Raczej nie. Nawet ona przy hip hopie dostaje mdłości

Ghost_82 napisał(a):Kto w ogóle wpadł na pomysł założenia tego tematu
hock:
A w czym problem? ;> Jest tutaj kilka osób, które lubią czasem posłuchać hip hopu (w tym ja), więc dlaczego nie miałby powstać taki temat?
Co najlepsze, teraz wreszcie ma rację bytu, bo początkowo - kiedy powstawał - userzy pokroju demona tutaj próbowali leczyć swoje kompleksy ; ).
No ja akurat nie jestem zwolennikiem tej muzyki. Jak dla mnie, to w ogóle HH nie jest muzyką, ale wstrzymam się z dalszymi komentarzami i zachowam je dla siebie

Jak będziesz potrzebować pomocy to wzywaj brachu

.
Trzymam za słowo

TWoja stara nie jest muzyką.
Ghost_82 napisał(a):Trzymam za słowo 
Wiesz o czym mówię

. Jak np. bedziesz potrzebować stówy to na mnie nie licz

.
ReTuRn napisał(a):TWoja stara nie jest muzyką.
ReT już wytoczył ciężkie działa

.
ReTuRn napisał(a):TWoja stara nie jest muzyką.
No muzyką nie jest, to fakt. Ale twój drugi stary może akurat

A tak wracając do głownego wątku, zna ktoś może jakieś utwory typu "What's Luv" , Fat Joe albo coś w rodzaju "Hey Now" Xzibit, bo potrzebne mi takie lekkie utwory.
Yo ! Yo ! aha aha .... ziomy joł joł !!!
.... buyaka buyaka...
a tak na poważnie....jak widzę tych wszystkich murzynów z łańcuchami bujających się w BMW otoczonych laskami to mi sie rzygać chce....zaorać hip hop !!!!
Przemek87 napisał(a):Yo ! Yo ! aha aha .... ziomy joł joł !!!
.... buyaka buyaka...
a tak na poważnie....jak widzę tych wszystkich murzynów z łańcuchami bujających się w BMW otoczonych laskami to mi sie rzygać chce....zaorać hip hop !!!!
A o polskim hh nie słyszałeś przypadkiem? Taki,dajmy na to,Kaliberek 44 nie mówi nic?
Każdy słyszał legendarnego kalibra, tak samo ci z zachodu slyszeli rownie legendarnego 2paca, ale co z tego, jesli mamy obecnie dokladnie to samo, co
Przemek87 napisał(a):tych wszystkich murzynów z łańcuchami bujających się w BMW otoczonych laskami
U nas tylko kolor skóry jest inny, a tak to wszystko się zgadza. Jednym slowem ścierwo, "Kasta squad na peryferiach BUCH!!!"

^Z łaski swojej popraw owy cytacik bo za cholere nie przypominam sobie,żebym wypisywała coś w tej deseń.
Do tematu;naprawde nie widziecie różnicy między wkurwionymi na wszystko murzynami a takim choćby Magikiem? Między 'wyrucham ci dupe' a 'jestem bogiem,tylko uświadom to sobie'?
Chociaż fakt,racja,zaorać wszystko!W pizdu z każdym kto nie ma pentosa na dupie!Na pohybel im!
Wiesz, ja dostrzegam poprzednie poczynania kalibra, paktofoniki czy molesty. Rzeczywiscie fajnie bylo, ale niestety to juz dawno przeszlosc. To co teraz serwują jest prawdopodobnie mierzone w próg wieku od 12-15 lat, a nie ludzi, którzy słuchali hip hopu juz od dobrych kilku lat i pamietają go w tej postaci, co przedtem. Dla mnie aktualna forma hip hopu jest po prostu nie do przyjęcia. To wszystko się przetransformowalo w coś zupełnie innego, może dzisiejszym "młodszym" pokoleniom to się podoba, mnie odrzuca.
^I właśnie o tym mówię.Zauważ,że nigdzie nie napisałam ani słowa o obecnym hh.Tak,dla mnie też liczy się w zasadzie tylko przeszłość,ale nie zmienia to faktu,że jednak cały czas rozmawiamy o hh bez wcześniejszego podziału na czas w którym ta muzyka powstała(mam tu na myśli stary polski hh) a Twoja wcześniejsza wypowiedź miała wydźwięk taki a nie inny,stąd też moja reakcja.Co do 'obecnego' hh to w jakichś 90% się zgadzam,teraz 'nasi polscy chłopcy' wyrobili 'kocie ruchy' i w sumie są już wzorowymi 'czarnuchami'.