Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Hip Hop
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
1,8 l ?? ile to jest piw?? nie lubie hip hopu
masturbacja demokracja Laughing
Słyszeliście jak rapuje Kabaret OT.TO? Gdyby tak brzmial polski hip hop to możnaby tego jeszcze od czasu do czasu posłuchać...
co noc przy tym bałnsuje Laughing
No ot.to robi se z teho hip popu nizezłe jajaca . mialem niezły ubaw to ogladajac Laughing
morgor napisał(a):1,8 l ?? ile to jest piw?? nie lubie hip hopu
masturbacja demokracja Laughing
no niezłe txty.

Co do hip hopu... keidyś nawet mogłam słuchać... ale to było... hmm.. dawno temu;]
A teraz jakoś nie potrafię, no po prostu nie umiem=/

7th seeker- fajny av;]
7th seeker napisał(a):No ot.to robi se z teho hip popu nizezłe jajaca . mialem niezły ubaw to ogladajac Laughing

taaa...miałem okazje ogladac to na imprezie u kumpla...cała impra przeniosła sie przed tv jak otto rapowało
Hehehehehehehehehheheh Hipłohłop heeheheehe...To jest smieszne...Wogole to słyszalem to ?? Nie wiem Smile Moze z raz jak byl u mnie w mieście jakis koles z hłopu i hipłopu Smile Geja sie nazywal czy cus takiego...Hehehe...
Pozdro.Johnny! 8)
Johnny napisał(a):Geja sie nazywal czy cus takiego...Hehehe...
lol, dobre Wink Geja Big Grin świetne hasło Big Grin
Ja nie lubię HH nie ze względu na taką... tradycję(?), ale na beztalencie. Dla mnie to nie muzyka. A co do 18L, to "Jak zapomnieć" kradnie melodię z innej piosenki Angry . nie zgarszam nikogo kto HH słucha, bo wtedy bym musiał całą szkołę wyzywać ;D. dla mnie HH jest irytujący, O! I denerwuje mnie jeszcze jedno :
gościu (7 latek) , który chodzi i śpiewa "Suczki' Ascetoholixa...
Hahahahaahahahahah...Podpisuje sie pod twoje zdanie...Hahahahaahahaha...Irytuje mnie tez ze koles ktory ma 14 lat nosi koszulke HWDP...
1.Nic mu Polcja nie zrobila
2.Pisze sie przez "CH"
3.Stary to policjant Smile
No cóz...Nie poradzimy na to nic...
Pozdro.Johnny
PS.IRYTUJE MNIE TO ZE MOWIA NA METALOWCÓW "BRUDASY"...
CHWDP też jest durne. Co onie mają do policji??? Aha, już wiem. To, że jakiś dres na VIVie powiedział (wg. innych zaśpiewał ;p), że Psy zwinęli mu kolegów... No dobra wymyśliłem to. Ale na pewno nic mądrzejszego...
nie no dla mnie policja byla bardzo ok, jak mnie skroili i ojciec zadzwonil po radiowoz to przyjechalo 2 takich kolesi z 2metry i klaty wypakowane, grupy interwencyjne i tajniaki rlz Tongue, a w dodatku policja jest dobra, niech strzelaja i paluja kiboli na meczach, zeby im sie odechcialo kibicowac, ile to kasy kosztuje urzad miasta zeby takiej cholocie obstawe zapewnic bo jak nie to rozruba bedzie ;/
Sol napisał(a):CHWDP też jest durne. Co onie mają do policji??? Aha, już wiem. To, że jakiś dres na VIVie powiedział (wg. innych zaśpiewał ;p), że Psy zwinęli mu kolegów... No dobra wymyśliłem to. Ale na pewno nic mądrzejszego...
Ale ty pierdolisz człowieku. Widać ,żę z ciebie jakiś grzeczny dzieciak i z psami nigdy nie miałeś do czynienia. Ja wiem co te cwele potrafią i wcale się nie dziwię ,że hiphopowcy w swoich kawałkach tak to przedstawiają. Z drugiej strony denerwuje mnie ta cała moda na "jebanie policji" bo tostałó się takie powszechne i w ogóle kiczowate.
No wiesz...CHWDP nie jest durne dla ludzi ktorzy naprawde mieli cos do czynienia ze smerfami...Ale jak wychodzi dziecko 12 letnie i spiewa "CHWDP" albo "Jebac policje"...No cóz... Big Grin
Ja do policji nic nie mam. Sąsiad policjant i go znam. Niestety boją się niektórych ludzi. Właściwie to jednego Big Grin. Takiego, który ma w każdym zakątku ludzi Big Grin.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41