Aha, w takim razie jesteśmy takimi samymi odiotami... chyba nie wiesz do czego prowadzą te wszystkie nowostki hip hopowe... wczoraj widziałem teledysk WJ, w którym wielki Mc jedzie Cadillaciem a na około niego jakies girls z balonami aż po maske... Jest w tym tyle samo odnośników do "real gangsta" co w amer. rapie...
A pozatym hip hop czy rap ten sam badziew...
WTF? Czy mi się wydaje, czy masz okładkę The Roots jako avatar? To jak jest z Twoją nienawiścią? ;D
Przemek87 napisał(a):A ja tam lubie T-Raperow. Prawdziwy hardcorowy hiphop
Prekursorzy rapu w polsce. Świetne podkłady, genialne texty....ehhh ja chcę "KOC" z powrotem
!!!!
muahahaah "poczet krolow polski" jest krieg
ups Kamael Ci wlasnie spuscil xwpierdolx
http://www.duzohumoru.pl/smieszne_piosenki_mp3.html
Poczet Krolow Polski jako album koncepcyjny to rzeczywicie kult, niestety ciezko dostepny nawet w sieci. A sami T-Raperzy to jest potega i moc porownywalna z Syntetikiem i Warraha. Jak czasem przyjebia czyms tak niesamowicie prostym, głupim bądź absurdalnym jeszcze z tymi disco-polowymi rymami i weselnym podkladem, to naprawde mimowolnie pojawia sie rogal na gebie.
dawno nie pisałem, dodam za Acridem Pokahontaz czyli Rah+Focus no i Ego ale tylko płyta Nibylandia. Czyli w dalszym ciągu PFK Company

"koniec piesni koniec wiecow mamy was ponizej plecow"
Yo ziomale i ziomalki!
Kojarzycie takiego zioma Numer Raz?? Dziś był koncert w moim pięknym mieście, za support robili ziomale z okolicy, a gwiazdą wieczoru był właśnie Numer Raz. W dodatku przed koncertem były dwa filmy edukacyjne o tym żeby nie pić (ale mnie nie było, gdyż troche żeśmy popili

) i nie cpać.
Ogólnie to taka true pozytywna akcja była pt. "Alternatywa na życie" i ogólnie było bardzo bardzo fajnie, a hip hopowcy to spoko ziomale są
P.S. wstęp na impre był za ...2 zeta.

Z hh to tylko i wyłącznie Kaliber 44. Choć nie jest to w gruncie rzeczy hh

Jak już to ktuś rzekł - psychodeliczny rap. 'Księga Tajemnicza - Prolog' <- dla mnie majstersztyk
Teraźniejszy hh&rap zużyłabym na papier toaeltowy...
No, może jest pare znośnych kawałków, ale teraz ogólnie ludzie przestali traktować muzykę jako sztukę, więc o czym ja się pluję

Kaliber44 to hardcore-psycho-rap

hmmm...czy hardcore to nie wiem, ale psycho-rap tak

balzac napisał(a):co się czepiasz
? Toż kumpel mi tak mówił, znawca hip hopu, nawet trzeźwy był wtedy 
Ja nawet teraz(czytaj:po pijaku

)twierdzę,że to jakoś zwyrodniale brzmi

.
balzac napisał(a):..a to taki specyficzny hardcore jest 
No z tym się grzecznie zgodzę

.
-Rene- napisał(a):Ja nawet teraz(czytaj:po pijaku )twierdzę,że to jakoś zwyrodniale brzmi
Ja nawet teraz(czytaj:po pijaku )twierdzę,że to jakoś zwyrodniale nie brzmi
Obczaj sobie Eldo. Naprawdę spoko ziom jest, w dodatku zna się nieco na literaturze