Cytat:zapewne 10/10 mialoby zabicie jakiegos zwierzatka, zgwalcenie go, zjedzenie, przetrawienie, i pozniej zjedzenie "pozostalosci".... to by bylo trv zoo anal grim necro itp. itd...
Już pisałem, że akcja, w której DoDa strzela sobie w łeb będzie 10/10.
A EJ -10/10 szczyt pedalstw.
Nie inaczej!
ReTuRn napisał(a):Cytat:zapewne 10/10 mialoby zabicie jakiegos zwierzatka, zgwalcenie go, zjedzenie, przetrawienie, i pozniej zjedzenie "pozostalosci".... to by bylo trv zoo anal grim necro itp. itd...
Już pisałem, że akcja, w której DoDa strzela sobie w łeb będzie 10/10.
A EJ -10/10 szczyt pedalstw.
Nie inaczej!
dokładnie - nie inaczej pedalstwo nie jest true i ani troche nie jest Krieg
a akcja z palnieciem sobie przez DoD'a w leb ku chwale szatana to bedzie 666/10

z tymi pedałami to ja daje 9/10

ja nie wiem jak mozna tak czysto pedalskiego oceniac.. bleeh
Cytat:a akcja z palnieciem sobie przez DoD'a w leb ku chwale szatana to bedzie 666/10
Czytaj tego posta dla diabła.
TAk to parafraza z kochanego przez wszystkich trve blackowców plakatu ;p
^ jakis ty dowciapny jest...jedyny pozytywny komentarz do powzyszych postów to: nie przejmować sie imbecylami uwstecznionymi z progresywnie rosnącą głupotą...
Troche mnie nie bylo, a tu patrzcie, patrzcie, nowe mieso armatnie sie na forum pojawilo
Co do pedryli to nie chcialbym oceniac w skali smiesznosci. To raczej odrazajace.
Cytat:jedyny pozytywny komentarz do powzyszych postów to: nie przejmować sie imbecylami uwstecznionymi z progresywnie rosnącą głupotą...
Dlatego się twoją osobą nie przejmuje.
9/10, bo sama bym się pewnie nie oparła.
Brawo dla tego pana!
A jak wywalą go z Merlina to znaczy że żydomasoneria i gajostwo dotarło już wszędzie...

a mnie to jako wcale nie bawi ani ni rusza - to tylko swiadczy o naszych polaczkach i o ich kulturze... 0/10
Na miejscu pracodawcy dalbym temu szacownemu pracownikowi premie.
Lech napisał(a):Na miejscu pracodawcy dalbym temu szacownemu pracownikowi premie.
O to! to! A temu pedalowi powinni dac po mordzie ze nakablowal na true pracownika.
Nie inaczej!
Najwyżej 7/10, bo widać wyraźną inspiracje pracownikami media marktu, którzy pare lat temu na karcie gwarancyjnej napisali "uwaga, uopierdliwy klient"