Herr Gott! Daj nam takie prawo w Polsce!
I sędziów! Sędziów!!!
SuicideKaiten napisał(a):Herr Gott! Daj nam takie prawo w Polsce!
I sędziów! Sędziów!!!
czy Ty chcesz zamaknąc setki tysięcy nastolatków ? wyobraź sobie: jest parka nastolatków. Koles odpierdala numer dziewczynia - ta sie wkuriwa i w rewanzu posadza go o klepanie po dupie. Koles idzie do paki. nie wyobrazam sobie by dziewcze miało takie prawo.
The Stig napisał(a):SuicideKaiten napisał(a):Herr Gott! Daj nam takie prawo w Polsce!
I sędziów! Sędziów!!!
czy Ty chcesz zamaknąc setki tysięcy nastolatków ? wyobraź sobie: jest parka nastolatków. Koles odpierdala numer dziewczynia - ta sie wkuriwa i w rewanzu posadza go o klepanie po dupie. Koles idzie do paki. nie wyobrazam sobie by dziewcze miało takie prawo.
Hehe, widzę, że takie prawo jest ci baaardzo nie na rękę =) Ktoś, kto nie ma w zwyczaju klepać po tyłkach napotkanych dziewczyn, nie ma też powodów do niepokoju :) A zboczeńców trzeba tępić!
klepanie po tyłku to zadne zboczenie !

to tylko wyraz przyjacielskiej miłosci

^
ale wiesz,dla niektórych desperatów klepanie po tyłku to jedyny sposób kontatu fizycznego z płcią przeciwną
wiec wiecej wyrozumiałości dla kolegi The Stiga

Stig ---> To wyobraź sobie taką sytuacyję, ze idziesz se ulicą a nagle jakis kolo cie klap po tyłku i jescze się głupio uśmiecha

Wątpie by ci się to spodobało, a jeśli byłoby inaczej to sam wiesz że niezaciekawie to społeczeństwo akceptuje

Tak, tak... wiem co chciałbys napisać po tym zdaniu, że to nie to samo, bo facet<-->facet to nie facet<-->babka, ale tutaj musze cię nieco zdziwić, bo wyobraź sobie że kolesiówie którą klepiesz po tyłku wcale sie nei podobasz..., (to z kolei ma duze prawdopodobieństwo patrząc na twoje fotki) co wiecej twoje zachowanie również
^ nie no powiedzmy ze klepanie tyczy sie osób znany przez siebie. Wadomo ze nieznajomy klepiac nieznajomą to postepuje niekulturalnie
co do moich fotek to naprawde nie musisz sie martwic - nie diziwi mnie to ze nie pociągam facetów co z kolei jest to dla mnie pocieszające.