Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kolejna true akcja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
http://film.onet.pl/0,0,1341654,wiadomosci.html

Najlepszy jest kom- czy uważacie, ze prosiaczek jest gejem Big Grin
ReTuRn napisał(a):http://film.onet.pl/0,0,1341654,wiadomosci.html

Najlepszy jest kom- czy uważacie, ze prosiaczek jest gejem Big Grin
Tego newsa wrzucałem to topicu o bajkach Wink . Czy prosiaczek był gejem? Trza się zapytać KubusaPuchatka Laughing Laughing Laughing
Znam ten filmik od dawna Laughing Laughing Laughing .
Kumpel widział go kiedyś w Toruniu, ten cygan łazi po sklepach, ale wywiadu to już nie chce udzielić, chyba się zniechęcił Big Grin
ale jak dubal w nosie. napoczatku myslalam,ze ten gosciu sobie jakies jaja robi,ale to jednak nie prawda Laughing
cygan znany i lubiany jest Big Grin koles jest po prostu niesamowity Big Grin
Każde miasto ma swoją czołową postać, u nas w Tarnowie króluje Roman. ;]
Hehe... a u mnie są aż dwie 'atrakcje' miasta - Piciu i 'Królówka' (nieoficjalna królowa mojej mieściny Wink). Od dawna mówię, że powinni oboje znaleźć się na pocztówkach, bo obok klasztoru to jest to co możemy swiatu pokazać ;P .

PS. Dobra, dobra... byli jeszcze 'Malarze i Żołenierze' i grali całkiem nieźle Wink .
spellbound napisał(a):cygan znany i lubiany jest Big Grin koles jest po prostu niesamowity Big Grin

A w Katosach dziadek na Stawowej, ze znaczkiem radia maryja w klapie, który już postawił córce dom za wyżebrane pieniądze Laughing
W moim mieście to kobieta o ksywie Bajajaja oraz jej syn Torek. Legendy Big Grin Big Grin
Ale dlaczego u nich nigdy nic nie slychac w telewizji? Crying or Very Sad

W moim miescie byl raz taki pijoczek. Co gral w centrum w miescie,i tak gra i gra i momentalnie zasypia Laughing Ale jakos juz go sie nie widuje,on chyba poprostu zniknal Crying or Very Sad

Druga postacia jest bezdomny arab (tak sadze),chodzi w ramonesce i ze swoja tr00 plecaczkiem. Nie wiem czy to cpun,ale czasem naprawde takie pierdoly gada,ze szkoda gadac. Np. raz z kolegami,siedzielismy sobie w lasku i popijalismy piwa. Ze sie zrobilo dosc ciemno i pozno,zabralismy sie w trone domow. Po chwili zza dzrzew wyszedl ten arab i sie nas pyta czy mu tu mieszkamy (w lesie) Angry my odbarlismy,ze nie i ,ze idziemy juz do domu. a on na to a gdzie mieszkamy? a kumpel podal jakas bogata dzielnice a tamten "acha,ja tez tam mieszkam...z tamtad pochodze". Laughing

to chyba na tyle. jesli sobie przypomne to opowiem/napisze. Smile
Tomash napisał(a):
spellbound napisał(a):cygan znany i lubiany jest Big Grin koles jest po prostu niesamowity Big Grin

A w Katosach dziadek na Stawowej, ze znaczkiem radia maryja w klapie, który już postawił córce dom za wyżebrane pieniądze Laughing

Jeszcze dupny jest ten co w pampersie popierdala.
Vomitor napisał(a):Jeszcze dupny jest ten co w pampersie popierdala.

A jest taki? Angry Wink HAHAHAAH To ja musze konicznie przyjechac do Polski i zrobic dokumnet o polskich legandach! Wink
Tzn. był, nie wiem czy nie uległ zaoraniu podczas zimy.