Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kolejna true akcja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
I to się nazywa trv akcja 8)
Swojego czasu to było dość powszechne, wystarczyło w google wpisać kretyn, idiota, debil itd. a na pierwszym lub drugim miejscu zawsze był Giertych. Rzadziej Lepper, czy też inni politycy.
Wyjebane w to. Ciekawe jest postępowanie wobec "szarego" człowieka który "obraził" prezydenta.
IMO powinni wyciszyć sprawę jak z ojcem dyrektorem i jego "czarownico jedna sama sie podłóż pierwsza" czy jak to było. Ale to przecież zasady PiS.
No przypierdolenie się kolesia było wyjątkowo po chuju.

No a ojciec dyrektor to swoją drogą też niezła komedia, on napluł władzy w twarz, a ta udała że deszcz pada.
Headless cadaver napisał(a):No przypierdolenie się kolesia było wyjątkowo po chuju.

No a ojciec dyrektor to swoją drogą też niezła komedia, on napluł władzy w twarz, a ta udała że deszcz pada.

Kaczyński z racji swojego wzrostu mógł tak bez udawania pomyśleć.
kurwa właśnie chciałem to wkleić ;P niezły lol z tego kolesia był Big Grin
Cytat:około 100 innych surferów opuściło kafejkę "przestraszeni śmiercią gracza
Laughing
Aexalven napisał(a):xD

duh
Pjeroszeg
nie zalapales, no ale trudno
Zaiste, duh wzdychnięcie mogło zonaczać, azaliż ja sądzę, żeś ducha spotkał i swe dziwne hasło wykrzyknąłeś w stronę Królestwa Niebieskiego! Angry
Ukraińcy nie muszą już obawiać się podwyżek cen paliw. Pomysłowy rolnik spod Kijowa skonstruował ciągnik napędzany benzyną i alkoholem - poinformowała ukraińska telewizja "1+1".

- Zwykła wódka tu nie wystarczy, mój ciągnik potrzebuje czegoś mocniejszego - powiedział domorosły konstruktor Dmytro Suchecki, demonstrując swe osiągnięcie.

Rolnik wyjaśnił, że w wódce kupowanej w sklepach jest za dużo wody. Ciągnik jeździ więc na "perwaku" - mocnym samogonie z pierwszego pędzenia. Suchecki przyznaje, że do poszukiwań alternatywnych źródeł napędu zmusiły go rosnące ceny paliw. I choć dziś jego traktor jeździ głównie na benzynie, świadomość bycia niezależnym od dostaw tego paliwa pozwala mu spokojnie spać.

Suchecki nie ujawnia, jakie przeróbki zastosował, by ciągnik mógł jeździć na alkoholu. Narzeka tylko, że pojazd spala więcej paliwa, gdy napędzany jest bimbrem, niż wówczas, gdy w baku jest benzyna.

Sam ciągnik również jest autorskim dziełem rolnika. Powstał z elementów znalezionych na złomie. Silnik pochodzi z radzieckiego samochodu osobowego Pobieda, a karoseria została wykonana ze starych lodówek.
Nie polejesz, nie pojedziesz. Żadna nowość