówczas skierowana gdzie indziej - dodał rzymski korespondent "The Independent", Peter Popham.

Były premier Włoch zajął się sex-appealem Żelaznej Damy w trakcie oficjalnego wykładu dla studentów politologii na jednej z prywatnych uczelni w Milanie.

Na podobnym poziomie Silvio Berlusconi skomentował także telewizyjne debaty, w których jego przeciwnikiem był Romano Prodi. - Miałem tylko dwie i pół minuty, żeby odpowiedzieć na pytania dziennikarzy i te gówniane bzdury, o których gadał Prodi - stwierdził milioner, tłumacząc, dlaczego tak źle mu wtedy poszło.

Polityczni adwersarze Berlusconiego ostro skrytykowali jego ostatni wybryk. - Publiczna obrażanie szanowanych osób dobitnie wykazuje, kto psuje język debaty politycznej we Włoszech - powiedział jeden z nich.

MISZCZ Laughing
mógł by coś powiedzieć o naszych władzach Big Grin
Tomash napisał(a):MISZCZ
atam. Pizda z niego.
mistrz, pełen szacunek. Sam zawsze marzyłem o możliwości zrobienia czegoś takiego.
Koles sie chyba naogladal:

[Obrazek: l.jpg]
[Obrazek: 01.jpg]

;}}}
widziałeś? totalny film