Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Hip Hop
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Tomash napisał(a):Tu jest ambitny przekaz, nie inaczej!:

Cytat:Riding the dragon on darkened skies
Far away from the human cries
Power of chaos is burning in me
I have the might and mystery
Heavy Metal give us the power and might
Look the swords of steel
Stand mighty warrior, stand mighty warrior
Stand and fight!
Kill by kill, the blood falls down
Enemies of metal lies on the ground
The gods will bless from unholy bike
Metal soldiers gather before the final strike
Dark the moon, light the sun
Unicorns from forest run
Eyes of future shining bright
We won the battle, win the fight
For the jewels, for the gold
Searching for years, turning old
We found the treasure in the heart
It lies in us, true Heavy Metal Art

Wink

Dać mu piwa! Dobrze prawi!
7th seeker napisał(a):
pawn888 napisał(a):ehh nie sa bez sensu tylko czeba to jeszcze rozumiem Wink ale widac ze nie rozumiesz tego

dla kogoś kto nienawidzi tej całęj hip-popowej "kultury", w tych "ambitnych" textach nie widzi nic do rozumienia bo cusz tam rozumieć
no niesty sie niedogada tu nikt Tongue
wiec moze zamknoc temat i chocmy na piwo :]
pawn888 napisał(a):
7th seeker napisał(a):
pawn888 napisał(a):ehh nie sa bez sensu tylko czeba to jeszcze rozumiem Wink ale widac ze nie rozumiesz tego

dla kogoś kto nienawidzi tej całęj hip-popowej "kultury", w tych "ambitnych" textach nie widzi nic do rozumienia bo cusz tam rozumieć
no niesty sie niedogada tu nikt Tongue
wiec moze zamknoc temat i chocmy na piwo :]

naucz sie pisac mlody czlowieku to pomyslimy nad pivem Big Grin
Cos ostatnio dotknela forum plaga totalnej nieznajomosci zasad pisowni. Efekt chujowej szkoly. Za duzo uczy sie jakis bzdru, pokroju rozmieszczania elektornow na powlokach atomu, a za malo rzeczy przydatnych, jak ortografia...
rozmieszczenie elektronów na powłokach nie praktyczne? a jak cie w najslabszym ogniwie o to zapytaja?
ReTuRn napisał(a):Cos ostatnio dotknela forum plaga totalnej nieznajomosci zasad pisowni. Efekt chujowej szkoly. Za duzo uczy sie jakis bzdru, pokroju rozmieszczania elektornow na powlokach atomu, a za malo rzeczy przydatnych, jak ortografia...

Nie żebym się czepiał Laughing

A właśnie że uczą za mało o elektronach itd. znacznie za mało.
Nivo napisał(a):rozmieszczenie elektronów na powłokach nie praktyczne? a jak cie w najslabszym ogniwie o to zapytaja?

Mowilam Ci juz, ze mne dobijasz?Big Grin
No tak nie za bardzo..
W każdym razie nie wiem czy to dobrze, czy nie ?
http://www.daddyyankee.com/ - posłuchajcie kawałka "Gasolina". Wbija w ziemię.
Nuillnac napisał(a):http://www.daddyyankee.com/
ladna strona... Smile
Nuillnac napisał(a):http://www.daddyyankee.com/ - posłuchajcie kawałka "Gasolina". Wbija w ziemię.

Znam to.Jak dla mnie okropne.
Właśnie leci Kaliber 44 - KTTongue
Jedyna płyta z polskiego hh która dam radę przesłuchać w całości.
ReTuRn napisał(a):Cos ostatnio dotknela forum plaga totalnej nieznajomosci zasad pisowni. Efekt chujowej szkoly. Za duzo uczy sie jakis bzdru, pokroju rozmieszczania elektornow na powlokach atomu, a za malo rzeczy przydatnych, jak ortografia...
Jak już chyba gdzieś wspominałem na tym owym forum, że posiadam dyslekcję a w połączeniu z klawiaturką wygląda to tak jak wygląda. o. dziękujęza wysłuchanie Smile
To że masz dysleksję nie upoważnia Cię do robienia 5 błędów w trzyliterowym wyrazie.

Aggrrh!!
mAm nadzieje, ze naprawde masz dysleksje, a nie jakis papierek, zdobyty dzieki starszym. Bo u mnie w klasie bylo z 3 'dyslektykow', dla ktorych bylo to usprawiedliwieniem dla necheci do myslenia.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41