Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Hip Hop
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
odwolaj to
znasz bajke o tymitunie?
zgadnij co
to lubie mojego kochanego małego wrednego czarnego trola :* :* :* i 'komandosy' ^^ lubie jak ludzie pozują mi do zdjęć, a przynajmniej nie protstuja kiedy robie, lubie wszystko co wpływa na uczucia i dobry klimat, czyli nocne spacery po lesie najlepiej zimą, mroczne zamki lub ich ruiny, cisze jaka panuje w kościołach, spokuj i zadume nad ludzkimi grobami, wałęsanie się po cmentarzach i pustych drogach, lubie iść przed siebie z muzyką w uszach lub patrzeć sie w niebo i mysleć o niczym, lubie z takim jednym moim kochanym leżeć na śniegu, patrzeć w gwiazdy i milczeć oraz walczyć na miecze którymi są kije znalezione w lesie, lubie stan miłosci i zaufania, szum wiatru w uszach, blask świecy na twarzy i gęstą mgłe unoszacą się nad łąkami, dobra muzykę(głównie gothic ale również black i heavy metal) taką przy której moge wpaść w trans, odpłynąć do innego świata, książki fantastyczne( ubóstwiam sage sapkowskiego), filmy historyczne, w których są walki na miecze i wojny, średniowiecze, lubie zmęczenie wynikające z wysiłku fizycznego, ten ból i sztywność wszystkich mieśni, kocham wysokie góry, zdobywać kolejne szczyty, oddychać swieżym powietrzem i walczyc z własnym ciałem, które po kilku godzinach nieustannego wchodzenia pod góre odmawia posłuszeństwa, lubie uwieczniać świat na zdjeciach, rysować i tworzyć w ten sposób inna, moją własną rzeczywistość, lubie cyniczne poczucie humoru, inteligentne żarty i zagadki, medytacje i spokój ducha jaki potem osiągam, lubie czuć taką wyjatkową moc która dzień w dzień pcha mnie doprzodu i każe mi żyć
Mobb Deep - Shook Ones pt.2
XdkyX napisał(a):to lubie mojego kochanego małego wrednego czarnego trola :* :* :* i 'komandosy' ^^ lubie jak ludzie pozują mi do zdjęć, a przynajmniej nie protstuja kiedy robie, lubie wszystko co wpływa na uczucia i dobry klimat, czyli nocne spacery po lesie najlepiej zimą, mroczne zamki lub ich ruiny, cisze jaka panuje w kościołach, spokuj i zadume nad ludzkimi grobami, wałęsanie się po cmentarzach i pustych drogach, lubie iść przed siebie z muzyką w uszach lub patrzeć sie w niebo i mysleć o niczym, lubie z takim jednym moim kochanym leżeć na śniegu, patrzeć w gwiazdy i milczeć oraz walczyć na miecze którymi są kije znalezione w lesie, lubie stan miłosci i zaufania, szum wiatru w uszach, blask świecy na twarzy i gęstą mgłe unoszacą się nad łąkami, dobra muzykę(głównie gothic ale również black i heavy metal) taką przy której moge wpaść w trans, odpłynąć do innego świata, książki fantastyczne( ubóstwiam sage sapkowskiego), filmy historyczne, w których są walki na miecze i wojny, średniowiecze, lubie zmęczenie wynikające z wysiłku fizycznego, ten ból i sztywność wszystkich mieśni, kocham wysokie góry, zdobywać kolejne szczyty, oddychać swieżym powietrzem i walczyc z własnym ciałem, które po kilku godzinach nieustannego wchodzenia pod góre odmawia posłuszeństwa, lubie uwieczniać świat na zdjeciach, rysować i tworzyć w ten sposób inna, moją własną rzeczywistość, lubie cyniczne poczucie humoru, inteligentne żarty i zagadki, medytacje i spokój ducha jaki potem osiągam, lubie czuć taką wyjatkową moc która dzień w dzień pcha mnie doprzodu i każe mi żyć

WTF, napewno piszesz w dobrym temacie?
Ryhtyk napisał(a):Mobb Deep - Shook Ones pt.2

nie zgłębiałem sie specjalnie w temat ale nie sądziłem że ktoś tu takiego rapiszcza słucha Smile
Dead Celebrity Status - Messiah

moj numer jeden ostatnio jesli chodzi o hh
Danzig napisał(a):

nie zgłębiałem sie specjalnie w temat ale nie sądziłem że ktoś tu takiego rapiszcza słucha Smile

zajebiste jest.
Ryhtyk napisał(a):
Danzig napisał(a):

zajebiste jest.
ja akurat takich rzeczy nie trawie Big Grin ... a Darkstar nie jest zajawkowyTongue
Darkstar robi fajne decki
kiedyś miałem se ich desie kupić ale była za droga ... w sumie to dobrze raczej wyszło bo z tego co pamiętam kupiłem sobie wtedy Zero ( albo Flipa ? ) ...
Taa, Darkstary są drogie, ale za to dobre i wytrzymałe.
Dżemik napisał(a):A Paktofonika.. to taki 'perfidny' hh.. bit i glupie teksty do tego (chociaz 'Jestem Bogiem' niezly jest wlasnie dzieki tej prostocie)..

ugh...udam że tego nie widziałam, boja cenię Paktofonikę. Podoba mi się ich muzyka, pośród metalowych dźwięków znajduje odrobiny miejsca na hip hop w ich wykonaniu. Poza tym, lubie tez Projektor - to skład kumpli gości z Paktofoniki. Mają ciekawe teksty, nie to co całe te "jeden łosiem łel" czy jakiś Verba - jak to mówią mio znajomi - hiphopolo xD ciekawa nazwa...
bamelotka napisał(a):hiphopolo xD ciekawa nazwa...

ooo nie slyszalem tej nazwy, jakas nowa musi byc... gdzie ja uslyszalas?
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41