Zawsze mogła pomyśleć, że te "niebieskie linie" na mapie to też droga

mama ci to tak tłumaczyła?
Książę 2 napisał(a):mama ci to tak tłumaczyła?
jak laska chleje winiacze z bandą kolesi, to powinna zdawać sobie sprawę, że każdy z nich ma ochotę zamoczyć w niej ogóra
Acha, i to tłumaczy bycie bezmózgim zwierzęciem?
Tzn - jak ma ochotę dymać to dyma, jak ma ochotę srać to sra gdzie stoi, jak ma ochotę szczać to rąbie w nachy?
Jasne, zrozumiała sprawa...
KelThuz napisał(a):no co za lol, przeciez jesli byla pijana, to nie bylo gwaltu.
Uwazasz ze 15-letnia dziewczyna jest w stanie przewidziec wszelkie ewentualnosci?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):KelThuz napisał(a):no co za lol, przeciez jesli byla pijana, to nie bylo gwaltu.
Uwazasz ze 15-letnia dziewczyna jest w stanie przewidziec wszelkie ewentualnosci?
Bez jaj.Laska chlała bełta w szopie wraz z czterama starszymi od niej napalonymi samcami-jakie inne ewentualności były tu do ,,przewidzenia"?
Prawda jest taka ze 15-letnia dziewczyna ma z procesem myslenia i przewidywania niewiele wspolnego
Dla mnie jedynym wyobrażalnym wytłumaczeniem dla usprawiedliwiania gwałtu, jest posiadanie podobnych przeżyć w przeszłości - coś na kształt naturalnego mechanizmu obronnego, panowie tru źli nazi metale.
Książę 2 napisał(a):Dla mnie jedynym wyobrażalnym wytłumaczeniem dla usprawiedliwiania gwałtu, jest posiadanie podobnych przeżyć w przeszłości - coś na kształt naturalnego mechanizmu obronnego, panowie tru źli nazi metale.
dla mnie jedynym wyobrażalnym wytłumaczeniem dla twoich debilnych postów jest posiadanie piasku w waginie

Jak twój ojciec ciągnął twoja starą do jaskini, żeby cię spłodzić tej mroźnej zimy, to chyba musiał ciągnąć za nogę i nabrała sporo śniegu w pizdę. Bo nie widzę innego wytłumaczenia jak mógł się ulepić taki bałwan.