Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kolejna true akcja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
-Rene- napisał(a):
Pentagram napisał(a):Czy tak zupelnie nic wspólnego?nie sadze bo owszem napewno atmosfera nie byla przyjemna ale zato bylo to skuteczne Laughing
Tylko teraz co rozumiesz przez 'skutecznie'.To,że uczniowie byli by cicho i siedzieli z tyłkami na miejscu?Bo jeśli to,ok,zgadzam się byłoby skutecznie.Ale w szkole chyba 'skuteczność' określa frekwencja i średnia ocen czyli to,w jaki sposób wiedza jest przekazywana.

A co jeśli gnojki mają wszystko w dupie, jak ich zmusić do nauki, pomodlić się do nich?

Cytat:Szczerze wątpie,czy atmosfera terroru sprzyjałaby przyswajaniu wiedzy i wpływała pozytywanie na frekwencje.

]

Jaknajabrdziej włpywałaby na frekwencję, wierz mi. Na naukę też. Oczywiście atmosfera terroru wtedy kiedy jest ona potrzebna.

I przyznam się, że właśnie teraz obejrzałem film... w zasadzie potwierdza się to co wcześniej powiedziałem... płakać mi się dosłownie chciało... zwłaszcza w kontekście kretynizmu mej pani adwersarz.... facet założę się, że wcześniej normalnie zwracał uwagę, ale tego na filmie z wiadomych względów nie ma... laska stoi i nie reaguje na jego w zasadzie nie tak ostre polecenia... nie ma sie co dziwić, że biedakowi pusciły nerwy.. zwłaszcza wobec horroru jakim jest praca w szkole, życze takim gównairą jak moja szanowna adwersarzyni by przez coś takiego poprzechodziła i również doszła do sytuacji w której puszczą jej nerwy. ABSOLUSTNIE się temu biednemu facetowi nie dziwię, co miał zrobić, uklęknąć przed nią...? Jak ma prowadzić lekcję, gdy nad głową stoi mu gówinara i za nic się nie chce ruszyć, a jej argumentem jest "bo tak i chuj" co miał zrobić polezmizować??? Uklęknąć przed nią???/
Z przykrością stwierdzam,że poziom Twojej kultury wynosi 0.Nie umiesz z ludzmi rozmawiać,Twoim jedynym argumentem jest wyzywanie ludzi i ubliżanie ich rodzinom.Więc lituj się dalej nad tym 'biedakiem',który to nie ma argumentów i ma związane ręce (swoją drogą zastanawiam się czy mówimy o nauczycielu czy o strażniku więziennym).Szczerze mówiąc nie chce mi się tego ciągnąć.Szkoda mi czasu na wypisywanie jakiś postów do kogoś,kto i tak nie ma pojęcia o normalnej rozmowie a jedynym argumentem jest 'twoja stara';'gówniaro'.Powiem wprost:nie reprezentujesz sobą NIC,co skłoniło by mnie do dalszego dialogu z Tobą.Szkoda mi na to czasu pozatym nie mam ochoty na zniżanie się do Twojego poziomu bo niedługo musiałabym napisać 'powiedz swojej starej żeby sobie jajniki podwiązała'.Krzycz sobie dalej żałosne dzięcie,głupie zimą ,głupie w lecie.
Przy Was, cukiereczki, moge sie uwazac za oaze spokoju.. Nie potraficie prowadzic dyskusji bez bluzgow i wycieczek osobistych?

Vomit- Jestes belfrem? ;>
Koniec tych klotni obczajcie to!

http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news...news=18138

To sie nazywa Kvlt i Trve!
Deathfuck666 napisał(a):http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news...news=18138

Daje 8/10 za akcje.

Hail to Zoo Anal Rape Warriors!

o kur...
skąd się tacy ludzie biorą??

widać psychiatrzy nie docierają do części potrzebujących Laughing
Yogurt napisał(a):

o kur...
skąd się tacy ludzie biorą??

widać psychiatrzy nie docierają do części potrzebujących Laughing

świry :?
hegemon88 napisał(a):

Daje 8/10 za akcje.

Hail to Zoo Anal Rape Warriors!

Hail to Warriors From Trojmiasto

Jestem dumny ze mieszkam w 3city xD

Laughing Laughing Laughing Laughing
-Rene- napisał(a):Z przykrością stwierdzam,że poziom Twojej kultury wynosi 0.

Widać nie potrafisz się do niczego więcej dowalić, zamiast podjąć merytoryczną dyskusję dowalasz się do jaknajabrdziej zasłużonych dla siebie epitetów.

Cytat:Nie umiesz z ludzmi rozmawiać,Twoim jedynym argumentem jest wyzywanie ludzi i ubliżanie ich rodzinom.

Gówno prawda, przytoczyłem kilkanaście argumentów absolutnie miażdżących twe stanowisko w dyskusji. Zatem obdarzenie Cię tak zacną tytulaturą przez osobę mą uważam za jaknabardziej uzasadnione. Nie umiesz nawiązać do merytorycznych argumentów to czepiasz się tonu wypowiedzi, aż dziw bierze, że nie zaczęłaś mi, wobec twojej tak rozpaczliwej sytuacji, wynajdywać błędów ortograficznych, co zazwyczaj jest zjawiskiem dość powszechnym w takich przypadkach.

Cytat:Więc lituj się dalej nad tym 'biedakiem',który to nie ma argumentów i ma związane ręce (swoją drogą zastanawiam się czy mówimy o nauczycielu czy o strażniku więziennym).

Nie będę nic więcej mówił, z okazji świąt najszczerzej życzę ci by pewnego dnia, cała twa kariera, cały efekt twych studiów legł w gruzach bo puszczą ci nerwy przez jakiegoś gnojka, życzę ci tego najszczerzej. Nauczyciel ma mieć posłuch, i jeśli mówi do ucznia w czasie lekcji, że ma usiąść na miejscu, to znaczy, że ten ma to wykonać bezwzględnie, nie ma mowy o argumentowaniu mu tego. Swoją drogą zastanawiam się, jakich to argumentów miałby użyć? Już samym argumentowaniem podkopuje swój autorytet.

Cytat:Szczerze mówiąc nie chce mi się tego ciągnąć.

Nie dziwię się, zostałaś zmiażdżona siłą mych argumentów, wracaj do kołyski.

Cytat:Szkoda mi czasu na wypisywanie jakiś postów do kogoś,kto i tak nie ma pojęcia o normalnej rozmowie

Dalszy słowotok nie wnoszący nic do dyskusji, przyznaj, że brak ci argumentów i giń.

Cytat:a jedynym argumentem jest 'twoja stara';'gówniaro'.

Wybacz, ale wnoszę, że wobec przytoczenia przezemnie kilkunastu, jeśli nie kilkudziesięciu argumentów słowa te świadczą najprościej o twej głupocie połączonej z absolutnym brakiem śladowych ilości znamion logicznego myślenia. Co w zasadzie też zostało stwierdzone już wcześniej.

Cytat:Powiem wprost:nie reprezentujesz sobą NIC,

Argumentacji ad hominem ciąg dalszy. Moja droga prócz obrażania mej osoby w swej wypowiedzi to wałsnie ty nie stosujesz ŻADNYCH argumentów.

Cytat:co skłoniło by mnie do dalszego dialogu z Tobą.

Wiem co to jest, powtórzę się, brak argumentów.

Cytat:Szkoda mi na to czasu pozatym nie mam ochoty na zniżanie się do Twojego poziomu
Znowu oszczerstwa pod mym adresem, w całej tej wypowiedzi nie zauważyłem ABSOLUTNIE żadnego argumentu wnoszącego coś do dyskusji prócz ubliżania mi. I ty śmiesz jeszcze posunąć się w swej bezczelności do zarzucenia mi braku argumentacji sproadzającej się tylko do wyzwisk? Mówiłem już raz, i powtórzę, nie przypisuj mi swoich cech łaskawie.

Cytat:bo niedługo musiałabym napisać 'powiedz swojej starej żeby sobie jajniki podwiązała'.Krzycz sobie dalej żałosne dzięcie,głupie zimą ,głupie w lecie.

Uzasadnij twe imputowanie mi głupoty albo giń, jak narazie to cały czas ja uświadamiam tobie jak bardzo jesteś głupia, a swoje twierdzenia, w odrożnieniu od ciebie popieram stosownymi przykładami twych wypowiedzi. Zatem, na kolana wobec mocy i wyższości mych argumentów, nie inaczej, uznaj mą rację i daję ci spokój.

Dżemik napisał(a):Vomit- Jestes belfrem? ;>

Być może in spe, przeszedłem przez praktyki w szkole i widzę co się w placówkach oświaty dzieje, proszę jednak nie myśleć, że bachory wchodziły mi na głowę i w efekcie tutaj się wyżywam. Zaskakując samego siebie udawało mi się wprowadzać porządek w klasie stosując metody jaknajmniej drastyczne, problemów większych z dzieciakami nie mając. Tymsamym świadom jestem ewentualności wystąpienia sytuacji w których nauczyciel jest bezsilny, zatem tego faceta w zupełności rozumię. Dzieci potrafią być skrajnie bezczelne i nie raz może wystąpić zajście w którym rzeczywiście człowiekowi nerwy puścić mają prawo. Ja naszczęście zajść tych uniknąłem, jednak "pracując" w szkole miesiąc, wobec tak krótkiego okresu trwania mych prkatyk, nie jest sytuacją wystarczająco wymowną i wymierną. Teraz założę się, że zostanę przez panią argumentów posiadającą moc wyzwany od tych i owych, bo jakże mogłoby być inaczej. Zaraz będę gnojem belfrem i okaże się, że o mych metodach prowadzenia lekcji pani owa wie więcej odemnie samego.
Vomitor napisał(a):uznaj mą rację i daję ci spokój.
Wiesz co ,jesteś żałosnym i śmiesznym człowieczkiem i to Ci moge przyznać.A jakieś 'giń' i 'na kolana' to sobie w nosek wsadź.Jak już wcześniej napisałam szkoda mi czasu na jakieś bezsensowne kłótnie z Tobą,bo jak dla mnie jesteś kolejnym przypadkiem z kompleksem 'małego ptaszka' który na siłe stara się pokazać swoją wyższość.Poza tym jest już nowy topic i nawet ja nie widze sensu ciągniecia z Tobą tej do niczego nie prowadzącej dyskusji :]
Cytat:bo jak dla mnie jesteś kolejnym przypadkiem z kompleksem 'małego ptaszka' który na siłe stara się pokazać swoją wyższość

Orzesz czosnek Big Grin Bez wątpienia, post dnia Laughing
-Rene- napisał(a):
Vomitor napisał(a):uznaj mą rację i daję ci spokój.
Wiesz co ,jesteś żałosnym i śmiesznym człowieczkiem i to Ci moge przyznać.A jakieś 'giń' i 'na kolana' to sobie w nosek wsadź.Jak już wcześniej napisałam szkoda mi czasu na jakieś bezsensowne kłótnie z Tobą,bo jak dla mnie jesteś kolejnym przypadkiem z kompleksem 'małego ptaszka' który na siłe stara się pokazać swoją wyższość.Poza tym jest już nowy topic i nawet ja nie widze sensu ciągniecia z Tobą tej do niczego nie prowadzącej dyskusji :]

Żałosna to jest twoja powyższa wypowiedź, nie potrafisz nawiązać dyskusji, czepiasz się epitetów miast nawiązać rzetelną polemikę z mymi argumentami. Nie potrafisz przyznać się do faktu, że brak ci argumentów w dyskusji. Nie próbuję tu wykazać swej wyższości, jeno wyższość mych racji popartych stosownym uzasadnieniem. A co do kompleksów małego ptaszka to polecam udanie się do twojego drugiego starego i dyskusję nad tym czemu cię niestety spłodzili połączoną z sugestią jakichś przeprosin w związku z powyższym do świata skierowanych. Załosnym jest twa ucieczka od tematu, połączona tylko i wyłącznie z wyzwiskami pod mym adresem. A co do kompleksów....

Ghost_82 napisał(a):
Cytat:bo jak dla mnie jesteś kolejnym przypadkiem z kompleksem 'małego ptaszka' który na siłe stara się pokazać swoją wyższość

Orzesz czosnek Big Grin Bez wątpienia, post dnia Laughing

... to tu masz ich najlwspanialszy przykład. Odezwał się forumowy matoł nr 2, pierwszy jest gajem, ten ma małego fiuta. Na mojego dla waszej wiadomości moja laska nie narzeka. Jaka jest wielkość mego penisa w stosunku do innych nie wiem, mniemam, że masz moja droga w tym akurat zarkesie nademną przewagę, czyniąc mi takie a nie inne zarzuty.

Cytat:poza tym jest już nowy topic

No to pisz o gwałceniu piesków. Zaiste stosownym jest włączenie się mej osoby w tą z kolei dyskusję, stwierdzając, że zawsze kręciły mnie odbyty bokserów. Jakie są upodobania szanownych forumowiczów w tym zakresie? Jakie pieski rasy etc? Ja swój typ już podałem, Ciebie Rene jak mniemam też interesuje ten temat, zatem liczę na aktywne włączenie się w debatę, no chyba, że uznajesz podobnie jak ja wyższość odbytów bokserów, to nie ma o czym dyskutować. :>
Bo widzisz człeku zacny,sęk w tym,że ja nie uciekam od dyskusji,wbrew pozorom nie brak mi argumentów.Brak mi za to czasu na ową dyskusje,bo mogłaby się ona toczyć i toczyć.Owszem,chętnie bym sobie o tym z Tobą pogaduliła,ale nie mam zamiaru napawać oczu innych użytkowników naszymi kłótniami bo to po prostu żałosne.Jeśli w istocie chcesz ze mną dyskutować na ten temat to możemy przejść na gg w wolnej chwili i tam,szczędząc radości nienasyconym oczom użytkowników,porozmawiać na spokojnie.Zaś moja uwaga na temat nowego tematu (jakkolwiek by to nie zabrzmiało Rolleyes )ma uzmysłowić Ci jedynie fakt,że robimy offtopa.Gdybym zaś chciała wypowiedzieć się na temat, jak to ująłeś 'gwałcenia piesków' to już dawno poczyniłabym ku temu pewne kroki :]
Widzę, że me zacne, postępowe, światłe i ze wszech miar potężne posty zostały zaorane, zatem.....

-Rene- napisał(a):Bo widzisz człeku zacny,sęk w tym,że ja nie uciekam od dyskusji,wbrew pozorom nie brak mi argumentów.

...czekam na ich listę choćby na PM, inaczej - gń i padaj na kolana uznając mą rację.:> Definitywny koniec OT.