Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Hip Hop
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Cytat:Słuchaj, nie obchodzi mnie czy jacyś hhopowcy nie lubią metalu, NIE MUSZĄ, jak dla mnie to mogą go nienawidzieć, i nim gardzić, co mnie to obchodzi?

Dokladnie. W dupie mam i gust i tyle. Nie sluchaja, czego chca...

Cytat:Zresztą ja nie patrze na to kto czego słucha, mam znajomych słuchających HH, techno i jakoś się nie zagryzamy

Wlasnie- moi najlepsi znajomi sa zachwyceni Fiszem i Paktofonika- ich problem.
szczera prawda, media wykreowaly metal jako cos bardzo zlego, rodzice mojego znajomego zakazali mu sie ze mna zadawac, bo jestem satanista :], no nie chodze do kosciola i nosze koszulki z diablem (eddie'm Tongue), no ale wracajac do tematu wiekszosc osob ktora slucha muzyki powszechnej ze tak to nazwe nigdy w zyciu nie slyszala zadnego kawalku metalowego, a jak im puszczam to mowia ze fajne i ze mysleli ze sie beda drzec tam Neutral
qsiarz napisał(a):wiekszosc osob ktora slucha muzyki powszechnej ze tak to nazwe nigdy w zyciu nie slyszala zadnego kawalku metalowego, a jak im puszczam to mowia ze fajne i ze mysleli ze sie beda drzec tam
No i w tym jest właśnie problem- że ludzie oceniają coś, czego kompletnie nie znają.
Najlepsze jest to, ze zanim sobie pierwszy ostrzejszy kawalek zapuscilem(a byla to ledwie Nirvana) spodziewalem sie wlasnie czegos tak ostrego, ze odrzucajacego- jakis rykow, czy cos w ten desen...
A tu wszystko ladnie, pieknie, melodyjnie Smile
przegladam forum zobaczylem ten top i mmusialem sie zaerejesteroacSmile
Dżemik napisał(a):Jeden Osiem L- 'Jak zapomniec'
Kaliber 44- '+ i -' oraz 'Psychodela'
czyli nie stricte hip hopowe utwory..
A co z wami? Jakie sa Wasze ulubione kawalki?
18 - pop
k44 rap
a pozatym slucham RAPU ew HH nie dbam oto co kto mowi slucham co mi sie podoba ale raczej żeczy strasze andergrandowe. pozatym lubie punka i reggae Angry
Cytat:żeczy

N/C

Cytat:nie dbam oto co kto mowi slucham co mi sie podoba

I slusznie. Rzecz w tym, ze nie dbam tez o to, co inni mysla na temat mojego zdania na hh i inne badziewie Tongue

Mala dygresja- znaki przestankowe.
[quote="ReTuRn"]
Cytat:żeczy

N/C

[qoute]
mam mala dyslekcję Big Grin (juz zaczynam uzywac znaków przystankowych Smile ).

Anonymous

Ja w hh nie widze ani słysze nic ciekawego co by mogło mnie zainteresować, więcej nie toleruje takiego czegoś, denerwuje mnie to i tyle na temat hh
Jebać hip-hop !!!
NIE INACZEJ !!!
Dresik nie zgadzam sie Smile wiem jakimi opiniami wsrod raperow ciesza sie doniu, mezo, liber etc. -nie musisz mi tego mowic, ale dla typowego nastolatka zjadajacego wszystko co leci na vivie i jest na topie wlasnie ci kolesie sa najlepsi bo maja niezle beaty i melodie. wiadomo co kazdy choc troche szanujacy sie raper mysli o nich, ale tez piszac ze nikt nie zwraca uwagi na slowa nie mialem na mysli tych ambitnych.
jaki dresik?
Cytat: ale dla typowego nastolatka
ja np nie jestem typowy Big Grin

slyszal ktos cypress hill?
ano dresik to koles ktory pisze sobie posty od czasu do czasu tutaj Smile
co do cypress hill- ciemnosc i kult Smile
NA STOS WSZYSTKICH POLSKICH RAPERÓW Z OKRESU 2000-2005 !!! Dla pozostałej części (2000-) nalezy się jednak szacunek, bo starali się tworzyć to co w tej niezrozumiałej dla mnie subkulturze najlepsze. Jak dziś widzę jakiś ziomali na VIVIE polska albo MTV to aż mnie skręca! Kto takich prostaków do TV wpuszcza! NA STOS!
Nivo napisał(a):NA STOS WSZYSTKICH POLSKICH RAPERÓW Z OKRESU 2000-2005 !!! Dla pozostałej części (2000-) nalezy się jednak szacunek, bo starali się tworzyć to co w tej niezrozumiałej dla mnie subkulturze najlepsze. Jak dziś widzę jakiś ziomali na VIVIE polska albo MTV to aż mnie skręca! Kto takich prostaków do TV wpuszcza! NA STOS!
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Ja niecierpie hip-hopu, ale uwarzam, ze ci pierwszy raperzy po prostu starali się stworzyć coś nowego i ciekawego (że im się nieudało nic ciekawego stworzyć to już inna sprawa), więc nierozumiem czemu od razu przekreślać wszystkich. No i wtedy robili tą "muzykę", bo ją (chyba) kochali, a teraz to juz jest tragedia. Wszystko dla kasy. Chociaż jak już wcześniej pisałam zdarzają się wyjątki.
-lilith- napisał(a):
Nivo napisał(a):NA STOS WSZYSTKICH POLSKICH RAPERÓW Z OKRESU 2000-2005 !!! Dla pozostałej części (2000-) nalezy się jednak szacunek, bo starali się tworzyć to co w tej niezrozumiałej dla mnie subkulturze najlepsze. Jak dziś widzę jakiś ziomali na VIVIE polska albo MTV to aż mnie skręca! Kto takich prostaków do TV wpuszcza! NA STOS!
Całkowicie się z Tobą zgadzam. Ja niecierpie hip-hopu, ale uwarzam, ze ci pierwszy raperzy po prostu starali się stworzyć coś nowego i ciekawego (że im się nieudało nic ciekawego stworzyć to już inna sprawa), więc nierozumiem czemu od razu przekreślać wszystkich. No i wtedy robili tą "muzykę", bo ją (chyba) kochali, a teraz to juz jest tragedia. Wszystko dla kasy. Chociaż jak już wcześniej pisałam zdarzają się wyjątki.
zgadzam sie z 1cytatem z 2niedokonca. znam ( wlasciwie slyszalem) plyte famili hp rok zaczeli w 94 robic moze ostatnia plyte wydali w 2002 sa zajebisci i naprawde nie robia tego dla kasy.
jak to kiedys powiedzial: "pokój sztucznie niezmienionym"...
ps. wilk dresik ja nie byc ja dopiero zaczynac pisac ale mi sie tu podobac i ja tu zostac Angry
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41