Cytat:Ty
Potraktuję to w kategoriach dowcipu.
ReTuRn napisał(a):Cytat:Ty
Potraktuję to w kategoriach dowcipu.
..bo tak powinno się to traktować, skoro posłużyłem się "

"

nie wiem czy to tró
http://relaz.o2.pl/magazyn-artykul.php?id=593
Teraz dziewczyny leca na gejów??
Cytat:Przede wszystkim musisz pamiętać, że nie przyjmujesz do świadomości, iż twoim celem jest wyrywanie dziewczyn na âbycieâ, bo wszystko zepsujesz. Musisz wyglądać zdecydowanie. Nie chodzi też o pedalskie mówienie, które bardziej śmieszy, niż interesuje. Czemu ja tak robię? Nie wiem. Niezła zabawa, a ciuchy też są ok.
KURWA MAĆ!!!

^ Zasuwasz gadką typową dla nastolatka, który nie może sobie znaleźć laski

Nie bój nic, ja żadnym pojebem spod znaku EMO nie jestem, a od lasek się opędzić nie mogę

no jak boga kurva kocham.
dlaczego przyjelo sie ze emo to pedały? każdy kto nie growluje dla szatana jest pedałem? wiem ze na tym forum nic nie zdzialam. bo tu kazdy jest tró i zgniata pedalskie ścierwa.
emo to normalny rodzaj muzyki, odłam panku który ewoluował w troche inną stronę. to że te kapele zrobiły się modne (w większości te popularne kapele to pseudoemo, 3/4 emosceny to mało znane kapele) i w ameryce ludzie zaczeli pozerować zeby byc fajnym,, oczywiscie musialo byc zaszczepione na polskim grucie.
wg tego artukuly wygladam prawie jak rasowy gej - moze troche inaczej sie czesze, i nosze koszule. och nie.
to kolejny idiotyczny poradnik, przez którego bedzie jeszcze wiecej pozerów. cudownie.
tak, slucham emo. moze nie identyfikuje sie z t subkultura ale chyba do niej mi najbliżej.
a teraz moge zostać zlinczowany.
Mientky napisał(a):no jak boga kurva kocham.
dlaczego przyjelo sie ze emo to pedały? każdy kto nie growluje dla szatana jest pedałem? wiem ze na tym forum nic nie zdzialam. bo tu kazdy jest tró i zgniata pedalskie ścierwa.
emo to normalny rodzaj muzyki, odłam panku który ewoluował w troche inną stronę. to że te kapele zrobiły się modne (w większości te popularne kapele to pseudoemo, 3/4 emosceny to mało znane kapele) i w ameryce ludzie zaczeli pozerować zeby byc fajnym,, oczywiscie musialo byc zaszczepione na polskim grucie.
wg tego artukuly wygladam prawie jak rasowy gej - moze troche inaczej sie czesze, i nosze koszule. och nie.
to kolejny idiotyczny poradnik, przez którego bedzie jeszcze wiecej pozerów. cudownie.
tak, slucham emo. moze nie identyfikuje sie z t subkultura ale chyba do niej mi najbliżej.
a teraz moge zostać zlinczowany.
Moze to wyglada tak tylko gdzie ja mieszkam, ale emoboye lubia sie lizac ze soba, nawet na trzezwo. Jak tu nie mowic i pedalstwie?
ja sie z facetem nigdy nie lizalem i raczej nie zamierzam.
niby amerykanskim 'emo' (juz bez rozgrtaniczania na tych tru i na tych co to sie stali emo jak zobaczyli na mtv jakis klip) tez zdarzaja sie takie rzeczy.. to chyba margines. nie wiem, nie siedze w tym tak do konca - chociaz za emo jestem uznawany przez swoje otocznie.
ja nie znam zadnego emo ktory sie lizal z facetem.
pseudoemo ? co to w ogole ma byc ? to wlasnie samo emo jest zniewiesciala hybryda punk rocka. owszem, czasem (muzycznie) znajda sie tam fajne rzeczy, czasem wrecz zajebiste (w swoim przypadku mowie o bardziej pokrewnych niz samo "emo" np. Slint, wiekszosci kapel scisle identyfikujacych sie typu Fugazi nie trawie) ale tworzenie kolejnej subkultury, stworzonej w wyniku kompleksow celem wyrywania jakiejs laski i byciem zauwazonym przez spoleczenstwo, kreowanie sie na kogos innego to jest cos co wydaje mi sie osobiscie smieszne, niezaleznie od 'subkultury'.
(a szyszaka nie traktujcie na powaznie, to taki jasiu smietana forum rockmetalshop, ostatnio niestety zreszta obnizyl znacznie loty)
franek napisał(a):(a szyszaka nie traktujcie na powaznie, to taki jasiu smietana forum rockmetalshop, ostatnio niestety zreszta obnizyl znacznie loty)
Stary, mowie to, co widze.
Mientky napisał(a):odłam panku który ewoluował w troche inną stronę.
No ale to polegalo na spedalaniu sie.
Emopedałom mowimy tutaj zdecydone NIE!!!
co tu dużo mówić - chopakom już bije. w zasadzie nie jest to trve, gdyż trve byliby wtedy gdyby ofiary te zostały złożone i zgwałcone ku czci Szatana, a nie ku zaspokojeniu swoich dzikich potrzeb
heh ale to żenujące co napisałem

Nie, to po prostu twoja, stigowa wypowiedz..