No ja słuchałem dłuższy czas rocka/metalu . Pózniej kumple mnie przekabacili na H-H no ale nie wytrzymałem dłużej niż 10miechów i wróciłem do prawdziwej muzy.

tzn. metalu/rocka.
Nivo napisał(a):metalvip napisał(a):No ja słuchałem dłuższy czas rocka/metalu . Pózniej kumple mnie przekabacili na H-H no ale nie wytrzymałem dłużej niż 10miechów i wróciłem do prawdziwej muzy.
tzn. metalu/rocka.
LOL!
Nivo, znowu się zgadzamy, bo Twój komentarz jest jedynym stwierdzeniem adekwatnym do wypowiedzi tego prostaczka
Metalvip: jakie masz podstawy do stwierdzenia, ze HH to nie jest prawdziwa muzyka, hę? Ja np. lubię niektóre hip-hopowe kawałki, a Cypress Hill, to po prostu ubóstwiam

i jeszcze smie sie mianowac "vipem"

Nie wiem jak można tak zmieniać upodobania. Rozumiem jesli jesteśmy prawdziwymi melomanami i potrafimy słuchać każdego gatunku. Ale jeśli moją ulubioną muzyką jest rock i metal, to raczej nikt mnie nie zmusi, żebym zaczął słuchać hip-hopu
Scully napisał(a):Nivo napisał(a):metalvip napisał(a):No ja słuchałem dłuższy czas rocka/metalu . Pózniej kumple mnie przekabacili na H-H no ale nie wytrzymałem dłużej niż 10miechów i wróciłem do prawdziwej muzy.
tzn. metalu/rocka.
LOL!
ROTFL!
Scully, czy to jest ROTFL, z mojego LOL, czy to jest ROTFL z wypowiedzi metalvipa? ;P
Nivo napisał(a):Scully napisał(a):Nivo napisał(a):metalvip napisał(a):No ja słuchałem dłuższy czas rocka/metalu . Pózniej kumple mnie przekabacili na H-H no ale nie wytrzymałem dłużej niż 10miechów i wróciłem do prawdziwej muzy.
tzn. metalu/rocka.
LOL!
ROTFL!
Scully, czy to jest ROTFL, z mojego LOL, czy to jest ROTFL z wypowiedzi metalvipa? ;P
Opcja druga, ładnie wygląda ROTFL pod LOL`em, nie uważasz?

nie latwiej napisac rotfl 'n' lol?

znam od dawna, czasem używam ;}
powiedzmy to jeszcze raz, zanim urocze moderatorki nas wykoszą!
ROTFL`N`LOL
Nie offtopujmy już więcej!
HH - ROTFL'N'LOL !!!
eee fajnie poza ostatnim... :/