Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Hip Hop
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
No ja słuchałem dłuższy czas rocka/metalu . Pózniej kumple mnie przekabacili na H-H no ale nie wytrzymałem dłużej niż 10miechów i wróciłem do prawdziwej muzy. Smile tzn. metalu/rocka.
Naprawdę ją mam Tongue
metalvip napisał(a):No ja słuchałem dłuższy czas rocka/metalu . Pózniej kumple mnie przekabacili na H-H no ale nie wytrzymałem dłużej niż 10miechów i wróciłem do prawdziwej muzy. Smile tzn. metalu/rocka.

LOL!
Nivo napisał(a):
metalvip napisał(a):No ja słuchałem dłuższy czas rocka/metalu . Pózniej kumple mnie przekabacili na H-H no ale nie wytrzymałem dłużej niż 10miechów i wróciłem do prawdziwej muzy. Smile tzn. metalu/rocka.

LOL!

Nivo, znowu się zgadzamy, bo Twój komentarz jest jedynym stwierdzeniem adekwatnym do wypowiedzi tego prostaczka Big Grin

Metalvip: jakie masz podstawy do stwierdzenia, ze HH to nie jest prawdziwa muzyka, hę? Ja np. lubię niektóre hip-hopowe kawałki, a Cypress Hill, to po prostu ubóstwiam Smile
warsadal napisał(a):Nivo, znowu się zgadzamy

cieszę się bardzo Smile
i jeszcze smie sie mianowac "vipem" Laughing
Nivo napisał(a):

LOL!
ROTFL!
Nie wiem jak można tak zmieniać upodobania. Rozumiem jesli jesteśmy prawdziwymi melomanami i potrafimy słuchać każdego gatunku. Ale jeśli moją ulubioną muzyką jest rock i metal, to raczej nikt mnie nie zmusi, żebym zaczął słuchać hip-hopu
Scully napisał(a):
Nivo napisał(a):

LOL!
ROTFL!

Scully, czy to jest ROTFL, z mojego LOL, czy to jest ROTFL z wypowiedzi metalvipa? ;P
Nivo napisał(a):
Scully napisał(a):
Nivo napisał(a):

LOL!
ROTFL!

Scully, czy to jest ROTFL, z mojego LOL, czy to jest ROTFL z wypowiedzi metalvipa? ;P
Opcja druga, ładnie wygląda ROTFL pod LOL`em, nie uważasz? Big Grin
nie latwiej napisac rotfl 'n' lol? Big Grin
Lech napisał(a):rotfl 'n' lol

Hohoho!!
Niezłe!!
Podoba mi się! Smile
znam od dawna, czasem używam ;}

powiedzmy to jeszcze raz, zanim urocze moderatorki nas wykoszą!
ROTFL`N`LOL
Nie offtopujmy już więcej! Tongue

HH - ROTFL'N'LOL !!!
eee fajnie poza ostatnim... :/
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41