Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Kolejna true akcja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
franek napisał(a):pseudoemo ? co to w ogole ma byc ? to wlasnie samo emo jest zniewiesciala hybryda punk rocka. owszem, czasem (muzycznie) znajda sie tam fajne rzeczy, czasem wrecz zajebiste (w swoim przypadku mowie o bardziej pokrewnych niz samo "emo" np. Slint, wiekszosci kapel scisle identyfikujacych sie typu Fugazi nie trawie) ale tworzenie kolejnej subkultury, stworzonej w wyniku kompleksow celem wyrywania jakiejs laski i byciem zauwazonym przez spoleczenstwo, kreowanie sie na kogos innego to jest cos co wydaje mi sie osobiscie smieszne, niezaleznie od 'subkultury'.
pozostawmy kwestie muzyczną, pozowlisz ze skupie sie na koncowce. rownie dobrze mozesz powiedziec ze punki, czy sk8 to subkultury tworzone po to by zwracać na siebie uwagę. i tu wlasnie jest chyba największy problem - różnica pomiedzy real emo (czyli ludzmi ktorzym czesto malo zalezy na 'wyrywaniu lasek', nie maja nikogo, albo nikogo nie szukaja) a emo kreowanymi przez mtv - czyli 'dupy na mnie leca bo jestem modny'.

aa, i h88 - ide sie ciac. och. Wink
a co daje bycie real emo?

(kurde, wyrastam na jednego z czolowych oraczy, mend i prowokatorow tego forum Big Grin )
franek napisał(a):a co daje bycie real emo?

Poszerzony odbyt ?
franek napisał(a):a co daje bycie real emo?

(kurde, wyrastam na jednego z czolowych oraczy, mend i prowokatorow tego forum Big Grin )
nic nie daje, a co daje bycie metalem? punkiem? skatem?
tu chodzi tylko o to czy jestes emo bo w to wierzysz czy dlatego bo to modne i dupy na to leca

@Axel - ha ha ha. Wink
Cytat:a co daje bycie metalem? punkiem? skatem?
nic nie daje

Cytat:tu chodzi tylko o to czy jestes emo bo w to wierzysz czy dlatego bo to modne i dupy na to leca
ale 'w co' wierzysz ?
Mientky napisał(a):tu chodzi tylko o to czy jestes emo bo w to wierzysz czy dlatego bo to modne i dupy na to leca
To znaczy,przepraszam,czyje dupy?
-Rene- napisał(a):
Mientky napisał(a):tu chodzi tylko o to czy jestes emo bo w to wierzysz czy dlatego bo to modne i dupy na to leca
To znaczy,przepraszam,czyje dupy?

XD innych emo ;d
franek napisał(a):
Cytat:tu chodzi tylko o to czy jestes emo bo w to wierzysz czy dlatego bo to modne i dupy na to leca
ale 'w co' wierzysz ?
w ideały tej kultury - sam nie deklaruje sie jako emo, wiec nei wiem, ale kazda subkultura jest oparta na jakichs twierdzeniach, wierzeniach, idealach.
@ -Rene- - w artykule ktory stal sie zalazkiem tej dyskusji jest napisane takie twierdzenie.
Mientky napisał(a):@ -Rene- - w artykule ktory stal sie zalazkiem tej dyskusji jest napisane takie twierdzenie.
Widać nie warto ślepo wierzyć w słowo pisane..
http://wiadomosci.onet.pl/1349545,11,item.html

Nie ma to jak policyjne pościgi...
Mientky napisał(a):ja sie z facetem nigdy nie lizalem i raczej nie zamierzam.

Czyli jednak ciągnie? Wink
Wink Laughing

PS. Ja tam emowców za pedałów nie uważam, niemniej Ich muzyka to chujnia i coś co powinno zostać jak najszybciej unicestwione. ;]
Acrid napisał(a):http://sport.gazeta.pl/Mundial2006/1,73600,3463742.html

=)

czad Big Grin ja bym na to nie wpadł Big Grin geniusz, 10/10
Cytat:"Myślimy, że zostawia je ktoś, kto ma dość mistrzostw świata" - dodaje rzecznik i zapowiada śledztwo, jako, że istnieją podejrzenia - uwaga! - że ktoś te piłki zostawił specjalnie.

Nie kurde, przypadkiem komuś się pokulały po mieście bale wypełnione betonem Laughing
Cytat:21-letni Brytyjczyk, który ma już sześcioro dzieci z sześcioma różnymi kobietami, wkrótce zostanie ojcem po raz siódmy - z kolejną kobietą.
Jak donosi dziennik "Daily Mirror", pierwsze dziecko mężczyzny urodziło się, gdy miał on 15 lat. O utrzymanie wszystkich jego dzieci, a także matek niektórych z nich, troszczy się państwo.
On sam także utrzymuje się z pomocy społecznej i większość czasu spędza na grze na automatach.
Tylko na utrzymanie jego siódemki dzieci do 16. roku życia podatnicy będą musieli zapłacić ponad milion funtów (ok.1,5 mln euro).
http://fakty.interia.pl/szukaj/news/21-l...cem,766753

no ładnie, ładnie hehe Surprised