Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kolejna true akcja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dobre Big Grin Big Grin
Cytat:26. Je żywność gotycką.

Co to jest k*rwa, żywność gotycka ;0 ?
Łe,tam mierne.Jak mnie bania przestanie boleć to coś tu wrzuce Surprised
10/37 o kur.. jestem gothem, jak milo Big Grin
Prisca napisał(a):
Cytat:26. Je żywność gotycką.

Co to jest k*rwa, żywność gotycka ;0 ?
Krew i flaki przejechanego uprzednio przez ciężarówkę kota.
Hmmm...to chyba dla grind maniaków.
Brytyjski "The Independent" doniósł, że grupa badaczy z Uniwersytetu Birmingham, pod kierunkiem prof. Davida Parkera ustaliła, że przy tłumaczeniu Apokalipsy św. Jana popełniano szkolny błąd.

Chodzi o imięapokaliptycznej Bestii, które dotąd miało brzmienie:666. Profesor Parker zwraca uwagę, że wg. najnowszej wiedzy o językach starożytnych imię to powinno brzmieć: 616. Na tę wiadomość natychmiast zareagował prof. Jan Maciaszczyk z Katedry Archeologii Akademi Nadwiślańskiej w Płocku. -My już 5 lat temu ustaliliśmy, że imię Bestii to 427 z drobnym ułamkiem dziesiętnym - chwali się Maciaszczyk.Profesor przypomina, że dla pierwszych chrześcijan synonimem Besii był Kaligula, którego imię przeliczone zgodnie z zasadami numerologi daje właśnie 666. 0 O Ka-liguli nikt już jednak nie pamięta, a w oczach wielu płocczan Bestią jest Karolek Kobeszko, uczeń Gimnazjum nr 3 - wyjaśnia profesor.Przeliczone imię Karolka daje właśnie 427,15.Sam Kobeszko zapytany przez nas o opinię wykrzykuje jedynie "Zło!" i odmawia komentarzy.Przewodniczący Związku Satanistów RP Włodzimierz Parobek przyznał z kolei, że najnowsze odkrycia budzą w nim lęk. -Ceny kotów i poświęconych hostii idą w górę. W ubiegłym tygodniu zapchała się nam spłuczka. Przekonuję się, że świat jest zły.Coraz częściej pytam siebie:"Włodek, jak żyć?" - puentuje Parobek.

TYGODNIK OZON
<łup w czoło><gleba>
Rzekłbym, ze miażdży, pewnie to NP P
Nie ma bata. Na pewno go zatrzymają Big Grin
W jednym z niedawnych wywiadów, Tom Araya, znany jako głos grupy Slayer, odsłonił kulisy prywatnego życia. Kilka interesujących faktów wyszło na jaw.

- Mam 5 krów, byka i 4 jałówki, które wkrótce będą miały małe, więc moje stado niedługo się powiększy. Hoduję także kurczaki. Większość prac domowych wykonuje moja żona, ale kiedy nie jestem w trasie chętnie jej pomagam. Ona jednak dowodzi - opowiada o wiejskim życiu muzyk. - Gram także na gitarze akustycznej i śpiewam piosenki country. Pomaga mi to ćwiczyć głos i szlifować umiejętności.
KISIEL napisał(a):W jednym z niedawnych wywiadów, Tom Araya, znany jako głos grupy Slayer, odsłonił kulisy prywatnego życia. Kilka interesujących faktów wyszło na jaw.

- Mam 5 krów, byka i 4 jałówki, które wkrótce będą miały małe, więc moje stado niedługo się powiększy. Hoduję także kurczaki. Większość prac domowych wykonuje moja żona, ale kiedy nie jestem w trasie chętnie jej pomagam. Ona jednak dowodzi - opowiada o wiejskim życiu muzyk. - Gram także na gitarze akustycznej i śpiewam piosenki country. Pomaga mi to ćwiczyć głos i szlifować umiejętności.
widziałem to na wp to było dodane: "sporo ludzi myśli że mieszkam na cmentarzu i hoduje nietoperze..."
Nazi propaganda hehe Surprised