05-06-2006, 12:09 PM
seelenleib napisał(a):gdzie tam religie... kazdy student bedzie od razu obowiazkowo teologiem dogmatykiem i bedzie tropil odstepstwa od wiary
taa... wypatrujmy powrotu inkwizycji

seelenleib napisał(a):gdzie tam religie... kazdy student bedzie od razu obowiazkowo teologiem dogmatykiem i bedzie tropil odstepstwa od wiary
Pandora napisał(a):^ Dobrze prawisz. Spierdalać, i to w podskokach, jak najdalej.
A jak już znajdziesz miejsce, gdzie można dużo zarabiać mało pracując, to mi powiedz
seelenleib napisał(a):balzac napisał(a):http://fakty.interia.pl/news?inf=745526
"Wszechpolacy aż rwą się do nowych zadań. Etyka katolicka, patriotyzm, moralność, autorytet, dyscyplina - takimi hasłami szermują, gdy mówią, czego potrzeba polskiej oświacie.
Szkoły powinny organizować obchody świąt narodowych, akcje społeczne i wypełniać młodzieży czas wolny - mówią działacze Młodzieży Wszechpolskiej. I podkreślają, że wychowywanie młodzieży w duchu katolickich i narodowych wartości, to główna misja ich organizacji.Bez ogródek mówią, że będą zmieniać podręczniki, tak aby wychowywały młodzież. Chcą też zaostrzyć szkolną dyscyplinę."
Kurwahock: , dobrze że mi nie dużo do końca liceum zostało
trzeba stad spierdalac, nie inaczej. niech sie gotuja w swoim narodowo-katolickim sosie...
edit
ja tam planuje po stazu wyjechac do jakiegos milego cywilizowanego kraju, zamieszkanego najlepiej przez "lewackich bezideowcow" i zarabiac duzo pieniedzy pracujac malo
Tomash napisał(a):EDIT: I zobaczycie że będzie tak jak mówiłem - za 3,5 roku naród tłumnie popędzi głosować na "wstrętne lewactwo". I tak chyba bedzie lepiej.
Cytat:Masz racje, latwiej byc minimalista i liczyc na marna pomoc ze strony drogiego panstwa. Ale to juz przeszlosc, ktora praktycznie umarla, bo jak widac na przykladzie lewackich panstw taki twor nie mial racji bytu.
Cytat: I na koniec zycze bys zarabial malo pieniedzy, pracujac duzo, bo to wlasnie nalezy Ci sie za stosunek jaki masz do badz, co badz Twojego kraju(ale mam nadzieje, ze juz niedlugo).
Cytat:Czyli byle do końca LO i czas pakować walizki...Ja zostaje
balzac napisał(a):Cytat:Czyli byle do końca LO i czas pakować walizki...Ja zostaje. Maja babiczka przeżyła II wojne, PRL, trzyma się dobrze do dziś. Nasze pokolenie nie może być słabsze. Za bardzo kocham ten kraj, w innym było by mi dużo gorzej. W moim rozumieniu kraj, ojczyzna to coś innego niż państwo, władza. Mam nadzieje że przywiązanie to ojczyzny jest silniejsze niż nienawisć do durnych polityków.
Znacie taki kawałek "Co się stało w tym kraju nad Wisłą" zespołu TILT??
seelenleib napisał(a):Cytat:Masz racje, latwiej byc minimalista i liczyc na marna pomoc ze strony drogiego panstwa. Ale to juz przeszlosc, ktora praktycznie umarla, bo jak widac na przykladzie lewackich panstw taki twor nie mial racji bytu.
o czym ty wogole mowisz? gdzie ja napisalem ze chce wyjechac pobierac socjal? che pracowac tylko w innej atmosferze i za inne pieniadze - jest to tylko i wylacznie kwestia mojego indywidualnego wyboru.
Cytat: I na koniec zycze bys zarabial malo pieniedzy, pracujac duzo, bo to wlasnie nalezy Ci sie za stosunek jaki masz do badz, co badz Twojego kraju(ale mam nadzieje, ze juz niedlugo).
no to bedzie raczej ciezkie do zrealizowania bo tak sie sklada ze w wiekszosci krajow europejskich i usa ludzie wykonujacy moj zawod zarabiaja O WIELE wiecej niz tu
Szyszak napisał(a):http://muzyka.onet.pl/mr,1317687,wiadomosci.htmlWszyscy już to znają. Co Ty, kuźwa, topicu o Manowar nie przeglądasz?
OMFG