Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kolejna true akcja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
KubusPuchatek napisał(a):http://muzyka.interia.pl/info/infid/739559 Big Grin

O kurwa fajne to nawet ;D
[Obrazek: mantas+scooter.jpg]

Chyba nie muszę nic dodawać... Mantas grający niegdyś w Venom i... eee... Scooter. Hjahjahja. Kilka źródeł podaje nawet, że Mantas jest pełnoprawnym członkiem tej techno-dance-shit formacji (a wziął On bodajże udział w ostatnim tournee Scootera - pewno tu swe źródło mają te ploty). Laughing News nie nowy ale fota mnie rozwaliła...
ozeszkurwajapierdole Laughing
TRV fota, nie ma totamto, trv Big Grin
MaFFej napisał(a):[Obrazek: mantas+scooter.jpg]

Chyba nie muszę nic dodawać... Mantas grający niegdyś w Venom i... eee... Scooter. Hjahjahja. Kilka źródeł podaje nawet, że Mantas jest pełnoprawnym członkiem tej techno-dance-shit formacji (a wziął On bodajże udział w ostatnim tournee Scootera - pewno tu swe źródło mają te ploty). Laughing News nie nowy ale fota mnie rozwaliła...
Można się zajebać... :? Na szczęście Venom całkiem dobrze radzi sobie z Mykvsem zamiast niego.
MaFFej napisał(a):[Obrazek: mantas+scooter.jpg]

Yeah moze wokalista ze skutera i Mantas zaloza wlasna kapele\m/ Surprised COCO JAMBO I DO PRZODU!
heh... pamiętam wywiad z Cronosem, w którym opowiadał, że nazwe "black metal" wymyślili po to by odciąć się od heavy metalu po tym jak Eddie Van Halen zagrał u Jacksona... Laughing
W kontekście tej fotki czekamy na nazwy nowych gatunków Laughing
Mantas się spozerzył, ale Cronos na szczęście jeszcze nie.
http://wiadomosci.onet.pl/1310485,11,item.html

Pozytywna true akcja. Oby tak dalej.
Cytat:Z napisów na transparentach wynikało, że byli m.in. z Sosnowca i Zagłębia Dąbrowskiego.

Heh ;] Aż jestem dumny ze 'swojego' Zagłębia :]
TA Trza było ich dopuścić do konfrontacji. Wybiliby się nawzajem i oszołomów byłoby mniej... Smile
Wracając do "Dens Mantasa" napiszę, że z czystej ciekawości posłuchałbym tego tanz metalu w wykonaniu jego i Scootera. Możnaby się chociaż pośmiać Laughing .
BakMan napisał(a):
Cytat:Z napisów na transparentach wynikało, że byli m.in. z Sosnowca i Zagłębia Dąbrowskiego.

Heh ;] Aż jestem dumny ze 'swojego' Zagłębia :]
Wyjdź