Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kolejna true akcja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
..ona ma za duze 'jaja' Surprised
zresztą ja wole delikatne kobiety Wink
^Hej hej,o tym mówię ;>.
heh, taką kobietę trzeba by było troszkę na dystans trzymać Wink a ja za bardzo tak bym nie chciał.
Zresztą można taką kobietę sposobem wziąć, sprawić by sama uległa. Lepiej by tak ze szczerego serca ją pojąć niż siłą Wink
Zresztą ona nie dla mnie (znaczy sie ta pinda), ja spokoju potrzebuję Big Grin
A ja kocham nieobliczalne wariatki ;D.Jedną sobie nawet trzymam pod łóżkiem na zimowe wieczory hehe,dobra,koniec ot bo mnie w końcu ktoś za jajniki powiesi ;p.
http://www.hasiok.com/connect.php?id=2060

W zasadzie też true akcja.
Ooooo kurwa...
Taaa,boskie jak 'twoja stara'..obleśne.
Lovely.
Nic dodać, nic ująć. Bardziej chyba zniesmaczył mnie film ukazujący co ludzie potrafia zrobić z genitaliami.

Eh.
Cóż za wdzięczny zestaw reakcji i wypowiedzi. Jeśli jednak ktoś w trakcie oglądania zaregował podobnie jak jeden z uczestników filmiku (co w zasadzie wydaje się wielce prawdopodobne jeśli przyjrzeć się treści komentarzy).. to cóż.. chciałbym wyrazić me najszczersze i dogłębne ubolewanie.

Laughing
Zniszczenie!
ten komentarz mnie zniszczył:

Cytat:Wiem jak było!
Moj znajomy widzial wszystko.
Posel jechal sobie spokojnie prosta droga i w dodatku prosto i zgodnie z przepisami.
Nagle z rowu wypadla bojowka PO i zdeformowala droge w zakret, przy ktorym postawiono plot.
Biedny czlowiek gdy zobaczyl przed soba twarz D.Tuska chcial go uratowac i skrecil w bok. Tam stalo juz przygotowane wczesniej drzewo (kupione u lesniczego nalezacego do PO). Pan Ryszard stracil przytomnosc.
Wtedy wpompowano w niego pol flaszki wody a samochod przeniesiono do odelglej o trzy kilometry wsi z pradziwym zkretem, plotem i plakatem.

KOCHAM onet Big Grin
hehe, i to jeszcze z mojego miasta koles
parafrazując słowa Krzysztofa Miklasa:

"przy tej akcji, język polski staje sie po prostu zbyt ubogi"

Laughing